Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Emre Akbaba ve Trezeguet ikilisi çok maliyetli olmazsa takıma katılmasında fayda var. Ben bu ligden topçu alınmasına karşı değilim yeter ki yanlış adamlara tonlarca para gömmeleyim bu sene ki Belhanda ve Feghouli ikilisinden çok daha fazla katkı verirdi Emre Akbaba & Trezeguet ikilisi bizde olsaydı ...

Bence Emre Akbaba ve Trezeguet ikilisi çok maliyetli olmazsa takıma katılmasında fayda var. Ben bu ligden topçu alınmasına karşı değilim yeter ki yanlış adamlara tonlarca para gömmeleyim bu sene ki Belhanda ve Feghouli ikilisinden çok daha fazla katkı verirdi Emre Akbaba & Trezeguet ikilisi bizde olsaydı ...
Anladığım kadarıyla Kasımpaşa bonservisini almış.

Yani geçmiş olsun en az 8 Milyon falan fiyat çekerler.

sent via GSC

akbaba alinabilir tutarsa guzel olur yasida uygun. emre mor cok uyguna gelmeliki alinsin sonra pisman edebilecek bi cocuk yasindan da problemleri olabilir. yerli cop doldurma taraftari degilim yabancilardan ise oncelikli mevkilere gore maksimum kalitede alinmasi sart. takim 21 22 kisi olsun ama kalite dolsun. eray sozlesmesi bitiyo.ahmet, balta, lato,tarik1 yili var gitmeli, olga satilmali, selcugu sanmiyorum gondersinler. belhanda iyi bi fiyata satilirsa daha iyisi alinsin. yasin gidici. erenin 1 yili daha var gonderebilirlerse cok iyi olacak. rodriguez satilabilirse iyi bir paraya satilmali yine yerine gelen fisek biri olmali. bunlardan kurtulup bedava olan oyunculara saldirmak lazim

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paşaya Ereni geri verelim üstüne 2.5m ödeyip gerçek Trezegueti renklerimize bağlayalım

Shaqiri nin takimi düstü PL den... Alinabilecek top 3 oyunculardan bi tanesi.önceden birisi söylemis olabilir ama Ben yinede bi söyleyim dedim

Rode de alinabilir aslinda Dortmund dan .orda pek sans bulamiyor AMA Frankfurt da ve oynadinda bayern de bile gayet iyi oynuyordu . OS ya ilac olabilme Kumasi var aslinda .
Rudy de fena olmaz

Hollanda liginden Guus Til de düşünülebilir

Henüz büyük takımların radarına girmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt