Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bir de Babel geldi bile o yuzden dusunmeye bile gerek yok
Yabancı sınırından dolayı sol kanat için 2 yabancı alabiliriz.Babel ile dönüşümlü oynayabilecek Onyekuru gibi biri kiralanabilir veya yabancı oyuncu yerine Emre Mor'u satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz.Bekler için dönüşümlü oynayan Linnes var.Mariano ve Nagatomo'yu satıp bonservisli bi yabancı oyuncu almalıyız..

Yaz transfer dönemi tahminlerimi söyleyeyim:

Önce satılacaklar/satılmayacaklar

Donk: Sürpriz bir şekilde satılabileceğini düşünüyorum. 4-5m Euro'ya Araplar'a satılabilir.
Belhanda: Kesin satılacağı görüşündeyim. 12-15m Euro arasında gider.
Feghouli: Satmayı düşünmeyiz ama 10m Euro tazminat maddesi var. Gönlü bir takıma kayarsa gider, tutamayız.
Mariano: Genelin aksine takımda tutulacağını düşünüyorum.
Fernando: Genelin aksine takımda tutulacağını düşünüyorum.
Diagne: Mutlaka satılacaktır. 15m Euro civarında bonservis getirebilir Kral.
Ömer Bayram: Elden çıkartılamazsa kiralanır.
Lyundama & Marcao: Umarım ikisi de kalır.
Sinan, Onyekuru, Mitroglou, Ndiaye geri döner. Belki Ndiaye yeniden kiralık zorlanabilir.

Gelecekler, kalacaklar

Trezegeut: 5-6m Euro'ya biter. Sağda oynar..
Babel: Beleşe hallolur. Solda oynar.
En az iki santrafor gelir. Bütçeye göre bir isimli, bir scout transferi olabilir.
Lyundama: Bonservisi mecburi zaten (5m Euro)
Linnes: Kalır
Selçuk: Kalır
Gökhan Töre: Trezegeut'nin yedeği olacak ücretsiz olarak gelir. İkinci bir E.Taşdemir etkisi yaratabilir.
En az iki orta saha gelir. Bütçeye göre bir isimli, bir scout transferi olabilir.
Emre Mor: Kiralık olarak alınabilir. Babel'in yedeği olur.
.
.
.
.
.

Yedek kulubesinide guclendirmeliyiz. Yedekten oyuna sokacak 1 tane bile oyuncumuz yok. Hoca Sinan i aliyor kufur ediyoruz

Yıllık ücretler konusu çok abartılıyor.Bizim şu an bile futbolculara verdiğimiz yıllık ücret toplamı gayet az..

Ben gerekirse bir futbolcuya 3,4milyon verilmesinde sakınca görmüyorum.Hakeden üst düzey oyuncuya çok rahat verilebilir bu paralar.

Ama örnek belhanda gibi adama 3milyon ve üzeri para verirsen işte o zaman olmaz.

Yol yıllık ücret taban fiyatı 2 milyon olmalı bunun ğzerinde yıllık ücret verilmemeli düşüncesi tamamen yanlış.

O zaman kadronun yarısından fazlasını yetersiz oyuncuyla doldurursun.Bu beğenmediğimiz kadroyuda ararız sonra...

Ancak şöyle olur alabilyorsak hollanda,belçika vs gibi ülkelerde oynayan kaliteli bonservisi yüksek oyuncular o zaman yıllık ücret ortalamaları düşük olur.Ama bizim bu tarz transferleri şu an için yapmamız mümkün değil.belki bir iki tane olabilir oda yeterli olmaz.

Yani takımı marco gibi transferlerle dolduramayız.
Stoper oynamakla orta saha ,kanat veya forvet oynamak arasında çok ciddi farklar var.Bu mevkisel fark bonsevis satışlarındanda her zaman belli olur.

Sırf ucuz ve scout transferi diye takımı yetersiz adamlarla doldurmamalıyız.

Burada herkes oyuncu öneriyor doğal olarak fakat kimse bu transferleri kimin yapması gerektiğini belirtmemiş ki bizim en büyük sorunumuz bu.
Yani diagneye bu kadar para verip alan adamlar transfer işini yapmamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Robben gelirse eminim Fatih Terim'in aklinda 6 UCL macinda ve derbilerde oynasin yeter vardir. Robben varken Fegh 10 numarada oynar, yokken Fegh ve Deniz oynar. Valla 6 UCL macinda ve derbilerde fit olarak oynayacaksa bana uyar. Seneye ligi yine her turlu aliriz. Sadece Fegh bile yetiyor lige.
Kisaca 34 lig 6 UCL 40 macin yarisinda oynasin yeter.

ben onu bunu bilmem ama keske robeni alsak bu adam tek basına takım etkisi yaratabilicek potansiyelde bi adam ve 3 sene daha oynicagını düşünüyorum

Geçmiş transferlerden hareketle Enis Bardhi, Rade Krunic gibi büyük futbol ülkelerinin alt sıra takımlarında oynayan son yıllarda çıkış yapmış oyuncuları muhtemelen hedefliyoruzdur. Daha önce hiç Mısır, Gana gibi alt klasman liglerden as kadro için scout transferi yapıldığını hatırlamıyorum.

Marcao'dan sonra yeni bir genç yıldızı daha kulübe kazandırmak isteyen Galatasaray'ın scout ekibi Maximiliano Lovera'yı önerdi. Fatih Terim'in de bu ismi onaylamasıyla birlikte Galatasaray yönetimi kolları sıvadı. (Fanatik)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 ön liberoyla oynamamıza rağmen merkezden gelen her atakta rakibi 1. bölgemize sokmamıza engel olamayan futbol aklının yerine de bir transfer lazım

Böyle haberlere inanmiyorum. Marcao ve Luyindama yanlis hatirlamiyorsam ilk duyumcular duyurdu, ve o zaman zaten transferler nerdeyse bitmisti.

SATILACAKLAR
Diagne 18-22 iplden beklentim yüksek
Belhanda 12-13
Feghouli 12-15
Fernando 4-5
Mariano 2-3
Nagotomo 2-3

TRANSFERLER
Skov Olsen 8-9
Babel free
Hector Herrera free
Gökhan Töre free
Deniz Türünc 2-3
Kaan Ayhan 4
Şener free
Talisca 15-16
2 forvet 17-18 milyon 1i scout
Dos 5-7
Sol bek ?

Muslera
Linnes-luyi-Marcao-Transfer
Herrera-Trasnfer
Skov-Talisca-Babel
Transfer

İsmail
Şener-Kaan-Ahmet-Emre T.
Donk-Selçuk
Deniz-Akbaba-Töre
Transfer

Orta sahaya 2 transfer lütfen.
Badou kiralık bitiyor, Selçuk sözleşme bitiyor.
Fernando kalabilir yedeği de Donk olabilir.
Ama Fernandonun önüne 2012 Selçuk-Melo gibi bir yapıyı oturtması lazım Fatih hocanın.
Forvet hattı da Diagne satılırsa (Eren gitti, Kostas'i da tutmazlar bence) sifirlanacak.
Bu mevkide kumar oynamaya gerek yok. Git eplde ortalama 10 civarı atan herhangi bir takımın golcusunu bul getir. Yedeğe de Vedat Muriqi'yi mi alıyorsun, scout transferi mi yapıyorsun yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt