Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat tam tersi ben 2019'da yabancı kontenjanı düşecek diye 50 tane post attım...25 kişi maksimum uefa listesi;

1) 3 Kaleci: muslera-yerli tecrübeli çirkef kaleci-altyapı çıkışlı
2) 7 altyapı çıkışlı oyuncu daha yazılması lazım: 2000 jenerasyonu buna çok uygun
3) 11 Yabancı oyuncu
4) 4 Yerli: Eren-Sinan-Serdar-Tolga

Selçuk-Ahmet-Yasin-Tarık-Hakan-Koray-Umut-Eray-İsmail-Volkan bunların da hepsini kov...
E peki 11 yabancı olacaksa, altyapı çıkışlı Emre niye olmasın bu takımda?. 2000 jenerasyonuna (Hatta herhangi bir kulübün U19 jenerasyonuna) bu kadar bel bağlanamaz. Kastettiklerinden bir ya da ikisi A takım oyuncusu olmayı başarırsa ne ala. Keşke bu kadar kolay olabilse...

Üstat tam tersi ben 2019'da yabancı kontenjanı düşecek diye 50 tane post attım...25 kişi maksimum uefa listesi;

1) 3 Kaleci: muslera-yerli tecrübeli çirkef kaleci-altyapı çıkışlı
2) 7 altyapı çıkışlı oyuncu daha yazılması lazım: 2000 jenerasyonu buna çok uygun
3) 11 Yabancı oyuncu
4) 4 Yerli: Eren-Sinan-Serdar-Tolga

Selçuk-Ahmet-Yasin-Tarık-Hakan-Koray-Umut-Eray-İsmail-Volkan bunların da hepsini kov...

Yabanci kontenjaninin dusecek olmasini sene basindaki demeclere mi bagliyorsun? Biraz unutuldu gibi o olay. Kuluplerimiz Avrupa'da basarili oldukca ve taraftar baskisi surdukce yabanci siniri geri gelmez gibi bir umudum var benim. Bosuna hayal mi kuruyorum?

Yabanci kontenjaninin dusecek olmasini sene basindaki demeclere mi bagliyorsun? Biraz unutuldu gibi o olay. Kuluplerimiz Avrupa'da basarili oldukca ve taraftar baskisi surdukce yabanci siniri geri gelmez gibi bir umudum var benim. Bosuna hayal mi kuruyorum?

Kulüpler avrupada nal topladı ama hamza o ne olacak sırf bejeke gruptan çıktı diye başarılı diyemeyiz.

E peki 11 yabancı olacaksa, altyapı çıkışlı Emre niye olmasın bu takımda?. 2000 jenerasyonuna (Hatta herhangi bir kulübün U19 jenerasyonuna) bu kadar bel bağlanamaz. Kastettiklerinden bir ya da ikisi A takım oyuncusu olmayı başarırsa ne ala. Keşke bu kadar kolay olabilse...
Emre namussuz çünkü üstat göz koymadığı bir sen varsın bir de ben...Bırakalım da bu yaştan sonra kendimizi mi kollayalım inşallah uçağı balear adaları üstünde havada inflak eder parçaları akdenize düşer artıklarını köpek balıkları yiyip cebelitarığı geçip okyanusa dışkılar oradan da akıntıyla antartikaya kadar yol alır...hayırlı geceler...

Emre namussuz çünkü üstat göz koymadığı bir sen varsın bir de ben...Bırakalım da bu yaştan sonra kendimizi mi kollayalım inşallah uçağı balear adaları üstünde havada inflak eder parçaları akdenize düşer artıklarını köpek balıkları yiyip cebelitarığı geçip okyanusa dışkılar oradan da akıntıyla antartikaya kadar yol alır...hayırlı geceler...

Abi bu nedir ya :D insan düşmanına böyle beddua etmez

Oğuzhan balonun teki uzak kalsın
Bu adamlar çok benzemiyor mu
oguzhan-ozyakup-marsilya-696x391.jpg

10-numara-sneijder-den-sonra-belhanda-da-9854821_o.jpg

üstat tayyip erdoğan canlı yayında söylemedi mi şimdi değil ama 2019-2020 sezonu için kısıtlamaya gidilmeli ama eskisinden fazla olmalı dedi adam bu da mimimum 7 maksimum 11 kişi demek...14 yabancılı son sezona giriyoruz doğru hamleyi yapmazsak eboue zamanındaki gibi ortada kalırız yahut krasicli fener gibi...

Senin manitayı mı dürttü de bu kadar kin besledin adama, bu nasıl bela okumadır yahu?:unsure::eek:...

Kulüpler avrupada nal topladı ama hamza o ne olacak sırf bejeke gruptan çıktı diye başarılı diyemeyiz.

Dogru, ben hocamin donusuyle biz guzel sonuclar aliriz diye dusunuyordum :D Bjk'nin UEFA'da ilerlemesi, Osmanli'nin gruptan cikmasi ve Bjk'nin lider cikmasi azimsanacak seyler degil.

üstat tayyip erdoğan canlı yayında söylemedi mi şimdi değil ama 2019-2020 sezonu için kısıtlamaya gidilmeli ama eskisinden fazla olmalı dedi adam bu da mimimum 7 maksimum 11 kişi demek...14 yabancılı son sezona giriyoruz doğru hamleyi yapmazsak eboue zamanındaki gibi ortada kalırız yahut krasicli fener gibi...

Ustad artik bu tarz kural degisikliklerini kademe kademe, aciklaya aciklaya yapsinlar. 5 sene onceden duyursunlar ki ona gore planlama yapalim. Biktik usandik bu ayak oyunlarindan...

Üstat aynen aynen bizim yerli almaya değil yazdığım gibi yerli kovmaya ihtiyacımız var; eren-sinan-serdar-tolga yeter bir de yedek kaleci lazım yerli olarak kalanları defolsun gitsin...

Ben daha önce yazmıştım bir öneri terimde geldiğine göre hayli hayli olur

afrikadan 15 18 yaş arası topçuları getirecen altyapıya sonrada yerli yapacan terimin beğendiklerini mis gibi çözüm eray , eren, ahmetle çözülmez bu iş.

Özür üstat evet benziyorlar bu karaktersizi görünce beynime kan hücum ediyor da tam algılayamadım gözüme perde indi haklısın...
oğuzhan ın meloyu attırdığı maçı unutmadık yoksa üstat yalandan yağmurlu havada suratıma tükürdü ayağına adamı attırmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt