Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
savanier de sakatmış bi süredir galiba.sagbek,solbek,10 numara,onyekuru şart işte.onyekuru geldi gibi zaten,geriye kalanı da halletsinler.marcaoya eger hoca artık sabredemiyosa gönderip bi stoper aldırabilir.yani evet potansiyelli ama özgüven kaybı var,daha kötüye giderse diye korkuyorum.elimizde kalmasın.

emre kılıncı,mert hakanı vs begeniyorum ama cok para isterler.önce emre moru ve jimyi degerlendirelim

Türk topçu alacaksak
Mert Hakan
Kaan Ayhan
Umut Meraş olmalı başka da olmamalı.
Birde gönül ister Irfancan ama onuda alamayız o yüzden direk geç

Devre arası şöyle bir planlama yapmak gerek diye düşünüyorum.

Muslera
Ly - Ahmet Çalık - Marcao
Linnes - Lemina - Ö.Bayram - Transfer - Onyekuru
Falcao - Andone

* Devre arası, Fegh, Babel, Belhanda, Mariano, Nagatomo veteranları yollamak gerek.
* Ahmet Çalık güzel oynadı. Bu performansını sabit tutup yada bir tık yukarı taşırsa yine oynar.
* Marcao eğer teklif verse 3-5'e bakılmadan satılmalı.
* Ömer Bayram gayet iyi ve karakter koyarak oynuyor. Evet yetenekler sınırlı ama sahada bir Galatasaraylıya ihtiyaç var en azından Emre Akbaba gelene kadar...
*Onyekuru tekrar yarım sezon. Mümkünse 1.5 sezon kiralanmalı.​

Bence olması gerekenler naçizane;

Satılması Gerekenler:
1)Belhanda--10 milyon(Rodop'un duyumu)
2)Maicon---2 yada 3 milyon civarı(Dedikodusu çıkmıştı Sabah Gazetesi Mehmet ÖZCAN haberi)
3)Mbaye Diagne---10 milyon(Tek güvencem D'avila denilen menajer.Radyospor'a açıklamasında iyi teklifler getireceğim demişti)
4)Mariano-Nagatomo ikilisinden 1 milyon(Züğürt tesellisi)
5)Seri-Nzonzi ikilisinden biri

Toplam gelir:23-24 milyon bandı olur gibi.Biliyorum Ocak transfer dönemi kısa ama şu zamandan itibaren tam yetkilendirilmiş D'avila bu işleri becerebilir.

Sırada Gelmesi Gerekenler;
1)Kurzawa--3 milyon(Sözleşme bitiş tarihi 2020)
2)Banega---5 milyon(Sözleşme bitiş tarihi-2020)Bence çok elzem
3)Onyekuru---1.5 yıllık kiralık(3 milyon)
4)Cheick Doucoure 4 milyon(Birazda genç,çalışkan topçu lazım)yada bu tarzda scout transferi
5)Kaan Ayhan(5 milyon serbest kalma maddesi vardı)

Biliyorum bende sözleşmesine 6 ay kalan topçulara bu kadar para verilmeyeceğini ama sözleşmesi bitince de bir o kadar imza parası istiyorlar.Ve bize şimdi lazım.Yazın ise tonla bedava adam var.Elbet 1-2 tane alabilme şansımız doğar diye düşünüyorum.Bu transferler dinamizm ve derinlik katar diye düşünüyorum. Falcao ve Emre Akbaba'nın da dönüşünü katarsak FORMDA bir Fatih Hoca ile ligi süpürürüz.Yaşlı topçu görmek istemiyorum artık. Banega da yaşlı ama onun muadili genç topçular +15 milyondan başlıyor.Takımı onun üzerine kurabiliriz gibi geliyor.

Mert hakan yandaş kesinlikle bize uyan oyuncu umut meraş içinde aynısını demiştim almadık hiç ilgimiz bile olmadı.Gidip

Taylanı aldılar

Zaten yetenekli oyuncu az çıkıyor Örneğim Emre Kılıç büyük takımda top oynayamaz anadoludan türk topçu alacaksan

Bek stoper ön libero filan alıcan Hücumcu Türk oyuncu Tuncaydan beri gelmiyor gelmeside zor gibi Cengiz gibi istisnalar

Hariç onuda bulup almak mesele

IMG_0141.webp
bir hayalim var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt