- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Juventus taraftarına yazık... Bizim gibi bolca ve güzel Transfer şovları göremiyorlar
Sezon içinde başkan , yönetim ve hoca değişikliği heyecanıda yaşamıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juventus taraftarına yazık... Bizim gibi bolca ve güzel Transfer şovları göremiyorlar
Yazdım üstat 50 kere...Senin için tekrar yazayım nefesim feda olsun sana...şimdi şöyle; Chiellini'nin bonservisi yok...Juventus 1 yıllık söleşme öneriyor en fazla +1 opsiyon veriyor...
Şampiyonlar Liginde oynayacak ve vergi vermeyeceği bir yere gidecek...Burası neden biz olmayalım? Şampiyonlar Ligindeyiz, adam bizi yıllardır biliyor ve Türkiye'de stopaj bulgaristandan sonraki en düşük orana sahip; %15...Ve vuk gereği biz ödemekle mükellefiz işveren olarak yani ileride avrupada başlarının belaya girdiği gibi mahkemelik olma durumları yok...
Bize gelince eğer chielliniye 6.5 milyon euro yıllık ücretten 2+1 yıllık sözleşme verirsek sana da bana da giorgio; karıncaezmez şevkinin anılarını anlatır inan bana...
Peki bize maliyeti? Efendim bize maliyeti şu; Hakan Balta-Eray İşçan-Koray Günter-Umut Gündoğan-Cavanda-Latovlevici-Donk-Carasso-Yasin
Kov bunları ki hepsinin sözleşmesi bitiyor cavanda hariç ki onu da liege almak istiyor yani bu operasyonda 2.5 milyon bonservis geliri elde edip o bonservis ödeyip maaş bütçesini de tek kuruş arttırmadan dünya yıldızımıza kavuşuyoruz ki popescudan beri sahip olamadığımız bir sol stoperden bashediyoruz...Üstelik solak ve dünya kupası tecrübeli bir dünya yıldızı...Daha ne olsun...Hatta imza parası diye ffp'den yırtabiliriz de maaşı 4.5 yapar imza parası diye 2 taksitte 2'şer milyon euro verir maaş bütçemizi de 63 milyon euroya bile çekebiliriz...
Yani büyük düşüneceksşn üstat bu çöplerin bize ne faydası var vur kıçlarına tekmeyi gelsin dünya yıldızı...Eğer İrfan Kurtoğlu Hagi'yi getireceğim dediğinde Ergün Başkan da Faruk Başkan gibi Özhan Başkan gibi alay etseydi kendimizi kandırmayalım hagiyi nasıl alalım arkadaşlar ciddi olun deselerdi nah alırdık uefa kupasını nah 4 yıl üst üste şampiyon olurduk...
Çözüm açık reçete bu...Bize kelle alacak yönetici lazım...Hocamız yeri geldi mi infazcı çingene gibi iskemleye tekme atar yeter ki cesur yönetici olsun ki maalesef yok ama kamuoyu baskısıyla olur...Ve evet yaşlı diyenlere cevap; Hakan Balta'dan yaşlı olmadığı gibi Pepe'den de gençtir...Hem de 2 yaş...Hürmetler...
Üstat adam kaklıp selçukla aynı parayı almaz tabii bir de onu ikna etmek için musleradan en az 2 milyon filan fazla vermek lazım...Bize gelir üstat galatasaray markası çok büyük yeter ki kendimize inanalım...Ki kimse kendisine avrupada 6.5 milyon euro vermez...ne kadar altına kapatırsak o da kardır tabii...En kötüsü diyelim biz, hayırlı geceler...Tamam iyi olur ama 6 milyon falan bu kadar maaş veremeyiz biz. Juve’nin 1 yıl önerdiğini bilmiyordum. Yine de bize gelmek yerine başka takıma gider diye düşünüyorum.
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok üstat allah galatasaray'ın tek kuruşunu bana yedirmeyi nasip etmesin...Allah benden alsın galatasaray'a versin...Hürmetler...Derhal, emre utkucanin yerine gecmelisin.
Üstat süpersin...Sezon içinde başkan , yönetim ve hoca değişikliği heyecanıda yaşamıyorlar.
Aynen reis katılıyorum hürmetle önünde eğiliyorum benim döşediğimi 2 satırla izah etmişin eyvallah...Chiellini fırsat transferi olur.
Bize Ujfalusi tarzı bir Chef lazım.
Nasıl assist verdim amaÜstat süpersin...Sezon içinde başkan , yönetim ve hoca değişikliği heyecanıda yaşamıyorlar.
Andrea Barzagli - Spelersprofiel 17/18
Adamlar 2011 de Barzagliyi 300.000 euroyu almislar.
Guiseppe Moratta dunyanin en iyi sportif direktoru olabilir
Chiellini'yi Juve, Milan, Inter, Roma, Napoli, Chelsea, Arsenal, Man Utd, Liverpool, PSG, Cin kulupleri istiyodur
Sira bize gelir mi? 3 yil 5m gibi bir paraya gelir ancak
34-35-36 yas sezonlarini iyi gecirecegine eminim
Ben de onu dedim 2+1 yıllığına kemiksiz 6.5 milyon euroya amigoluk yapmazsa kafamı keserim...Chiellini'yi Juve, Milan, Inter, Roma, Napoli, Chelsea, Arsenal, Man Utd, Liverpool, PSG, Cin kulupleri istiyodur
Sira bize gelir mi? 3 yil 5m gibi bir paraya gelir ancak
34-35-36 yas sezonlarini iyi gecirecegine eminim
Üstat zaten önünde hürmetle eğilmiştim az daha eğilirsem secdeye kapanırım ki olmaz renktaş ben doğrulup elini öpeyim hürmetler...Nasıl assist verdim ama
Ya zaten alacaksan dünya yıldızı alacaksın ki kafan rahat olsun 7-8 ay önce Acerbi'yi 12 milyon euroya bize geçirecekti Cenk Ergün zor kurtulduk...Ona o bonservisi verip üstüne 2.5 milyon eurodan 4 yıllık kontrat vereceğime gider Chiellini'ye 6.5 milyon Euro maaş veririm sıfır bonservisle 2+1'den sözleşme imzalarım, buna göre;Bu arada Pepe - Chiellini sezon sezon ilerlersek:
2010: Chiellini > Pepe
2011: Chiellini > Pepe
2012: Pepe > Chiellini
2013: Pepe > Chiellini
2014: Chiellini > Pepe
2015: Chiellini > Pepe
2016: Chiellini > Pepe
2017: Chiellini = Pepe
2018: Chiellini > Pepe
Butunuyle bakildiginda Chiellini Pepe'den fersah fersah otede, bu sebeple de alamayacagiz zaten
Ya zaten alacaksan dünya yıldızı alacaksın ki kafan rahat olsun 7-8 ay önce Acerbi'yi 12 milyon euroya bize geçirecekti Cenk Ergün zor kurtulduk...Ona o bonservisi verip üstüne 2.5 milyon eurodan 4 yıllık kontrat vereceğime gider Chiellini'ye 6.5 milyon Euro maaş veririm sıfır bonservisle 2+1'den sözleşme imzalarım, buna göre;
Acerbi = 2.5x4 =10 milyon euro total maaş + 12 milyon euro bonservis = = = 22 milyon euro x t 5 tl = 110 trilyon lira
Chiellini = 6.5x3 = 19.5 milyon euro x 5 = 97.5 trilyon lira
12.5 trilyon kardayız haa Chiellinin kurtaracağı maçlarla gelecek paralar hariç...
Böyle bakınca kimse acerbiye itiraz etmiyor çünkü sadece 2.5 milyonçuk selçükten bile az kazanıyor...Ama totale vurunca Chiellini sudan ucuz...Anasını satayım dünya ambalaj dünyası olmuş her şey algı yönetimi...
Acerbi'yi o zaman 4 sene için istiyorduk ya üstat sene başında?Bu hesap olmamış chiellini 3 senelik maliyet , acerbi ise 4 senelik olarak hesaplamışsın
4 seneden yaparsak 110 acerbi , chiellini 130
+ olarak acerbiyi satma imkanın var chielliniyi yok tamam bencede doğrusu chielliniyi almak ama maliyet hesabına girersek çıkamayız o işin içinden.
Acerbi'yi o zaman 4 sene için istiyorduk ya üstat sene başında?
Ayrıca Chiellini'nin 3.senesine opsiyon dedim...
Acerbi'yi o bonservisle satamazsın sadece aklıma sezon başında ısrar edilmiş olması, italyan olmaları, solak olmaları ve sol stoper olmalarından cihetle versus vermek geldi hürmetler...