Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raffael ve Ribery kıyaslamak. Ribery 40 yaşında olsa bu Raffael’den daha iyi oynar.

-------S.Zaza-----------
Babel Feghouli Robben

Önde top tutan, pres yapan, güçlü, yerden havadan goller atabilen Zaza
Arkasında yine pres gücü olan bir Feghouli, yanında iyi anlaşacağını düşündüğüm Robben
Babel'in skorerliği hakkında söz etmeye gerek yok.
Arkalarında Marko Grujic ve Djibril Sow tarzı çift yönlü oynayan atletik orta saha
Belhanda ve Diagne'nin satışından en az 17M euro hasılat.
Yerli oyuncu eksikliğini ve diğer eksikleri bu parayla tamamla.
Yeni sezonda 3 kulvarda iddialı kadroyu kurmuş ol.

ribery çok mu farklı sanki? Daha beter hatta.
Bence ikisine de gerek yok.

Elinde patlama ihtimalleri çok yüksek. Hele hele Ribery öyle 3-5 kuruşa gelmez. Imza parası artı okkalı bir maaş ile gelir, ki buna da gerek yok. Adam son senelerde sakatlığa çok meyilli, gelip sakatlanıp sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla kaçırma ihtimali yüksek.

sent via GSC

Mevkisi ne olursa olsun duran topları etkili kullanan bir adam almamız gerekli bu kadar yüksek boy ortalamasına sahip bir takım için duran top bir silahtır bunu kullanmak gerek ...

Yıllardır her transfer dönemi yazıyorum ismini.

Giovinco ne durumda şu an bilen var mı. En son kışın 900 bin € ya Arabistana gitmişti, Mitro yerine onu alsaydık keşke kışın.

sent via GSC

Sorunlu, sahada tembel oyuncuya hayir.

Eskisi gibi biraz yüksek tempolu ve kapali halde pres yapan takim görmeyi istiyorum. Zaten Babel + scorer bir kanat veya forvet arkasina oyuncu getirirsen önde Elmander tipli forvet bile is yapar.

Sorunlu, sahada tembel oyuncuya hayir.

Eskisi gibi biraz yüksek tempolu ve kapali halde pres yapan takim görmeyi istiyorum. Zaten Babel + scorer bir kanat veya forvet arkasina oyuncu getirirsen önde Elmander tipli forvet bile is yapar.
Ben BAROS gibi bir forvet istiyorum.. maalesef simdiki dönemde 20 alti vermezler

2 orta saha ile yollar ayrılacak. Belhanda’nın yerine Brezilyalı bir oyuncudan bahsetmiş Rodop. Ndiaye’nin yerine scout gelir muhtemelen. Fernando tam bir hayal kırıklığıydı bu sene, umarım elimizden çıkarırız.

fernando ndiaye belhanda 3 lüsü yerine çok sağlam adamlar almalıyız kimler gelecek bakalım

Gözümüzün önündeki Vedat Murici kaçırmamak lazım üstelik yerli..Böyle fizikli toplu oyunda iyi adamların ölüsü bile iş yapar ligde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt