Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye bizim takımdaki kiraliklarin çoğunu İtalyan oynarken görüp eldeki yeni oyunculara kufrederiz. Bu ongu gerçekleri görene kadar bitmez

##Hemen bir portekizli hoca##

bizden gidip iyiye giden pek yok. bunları için de farklı olacağını zannetmem.

zaten kötü oldukları için bize düşüyorlar.

Malinovsky forma sansi bulamiyor pek, alinabilecek bi adam.

alabilecek olsak dahi kiralık olarak verirler sadece.

bence tek sezonluk çözümlerden vazgeçip bizi 3-4 yıl taşıyabilecek bir yapı kurmamız lazım. bu başka hoca ile mi olur ft ile mi olur bilmiyorum ama izlenmesi gereken yol bu olmalı. tek yıllık çözümlerden fayda gelmiyor.

alabilecek olsak dahi kiralık olarak verirler sadece.

bence tek sezonluk çözümlerden vazgeçip bizi 3-4 yıl taşıyabilecek bir yapı kurmamız lazım. bu başka hoca ile mi olur ft ile mi olur bilmiyorum ama izlenmesi gereken yol bu olmalı. tek yıllık çözümlerden fayda gelmiyor.
Bence belhanda feg satilip malinovsky alinabilir, bekleneni verememis belli 11e giremiyor elden cikarmak isteyebilirler. Bizim alma sansimiz cok az zaten de shakhtar alir firsat bulursa yaz sezonunda.

Bizim transfer yapacağımız lig bence belçika buraya yoğunlaşmak gerekir her ülkenden genç oyuncu var

Jupiler Pro League - Golcü listesi 19/20
Katılıyorum.

Ve ekliyorum: Fransa 2. lig.

2. lig’den oyuncu alacak paramız yoksa 3. lig’e bakılsın. Yeter ki Fransa’dan çıkmasınlar. Gerekirse kamp kurun. Utkucan denen beleşçi bir işe yaramadı bu güne kadar.

Not: bu yazdıklarım sadece 3. bölge’de oynayan futbolcular için geçerlidir.

Hadi Onye geldi diyelim. Sag bek ve sol bek kim olacak?
Gercek 10 numara alacak miyiz?
Falcao ve Andone beraber mi oynayacaklar?
Luyi giderse yerine kim alinacak?

Ya isim isim bakarsan kadromuz taş gibi ama birbiriyle uyumlu değiller orta sahamız mesela seri oynamasi için iki tane seri pas yapabilicegi adam lazım bunlar yok nzonzi içinde önünde ikitane iki yönlü azman lazım yok Babel mesela iş uapmasi için arkasındaki bek in tam bı azman olması lazım ama gel gör ki ciğeri sönük Naga var feghouli de aynı şekilde mariano nün performansı zayıf olduğu için oynayamiyo adam bizim şuan en mantikli yapmamız gereken kadro sonuç ne olursa olsun Alt yapıya şans vernemiz lazım

Devre arasına kadar

Muslera
Emirhan Luyindama Marcao Süleyman
Lemina
Seri Mustafa
Yunus Andone Atalay

Bu çocuklara şans verme zamanı şimdi tam olarak hoca korkak ve ruhsuzlari bırakması lazım suankinden kötü olmaz tamam tecrübe eksikliği var ama oynayarak alisirlae Süleyman Atalay Mustafa dan umutluum bunlardan iki tanesi formayı alsa iki mevki rahatlariz zaten devre arası linnes gelir Onyekuru kiralariz falcao döner banega alırız

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Süleyman
Lemina
Mustafa Banega
Atalay Falcao Onyekuru

Yaparız takım Süper olur ben Süleyman Atalay ve mustafanun tutucağı ni düşünüyorum

IMG_0127.webp
sene sonuna 0 bonservisli kadro kurdum , banega,pedro,ibe,matic,martens,götze,callejon, bonevsntura,dzyuba, aranguiz, ilicic,toloi,kovalenko .. bonservissiz alınabilecek oyunculae ayrıca

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allan Saint-Maximin tarzı oyuncu lazım bize. Akıl hastası, hem kendi taraftarını, hem rakipleri deli edecek bir tip.
Böyle birini tanıyorum.
Bu arada club bruggedeki dennis bonaventure'nin sozlesmesi 2021 yazinda bitiyo, bu yaz transferini bekliyorum amam olur da takimda kalirsa devre arasi 6 ay kala yoklanabilir. Biraz ucmus gibiyim ama gelecek ne getirir bilinmez

Bu çocukta iyi potansiyel var ve yerli. Muhakkak denemeliyiz başka takıma kaptırmak kötü olabilir.

O listeden Callejon yoklanmali

##Hemen bir portekizli hoca##

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt