Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 64859 sene sonuna 0 bonservisli kadro kurdum , banega,pedro,ibe,matic,martens,götze,callejon, bonevsntura,dzyuba, aranguiz, ilicic,toloi,kovalenko .. bonservissiz alınabilecek oyunculae ayrıca

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Matuidi bize düşer mi ? zannetmiyorum ama gerçekten ihtiyacımız olan sol iç orta saha Matuidi. Artık bizim de böyle sağlam oyunculara ihtiyacımız var

Şut tekniği yüksek 2-3 tane isim lazım ciddi manada şut atabilen yok takımda kilitlenen maçlarda vs. elimiz kolumuz bağlı maçın bitmesini bekliyoruz.

Kenar oyuncuları topla dribbling konusunda sınıfta kalıyor , Feghouli acilen şampiyonluk modunu açmalı , Babel rotasyonda iş yapabilir en iyi ihtimalle ama teklif gelirse hemen satılmalı.

Onyekuru şart , orta alanda ileriye top taşıyan bir isim şart , Belhanda defedilmeli yerine biri alınmıyor ise kaliteli bir forvet daha getirilip 4-4-2 oynanmalı , bu bağlamda Onyekuru'nun arkasında oynayan isim dengeli dinamik defansif özellikleri iyi bir bek olmalı , Feghouli'nin arkasında görev yapan isim ise hücum yönü ile öne çıkmalı mümkünse defansif anlamda da leş olmasın tercihen Güney Amerikalı olsun.

Felipe Melo da takımı ateşlemek adına olabilir uygun meblağlar ile.

Sol bek => Ghislain Konan
Orta saha =>Irfan Can Kahveci
Kanat => Henry Onyekuru

Muslera
Şener-Luyindama-Marcao-Konan
Nzonzi
Lemina-İrfan
E.Mor-Falcao-Onyekuru

Emre Mor'u yazdım çünkü ben hala ümidimi kesmedim bu çocuktan. Artık sene sonu için de Lemina&Nzonzi ikilisini takımda tutmaya çalışır Şener ve Emre Mor yerine adam bakarız

Sol bek => Ghislain Konan
Orta saha =>Irfan Can Kahveci
Kanat => Henry Onyekuru

Muslera
Şener-Luyindama-Marcao-Konan
Nzonzi
Lemina-İrfan
E.Mor-Falcao-Onyekuru

Emre Mor'u yazdım çünkü ben hala ümidimi kesmedim bu çocuktan. Artık sene sonu için de Lemina&Nzonzi ikilisini takımda tutmaya çalışır Şener ve Emre Mor yerine adam bakarız

Konan nasıl bir oyuncu? Umut Meraş nasıl olur?

Konan nasıl bir oyuncu? Umut Meraş nasıl olur?
Bence Konan için biraz elimizi çabuk tutmakta fayda var hem Fransa liginde hem de milli takımda bayağı iyi girdi sezona hücum gücü çok iyi topla ilişkisi hızı orta açma becerisi gayet iyi

Bu sene Rennes maçında izledim gerçekten acayip bir adam top çalıyor adam geçiyor takımı ileri taşıyor insiyatif alıyor üstelik bayağı çalışkan bir adam ciğersiz resmen

Böyle adamlara yatırım yapılır ...

Bence Konan için biraz elimizi çabuk tutmakta fayda var hem Fransa liginde hem de milli takımda bayağı iyi girdi sezona hücum gücü çok iyi topla ilişkisi hızı orta açma becerisi gayet iyi

Bu sene Rennes maçında izledim gerçekten acayip bir adam top çalıyor adam geçiyor takımı ileri taşıyor insiyatif alıyor üstelik bayağı çalışkan bir adam ciğersiz resmen

Böyle adamlara yatırım yapılır ...
Vay be konani fmde guimaraesten alirdim ucuza😃

Seneye bu heriflerin sozlesmesi varmis

Muslera Okan
Linnes Sener
Luyindama Marcao Maicon Ozowanfor Ahmet
Omer
Belhanda Jimmy Akbaba Taylan
Babel Adem
Feghouli
Falcao Diagne

Souleymane diarrayi cok begendim 24 yasinda gecen sene lenste oynamis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt