Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nampalys Mendy 10M euro resmen gomerim, 5 sene dos aramazsin.

Eğer Fernando yerini Herrera ile dolduracaksak yanında da Nakamba gibi mermi gibi bir oyuncu olması gerekiyor. Herrrera evet dolu dolu bir orta saha ama tek başına ön libero oyna dersek hata yapmış oluruz

Nakamba-Herrera ikilisi sela okutur bela olur bu ligde rakiplere ...
Nakamba için en az 14-15 milyon euro isterler.Onun gibi birini Scout ekibimiz 5-6 milyon euroya bulur..

Yani Luyindama 'nın zaten vardı 6-8 arası bir piyasası. Nakamba içinde 8-10 diye bekliyorum piyasasını

Ama kesinlikle değer ...
10 milyon euro üstü sıkıntı.Ben Scout ekibimize de güveniyorum.Bruma-Telles-Rodrigues-Marcao-Luyindama-Sinan Gümüş transferleri.İyi bir teknik direktörümüz olduğu zaman Scout ekibi zarar ettirmez.

Hector Herrera işi olursa yanına koy Savanier 442 oyna mis gibi...ön liberoya gerek yok

gelecek sezon ayrıca kanat rotasyonu önemli,en az 4-5 kanat oyuncusu bulundurmalıyız,yerli kanat sıkıntımız bariz belli oluyor,şuan kadroda Yasin Öztekin olsa Onyekuru'yu keserdi o kadar zayıfladı takım en az 2 yerli kanat lazım....Bilal Başacıkoğlu ve Gökhan Töre olabilir mesela

Orkun Kökçü de listede zaten 4-5 tane iyi yerli almalıyız,Atalay,Celil falan kiralanmalı.....orta saha rotasyonuna Atakan ve Orkun süper olur

Seneye Feghouli'yi araplara filan iteleyip şu adama çökmemiz lazım. Hem Feghouli'nin hayvani maaşından da kurtuluruz. Öte yandan çok iyi paralara satabileceğimiz bir isim.

Geleceğe yatırım yapmak adına genç yetenekleri radarına alan Galatasaray, Hoffenheim’ın 19 yaşındaki kalecisi İsa Doğan’ı transfer etmek için harekete geçti.Almanya’da kendi yaşıtları arasında mevkisinin en iyilerinden biri olan İsa’yı gözüne kestirirken bu transfer için Terim’in de onay verdiği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bir süredir Hollanda'nın Sparta takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk forvet Halil Dervişoğlu'nu izletiyor. . 19 yaşındaki Halil, geleceğin önemli isimleri arasında gösterilirken bu sezon genç takımda 13 gol atıp 8 de asist yaptı .Son oynanan Go Ahead maçında 4 gol atan Halil'in menajerinin en büyük özelliği ise Beşiktaş'la iyi ilişkiler içinde olması. Fatih Terim, Halil Dervişoğlu için Beşiktaş'tan önce hamle yapmaları konusunda yönetimi uyardı.

Geleceğe yatırım yapmak adına genç yetenekleri radarına alan Galatasaray, Hoffenheim’ın 19 yaşındaki kalecisi İsa Doğan’ı transfer etmek için harekete geçti.Almanya’da kendi yaşıtları arasında mevkisinin en iyilerinden biri olan İsa’yı gözüne kestirirken bu transfer için Terim’in de onay verdiği öğrenildi.

Resmen yalan.

Cocuk o kadar yetenekliyse, niye U17 ve U19 da genellikte yedek kalmis ve Hoffenheimin ikinci takiminda daha 1 dakika oynanamis? 4 senede toplam 18 U17 ve U19 Bundeslig maci yapmis...

Hic bir zaman U milli takimina da cagrirmamis.

Nampalys Mendy 10M euro resmen gomerim, 5 sene dos aramazsin.
Orta saha için 10 mil.€ verebilecek durumumuz olursa direk Ruslan Malinovskiy 'yi alırdım. Elimde olsa 10 değil 15 mil.€ da verirdim kendisine

Avrupa piyasasını yakıp yıkabilecek bir potansiyel var çocukta ...

8+3 yerli gibi bir kural olursa (sanmıyorum ama belli olmaz) Gökhan Töre ve Deniz Türüç'ü kesin alırız

Yazın gelmesi beklenenler
Babel-Gökhan Töre-Douglas-Fatih bedelsiz
Nazım Sangare 1-2 milyon euro bonservis
Birhan Vatansever-Doğan Can Davas kiralık dönüş
Ek olarak inanmadığım ama en çok istediğim transfer Hector Herrera

Trezeguete mi 10 mio
Viscaya mi 10 mio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt