Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Balotelli 'yi almanın tam sırası. Yaz kampına çok kilolu mu katılmış bişey olmuş Nice ile iyice bağlantıları koptu kendisiyle ilgilenen Marsilya transferi de gerçekleşmedi Gomis 'den açılan maaşı + sponsor destiği filan verdiğimiz takdirde Balotelli 'yi ikna edebileceğimizi düşünüyorum devre arasında

Yav hiçbir şey yapmasa bile adam gelsin penaltı atsın kafayı yiyecem koskoca takımda 9.15 metreden topu kaleye atacak topçumuz yok ...

begenmediler sakat dediler biz bu kadar düştük mü dediler bize buna mı layık görüyosunuz dediler
Sakhoyu West Hamda acayip beğenirdim Enner Valencia ile manyak oynarlardı keşke ukalalık yapmayıp transfer etseydik, Kiralıkmış Bursada bizim için sıfır risk olurdu keza Cissede bonservissiz gelmiş yazık yaw

Sakhoyu West Hamda acayip beğenirdim Enner Valencia ile manyak oynarlardı keşke ukalalık yapmayıp transfer etseydik, Kiralıkmış Bursada bizim için sıfır risk olurdu keza Cissede bonservissiz gelmiş yazık yaw
bu tarz fırsatlar oldugunda susmak ve kabul etmek en iyisi,oyuncunun geçmişi ortadaysa bize laf etmek düşmez.ben o yüzden cornellius falan hepsine ok'dim

Maicon'un arap takimina tamamlanmayan transferini devre arasinda bitirip 7-8 milyona satmaliyiz ve bu parayi dogru sekilde kullanip 1 stoper ve 2 forvet almaliyiz/kiralamaliyiz.

Enesin dediği gibi en ideal isim Balotelli de adama hiç güvenemiyorum.Aslında gelse oyunu çok iyi yönetir.

Balotelli topuna hic girmiyelim, raiola camiayi ustune alir.

Mendy felan raiolanin yaninda menejer degil, raiola albayraki cig cig yer.

Correio da Manhã Sport ||

Galatasaray Ocak ayında "Chucky" lakaplı Facundo Ferreyra'nın transferini bitirmek istiyor. Fatih Terim'in listesinin bir numarasında yer alan forvet oyuncu için görüşmeler sürdürülüyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaliteli Oyuncu.
Disiplinsiz davranış lar dan dolayı gözden düştü.
ne disiplinsizliği?....adam hakkı olan turnuvaya götürülmediğinden dolayı Milli takımı bıraktı ve Löw'ü eleştirdi...hemde gözden düştüğü falanda yok...kendisi zaten biliyordu Lewandowskinin arkasında zorlanacağını ama Münih doğumlu olduğundan ve Münihi sevdiğinden gitti oraya...yoksa Hoffenheim'de takır takır oynuyordu...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Reçete belli mariano belhanda feguli maicon fernando satabildiğin kadar sat yerine kaliteli ısıran gamsız üst düzey adamlar al

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genc oyuncu sart genc, her
Iki yilda takimi yenilememiz gerekiyor ,cünkü herzaman 30+ yasinda oyuncu getiriyoruz takima. Ilk yil iyi performans alip ikinci yil dökülmeye basliyorlar. Sonra sil bastan. Halbuki 23 - 26 yas siniri koysak transferde belki 3 veya 4 sene ayni kadro ile devam edip her yil en fazla bir iki oyuncu alma geregi duyariz ve bu sekilde daha basarili oluruz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize bir iki arab/ mahgreb bölgesinden oyuncu lazım derhal

1537865753100.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt