- 1 Mayıs 2018
- 57.276
- 48.074
- 3.873
Nampalys Mendy 10M euro resmen gomerim, 5 sene dos aramazsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nakamba için en az 14-15 milyon euro isterler.Onun gibi birini Scout ekibimiz 5-6 milyon euroya bulur..Eğer Fernando yerini Herrera ile dolduracaksak yanında da Nakamba gibi mermi gibi bir oyuncu olması gerekiyor. Herrrera evet dolu dolu bir orta saha ama tek başına ön libero oyna dersek hata yapmış oluruz
Nakamba-Herrera ikilisi sela okutur bela olur bu ligde rakiplere ...
Bilmiyorum reis sezonun ilk kısmında oynatmadılar şimdi de kırmızı gördükten sonra 3 maçtır filan da oynamıyor öyle 14-15 mil.€ piyasasının olduğunu bilmiyordum ...Nakamba için en az 14-15 milyon euro isterler.Onun gibi birini Scout ekibimiz 5-6 milyon euroya bulur..
Luyindama'yı 8'e aldık.Belçika Ligi'nde piyasa uçuk ama yaza kadar ne olur bilemeyiz.Bilmiyorum reis sezonun ilk kısmında oynatmadılar şimdi de kırmızı gördükten sonra 3 maçtır filan da oynamıyor öyle 14-15 mil.€ piyasasının olduğunu bilmiyordum ...
Yani Luyindama 'nın zaten vardı 6-8 arası bir piyasası. Nakamba içinde 8-10 diye bekliyorum piyasasınıLuyindama'yı 8'e aldık.Belçika Ligi'nde piyasa uçuk ama yaza kadar ne olur bilemeyiz.
10 milyon euro üstü sıkıntı.Ben Scout ekibimize de güveniyorum.Bruma-Telles-Rodrigues-Marcao-Luyindama-Sinan Gümüş transferleri.İyi bir teknik direktörümüz olduğu zaman Scout ekibi zarar ettirmez.Yani Luyindama 'nın zaten vardı 6-8 arası bir piyasası. Nakamba içinde 8-10 diye bekliyorum piyasasını
Ama kesinlikle değer ...
Geleceğe yatırım yapmak adına genç yetenekleri radarına alan Galatasaray, Hoffenheim’ın 19 yaşındaki kalecisi İsa Doğan’ı transfer etmek için harekete geçti.Almanya’da kendi yaşıtları arasında mevkisinin en iyilerinden biri olan İsa’yı gözüne kestirirken bu transfer için Terim’in de onay verdiği öğrenildi.
Orta saha için 10 mil.€ verebilecek durumumuz olursa direk Ruslan Malinovskiy 'yi alırdım. Elimde olsa 10 değil 15 mil.€ da verirdim kendisineNampalys Mendy 10M euro resmen gomerim, 5 sene dos aramazsin.
bvaskan güzel isimler öneriyosunda 10 numarasız oynayamayız biz ya 10 numara önermen lazım büyük ihtimal belhandayı satacagız yerine kim olur senceHector Herrera işi olursa yanına koy Savanier 442 oyna mis gibi...ön liberoya gerek yok