Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feg kalıcaksa marianoda kalmalı, bize önemli olan sol taraf bide oyun zekası yüksek bi 8 numara ( savanier)

Bizim sorun sağ değil sol taraf zaten Onyekuru gizli forvet gibi oynuyor yedeği falan da yok , sol bekimiz tek başına mücadele ediyor 90 dk , gitmesi gereken isim de Feg değil Belhanda.

Muslera

Mariano Luyindama Marcao Nagatomo

Fernando

Feghouli Transfer Transfer Transfer

Transfer

Gelecek sezonun kadrosu asagi yukari boyle olacaktir. Bana kalirsa Fernando ve Nagatomo'yu da satarim. Fernando yerine oyunu iki yonlu oynayabilen bir 6 numara alinmali ama kendisinin takimda kalacagini dusunuyorum.​

Deniz bitti artık asla öyle adamlar alamayacağız. En azından bir 7-8 sene bu tarz adamları alamayız.

Yani max. 27 yaşında top class sayılacak yıldızlardan bahsediyorum.

sneijder gibi kaliteli bi oyuncuyu şu piyasada 28 yaşında almaya kalksak kapı 20 milyondan açılır

Fegh kaliyorsa Belhanda kesin yolcu. Cagne dr gitse ve en az 25 milyon gelse iyi para. Bir de Arabistan'dan Fernando piyangosu vursa muthis bir butce yaratilir. 6 8 ve forvet icin paraya kiyilir

Acaba çinlilerden şu Taliscayı kiralayabilir miyiz ki tam aradığımız tarzda 10 numara değil mi?

eğer denildiği gibi Babel gelirse müthiş olur...tam benim istediğim tipte bir kanat...illada hızlı olmasına gerek yok...tekniği ile ayağında top tutabilen ve içeri kat edip gol vuruşları yapabilen biri...aynı Riera ama dahada golcüsü...birde(Ben beğeniyorum aslında...sayesinde kanatlarımız ve orta sahamız baya gol atıyor) Diagnenin yerine Tadiç tipinde bir 10,5 numara oynayan bir golcü(Alan?) olursa çok iyi bir hücum hattımız olur....birde en önemli eksik ortasahada hem çok koşan ve Şut tekniği iyi biri eksik...şu Fener maçında iyi şutörümüz olsaydı delik deşik ederdik onları...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Diagne ve Belhanda'nın satılıp derhal Talisca ve Aboubakar'a 40 milyonluk bir teklif yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt