Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani falcao gelirse 500bin satiyorduk
Forma satışıyla 'superstar' statüsündeki transferlerin bedelini karşılama hikayesi çoktan bayatladı da kabullenmek istemeyen cahiller direttikçe diretiyor. Anlayın artık arkadaşlar, öyle bir Dünya yok; Galatasarayımızı çok seviyoruz ama bir Manu değiliz ve hiçbir zaman olamayacağız!..

1568716510173.jpeg

Orkun Kökçü: “Eğer bir gün Galatasaray transfer etmek için beni ararsa ben de Beşiktaş’ı ararım; beni alın demek için. Beşiktaş beni istemezse ancak o zaman başka bir takıma giderim.”

Sen kimsin lan

Kurzawa serbest kalıyor Trabzondan Novak'ta.. Fiorentina Dalbert 'i almazsa o kiralanabilir... Sağ bek içinse Bruno Peres olabilir, orta saha Aranguiz+Banega yapıp Belhandayı satarız

Devre arasi icin oneri yapalim. 2 bek lazim ama FFP varken imkansiz gibi. En azindan bir tane dahi alsak idare eder.

sağa timothy fosu mensah, sola da kwadwo asamoah tarzı biri

Ara transfer döneminde Mariano Brezilya'ya gönderilir Linnes'e lisans çıkarılır transfer olmaz. Belhanda falan giderse de Lemina ya da Emre Mor'un bonservisi alınır.

Onyekuru ne yapiyor ne ediyor bilmiyorum ama kadroya giremiyorsa acilen kiralansin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt