Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun tutturamayiz ikiside oyun kurucu biri golcü direk kaleye inen biri olmalı
Aslında elimizde çok iyi 2 tane forvet varken "kanat" özelliklerini yerine getirebilen, topu forvetimize adeta al da at diye buluşturabilen 2 tane kanat oyuncusu ile oynamayı isterdim ben reis

ndiya yerine savanier belhanda yerine de bir 10 numara alınmalı.. bu ikisi yeteri kadar ofansif değil.. onun sıkıntısını çekiyoruz

arkadaşlar şimdiden bir 10 numara aramaya başlayalım.. bize yaratıcı ve skorer oyuncu lazım..

bu arada aspordaki taner yabancı kısıtlamasıyla ilgili bazı anadolu kulüplerine yazı gitti diyor.. en hazırlıksız durumda olan galatasaray dedi..

yaz sezonunda fatih hoca kendi takımını kuracak..büyük ihtimalle mariano fernando belhanda feguli ve muslera satılır.. hem ağır maaş yükünden çıkılır hem de elde edilen bonservislerle yeni oyuncular alınır..

fiyatını bilmiyorumda igor coronado hakkında bilgisi olan var mı?
Tanımıyorum ama iyi istasyonları mevcut.

Arap ligini geç de İtalya ikinci Ligi'nde iyi oranı olmuş gol/asist konusunda.

Yaşı da henüz 26. İzlemek gerekir de Arap kulüpler Dünya kadar maaş veriyordur buna

şampiyon olup,ş liginde iyi kura çekip,transferin son 2-3 gününe ışınlanabilsek keşke

Fer, nayingolan, fernandes orta sahasini kurup dalgamiza bakalim.

Bölge 10 numara

Nicolas De la Cruz - River Plate yaş 21 boy 1.67 m

Emanuel Reynoso - Boca Juniors yaş 23 boy 1.76 m

fbsporun divan üyesi diagneye verilecek prim için suç duyurusunda bulunacakmış.. herifler 2 hafta önce ligde kalmak için sızlanıyordu.. 2 galibiyet alınca yine başladılar iğrençliklere..

fbsporun divan üyesi diagneye verilecek prim için suç duyurusunda bulunacakmış.. herifler 2 hafta önce ligde kalmak için sızlanıyordu.. 2 galibiyet alınca yine başladılar iğrençliklere..
bi bok çıkmaz o işten daha 1 2 sene önce real madrid - malaga arasında söylenenlerin aynısı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt