Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nwakaeme yi almak bilmiyorum nekadar zor ama şartlar zorlanmali

Diagneye verdiğimiz peşin 13 milyonun üstüne 2 daha koysaydik eğer rangersta oynayan Morelos'u çok rahat alırdık.

Guney amerikali olduğu ve gol makinesi olduğu için 2 sene sonra 25'e elimizi opene verirdik .
Ligi öttürdu.
Gol rekoru kirardi.

Transfer işini bir an evvel terimde. Almak lazım.
Aksi halde seneye deniz ve trezege coplerine de en az 15 verdirir.
Köy takımı olacağız ama kimsenin sesi çıkmıyor.

___
Transfer de paraları çöpe attıran eleman İSTİFA!
Teknik taktik'ten anlamayan eleman İSTİFA!
Senelik 20 milyon lira alıp duran top bile kullandirtamayan eleman İSTİFA!
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!

Diagneye verdiğimiz peşin 13 milyonun üstüne 2 daha koysaydik eğer rangersta oynayan Morelos'u çok rahat alırdık.
gözünü seveyim reis bu ne yav? kafadan 5 m daha koysaydık şunu alırdık diyorsun. kulupteki matematiksizler neysede senin gibi vizyoner komando bi taraftara kontrolünü kaybetmek klasından ödün vermek hiç yakısmıyor.

gözünü seveyim reis bu ne yav? kafadan 5 m daha koysaydık şunu alırdık diyorsun. kulupteki matematiksizler neysede senin gibi vizyoner komando bi taraftara kontrolünü kaybetmek klasından ödün vermek hiç yakısmıyor.
Renktas,13 milyonu verdik.
Üzerine ffp den 2-3 daha kaldı.

Dikkat edersen diagne alınacağına onun yerine dedim.
Yoksa bana kalsa o parayla ilk önce 2 ortasaha alırdım.
Forvetten önce ortasaha gerekiyordu.

Ancak bir ara Morelos'u izle derim.
Yeni suarez potansiyeline sahip ve 2 seneye kalmaz büyüklerden biri kapacak.

___

Renktas,13 milyonu verdik.
Üzerine ffp den 2-3 daha kaldı.

Dikkat edersen diagne alınacağına onun yerine dedim.
Yoksa bana kalsa o parayla ilk önce 2 ortasaha alırdım.
Forvetten önce ortasaha gerekiyordu.

Ancak bir ara Morelos'u izle derim.
Yeni suarez potansiyeline sahip ve 2 seneye kalmaz büyüklerden biri kapacak.

___
reis kapda net bi şekilde 10m denmıyor muydu ? 13 m nereden cıktı? kapdakının ustune 3 eklemişsin onun uzerınede 2 koysaydık alsaydık dıyorsun buna anlam veremıyorum ben.
kap konusunda bi gelişme kaçırdıysam kusra bakma

reis kapda net bi şekilde 10m denmıyor muydu ? 13 m nereden cıktı? kapdakının ustune 3 eklemişsin onun uzerınede 2 koysaydık alsaydık dıyorsun buna anlam veremıyorum ben.
kap konusunda bi gelişme kaçırdıysam kusra bakma
Haklisin kap'ta öyle yazıyordu ama geçenlerde galiba ugur karakullukcu şöyle dedi;
GALATASARAY ,diagne'den kar etmeyecek çok ağır şartlar ile anlaşma imzalanmış.Hatta 20'ye bile satsalar ellerinde pek bişey kalmayacak vs.
Ve bu bilgiyi çok sağlam yerden aldığını belirtti.

Yönetim ise ne bunu nede 3 milyon bonus var vs.diye çıkan hiçbir haberleri yalanlamadi.

Hatirlarsan ozan'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesini de uğur ortaya çıkartmıştı.
Yönetim bu konularda mahsum görünüyor ama fiyasko işlere imza atmış olabilirler.

___
Transferde paraları çöpe attıran eleman İSTİFA!
Teknik-taktikten anlamayan eleman İSTİFA!

@Ahmed Arif Kesen

Ya senin yaşın kaç gerçekten?
Bu imza işini senin göstermekte olduğun yaşında birisi yapıyor ise üzücü bir durum açıkçası.

Saygısız hareketler bunlar. Sadece Fatih Terim'e de değil bu ergence düşünülmemiş saygısız yazın. Taraftara da saygısızlık yapıyorsun ama beli ki umrunda değil veya oraya kadar düşünüyorsun bile.

Yahu hadi 3 milyon bonus var ki kesin değil ama şampiyon olursak değil mi neye göre hesap yapıyorsunuz şampiyon olamıyacaz zaten yüzde 98 hadi mucize oldu olduk 35 milyon gelecek 3 milyonun hesabını mı yapacaz sezon başında da yaptık bunu forvet almadık grupta madara olduk.

Diagneye 4 sene içinde sampiyon olursak 2.8 milyon euro vericez başkada bonus monus yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklisin kap'ta öyle yazıyordu ama geçenlerde galiba ugur karakullukcu şöyle dedi;
GALATASARAY ,diagne'den kar etmeyecek çok ağır şartlar ile anlaşma imzalanmış.Hatta 20'ye bile satsalar ellerinde pek bişey kalmayacak vs.
Ve bu bilgiyi çok sağlam yerden aldığını belirtti.

Yönetim ise ne bunu nede 3 milyon bonus var vs.diye çıkan hiçbir haberleri yalanlamadi.

Hatirlarsan ozan'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesini de uğur ortaya çıkartmıştı.
Yönetim bu konularda mahsum görünüyor ama fiyasko işlere imza atmış olabilirler.

___
Transferde paraları çöpe attıran eleman İSTİFA!
Teknik-taktikten anlamayan eleman İSTİFA!

36 yaşına gelmişsin ama adam olamamışın derdimde, senin seviyene inmemek için şimdilik demiyorum.

Bu imza’yı bir an evvel kaldır, yaşından başından utan. Bu nasıl bi seviyesizliktir arkadaş???!!!

Alexi Claude Maurice

6 Haziran 1998 Lorient Fransa

175 cm.

Ofansif orta saha ve kanatlar.

42931

Emanuele Ndoj

20 Kasım 1996 Arnavutluk

189 cm.

Merkez orta saha ve ön libero Brescia'da oynuyor

42932

Sandro Tonali 2000 Doğumlu ön libero Brescia'da oynuyor. Sağ ayağını kullanan oyuncu oyun yapısıyla Pirlo'ya benzetiliyor

42933

David Okereke nijerya

Spezia Calcio

183 cm.

Merkez forvet , sağ ve sol kanat.

29 Ağustos 1997 doğumlu.

42934

Ali rıza beiravand iran milli takım kalecisi dünya kupasında çok iyi oynamıştı fas maçının yıldızı portekiz ve ispanya maçlarında sadece 2 gol yemişti ve cr7 penaltisi çıkarmıştı diyeceksiniz sadece dünya kupası performansı ile olmaz iran daki takımını resmen geçen yıl tek başına asya şampiyonlar liginde finale çıkardı 92 li bir kaleciye göre kariyerinin en iyi dönemi hem muslera yi satıp çok uygun bir fiyata bitirebiliriz.. Elleriyle acayip paslar atar muslera dan sonra bu özelliği de iyi gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt