Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi zaman Diagneyi iyi bir paraya okutma zamani. Haftaya Sivasa karsi bu heriften baska gol vurusu yapan adami döverdim ben Terminin yerinde. 30-32 golle bunu rahat 20 milyon € ya araplara kitleriz. Baska care görünmüyor. Mitroglou yetersiz görünüyor su anda. Golcü lazim. Henry en az 1 sene daha kiralanmasi lazim. orta sahaya Belhanda karakterinde (cirkef ve agresif) ama daha teknik biri lazim. Luyindama ve Marcaoyu cok seviyorum ama her an kalp krizi gecirtecek gibi oynuyorlar.

nice'dan danilo gelecekti hani,onu yazak mı kadroya

Inter CLe gidemeseydi belki Nainggolani ikna edebilirdik. Orta sahada yargi dagitirdi

Duran topu çok iyi kullanan bir adam almak gerekli boy ortalaması yüksek takımız ve bunu kesinlikle avantaja dönüştürmek gerek ...

Bence ya Welbeck ya da Balotelli riskine girmeliyiz. Zaten Welbeck tutarsa inanilmaz guc katar. Sol tarafa da Brahimi icin zorlayalim. Fegh ortada ve serbest gibi oynar. Belhanda ve Cagne'den gelecek parayi da full sag taraf ve orta icin harcayalim. Acikcasi ne Ribery ne de Robben'i istiyorum. Gecen yazin basi olsaydi kabul ederdim ama bu yaz Belhanda ve Cagne'den paramiz olacak. Harcayabilecegimiz en az 20 milyon paramiz olacak.
Skov Olsen mutlaka zorlansin. Gerekirse 15 milyona cikilip alinsin. 6 ve 8 numara icin Fransa ve Belcika liglerine odaklanalim veya kiralik oyunculara. Yazilip cizilen Danilo iyi oyuncu mu?
Son olarak, yonetim Fernando ve Donk'tan para kazanirsa sahene is yapmis olurlar.

Bayılıyorum şu herife ya. Dünya kupalarında önemli goller atan oyuncu profili var herifte (gollerini izleyin)

Imza parasi FFP etkiliyormu?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Eski Chelsea'li Ramires boşa çıkmış Fanatik'e göre Benfica ve Fb ilgileniyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt