Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yil ayni rezilik, menajerlerin önerdi futbolcuyu degildi kendi buldumuz futbolcuyu almadimiz süre transferde basarisiz oluruz. Menajerler de hakli bizim hocalara bakiyor takima bakiyor elindeki iyi oyuncuyu hele kiralik bize neden getirsin. Adam bilmiyormu koca sezon getirdim oyuncu bu takimda cöp olacagini, bizi bekletiyorlar sonrada transfer dönemi bitmeye yakjn nekadar sorunlu sakat futbolcu varsa bize getiriyorlar bizde herzamanki gibi transferde cok gec kaldimiz icin mecburen bu oyunculari aliyoruz, sonuc ortada.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fegh Belhanda satilip
Onyekuru
2 bek alinsin once. Eger sartlar olursa Banega filan dicem de gonlum yok. Luyindama filan da uber bir teklif gelmezse satilmasin

Feghouli Belhanda Marianonun birlikte hareket edip hocayı sabote ettiklerini düşünüyorum yok bunun başka bi izahı olamaz
Birde bunlara ek olarak marcao nagatomo babel seriyide yollamak şart başka türlü bi yolu yok yoksa bunlar böyle yapıp hocamızı harcayacaklar

bisey dicemde kizmayin sakin, ömrümde ilk defa fenerin kadrosu bizden daha sempatik, saka gibi öyle bi kadromuz varki igrenci bile gectim migde bulandirici AdanZye, tamam taraftariz iyisindede kötüsündede, ama böyle futbolu ne ben nede 30 milyon taraftar haketmiyor!

bisey dicemde kizmayin sakin, ömrümde ilk defa fenerin kadrosu bizden daha sempatik, saka gibi öyle bi kadromuz varki igrenci bile gectim migde bulandirici AdanZye, tamam taraftariz iyisindede kötüsündede, ama böyle futbolu ne ben nede 30 milyon taraftar haketmiyor!
Ben takima bakinca iste bizim takim diyemiyorum, kendi aralarındaki uyumsuzluk bize öyle bi sirayet etmiş ki hani kabullenemiyorum biz degiliz bu. Hamitli sneijderli ujfali melolu kadrodaki uyumun %1i yok. Herkes kendine calisiyor ve kimse taraftarı veya kulübü düşünmüyor. Utanc duyuyorum terimin dedigi gibi ama bunu o yaptı!

Ben takima bakinca iste bizim takim diyemiyorum, kendi aralarındaki uyumsuzluk bize öyle bi sirayet etmiş ki hani kabullenemiyorum biz degiliz bu. Hamitli sneijderli ujfali melolu kadrodaki uyumun %1i yok. Herkes kendine calisiyor ve kimse taraftarı veya kulübü düşünmüyor. Utanc duyuyorum terimin dedigi gibi ama bunu o yaptı!
ayni fikirdeyim, cözüm hoca degisiminde asla olmaz, nedeni ise tutki herhangi bir yabanci misal fransiz teknik adam getirdin, durumdan bi haber kesermi taninan belhanda feghouli vs, kesmez, ya terimle devam etcen yada herhangi bir baska yerli teknik adam getirceksin, haa terim kalsin diyorsan, terim napcak? hepsinin kicina tekmeyi basacak, transfer döneminde herbirini yollamali bu böyle devam etmez, yerlerine RUH lazim. misal irfan, mahmut gibi efecan gibi altyapina güven, full yabanciyla olmuyor besbelli!

30 yaşını geçmiş, kariyerinde en az 2 sene üst düzey bir takımda forma giymiş, tercihen Şampiyonlar Ligi'nde veya Avrupa Ligi'nde başarılı olmuş, fiziksel olarak bitik ama yıldız olarak nitelendirilen ve yine tercihen sakatlık problemi olan futbolcu önerileri bekliyorum.

30 yaşını geçmiş, kariyerinde en az 2 sene üst düzey bir takımda forma giymiş, tercihen Şampiyonlar Ligi'nde veya Avrupa Ligi'nde başarılı olmuş, fiziksel olarak bitik ama yıldız olarak nitelendirilen ve yine tercihen sakatlık problemi olan futbolcu önerileri bekliyorum.
Marchisio isteyenler vardi da birakmis futbolu sanırım, kacirdik yani😢

Nando
Linnes Luyi Marcao Mojica
Nzonzi Lemina Seri
Andone Falcao Onyekuru

TD: Labbadia

baskan: Demirbilek

xx falcao xx

xx

nzonzi lemina

xx marcao luyi xx

onye dahil 5-6 transfer şart marcao da satılıp kaynak yaratılabilir babel belhanda feg 15 e satılsın

Takımda Luyindama muslera harici kime teklif varsa pzarlık yapmadan yollasınlar. Mariano nagatomo ise üstüne para verilip yollanabilir. İki bek sol kanat 10 numara almadan düzelmez bu takım. Feghuli belki düzelir sayıyorum ama 4m alan adam boyle devam edecekse gidebilir

60761.jpg

Transfer e gerek yok herkes istifa etsin kulübü de satsinlar gelen gideni her dönem aratıyor sürekli illa transfer olacaksa bu takıma kaliteli yerli oyuncular şart kaan ayhan, Çalhanoğlu, kenan karaman gibi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadrolara halen Nzonzi, Lemina, Seri falan çöpleri yazanlar ironi olsun diye bilerek mi yapıyorlar bu işi yoksa futbolun f'sinden gerçekten anlamıyorlar mı?

Seneye bizim takımdaki kiraliklarin çoğunu İtalyan oynarken görüp eldeki yeni oyunculara kufrederiz. Bu ongu gerçekleri görene kadar bitmez

##Hemen bir portekizli hoca##

25 yaş altı hepsi kabulüm olan önerilerin birikeceğini umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt