Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alfredo Morelos

Rangers'ta oynuyor.

Geçen sezon 45 maç 31 gol

Bu sezon 19 maç 22 gol.

Adam her hafta gol atıyor.

Şimdi diyeceksiniz ki İskoçya liginde savunma mı var .

Adam UEFA da 4 maçta 3 gol ile oynuyor.

Piyasa değeri 7.5 milyon.

Geçen sene diagne'ye verilen 15 milyon Euro ile hem bunu hem samata'yi aynı anda alabilirdik.

Ama bizim iş bilmezler paşa'yi Zengin edip geleceğimizi bir kez daha çöpe attı.

Terim istifa!

Marcao-Belhanda-Nagatomo ve Mariano giib adamları bir şekilde elden çıkarmamız gerekiyor ancak böyle bir transfer bütçesi oluşturabiliriz kendimize

Omar Colley
Ghislain Konan
Emre Kılınç

Muslera
Şener-Luyindama-Colley-Konan
Nzonzi
Feghouli-Lemina-Ömer-Emre
Falcao

1573648489612.webp

Tarik Hodzic

Marcao-Belhanda-Nagatomo ve Mariano giib adamları bir şekilde elden çıkarmamız gerekiyor ancak böyle bir transfer bütçesi oluşturabiliriz kendimize

Omar Colley
Ghislain Konan
Emre Kılınç

Muslera
Nzonzi
Falcao
Bu Konanın transfermarkt verilen göre asist veya gol yok ama yanlış bilmiyorsam izledim de hatta ligin ilk maçında asisti vardı sanki sonra tekrar gördüm gibi hatta başka katılımlarını da anlamadım yani nasıl oluyor

Bu Konanın transfermarkt verilen göre asist veya gol yok ama yanlış bilmiyorsam izledim de hatta ligin ilk maçında asisti vardı sanki sonra tekrar gördüm gibi hatta başka katılımlarını da anlamadım yani nasıl oluyor
Geçen sezon olabilir reis o asist yaptığı maç

Bu sezon asist yaptığını hatırlamıyorum, zaten henüz yeni piyasa yapmış bir futbolcu hücum katkısını-orta açma becerisini filan yeni yeni geliştirdi

Bir kere her şeyden önce hızlı bir bek oyuncusu hemde bayağı hızlı+kondisyonu çok yüksek ciğersiz resmen sürekli ileriyi zorluyor sürekli hücuma katkı vermeye çalışıyor sırf şu özelliği için istiyorum zaten takımda bizim kağnı gibi orta sahası geçmeyen beklerden sonra ilaç gibi gelir

Sonra topla ilişkisi bayağı iyi ortaları güzel biraz araştırmıştım top kapma sayası da bayağı iyiydi

Sürekli izlediğim bir oyuncu dersem yalan olur ama bu sene bir Rennes maçını izledim o performansı bizde gösterse takımın kilit oyuncusu olurdu

Omar Colley
Ghislain Konan
Emre Kılınç

Muslera
Nzonzi
Falcao

Hücum gücü çok düşük bir takım olmuş.

Bulgar Dunav Ruse takmında oynayan Türk asıllı Ahmed Ahmedov’u izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
24 yaşındaki oyuncu son 2-3 sezonda yukselen performansı ile Bulgaristan Milli takımına doğru gidiyor.
En etkili özelliği doğru pozisyon almak , topu iyi ve doğru yerde ayağında tutmak ve sahanın her yerinde mücadele etmektir.
Kafa vuruşu iyi bitiriciliği ortalama duzeyde. Kısaca Vedat Müriqi tarzı bir oyuncu ama daha hızlısı.
50-100 bin euroya alınıp 2-3 sezon sonra 5-10 milyon euroya satılabilir.

1573741416944.png
1573741438482.png

Transfermarkt : Ahmed Ahmedov - Player profile 19/20

Son düzenleme:
Hücum hattında ne olur bilemem Feghouli yeniden kendisini bulabilir Falcao istediğimiz katkıyı gösterebilir belki Onyekuru kiralanabilir belki Emre Mor katkı vermeye başlayabilir orasını bilemem ama defansta ve orta sahada kesinlikle değişiklik yapmamız şart

Mariano&Nagatomo ve Marcao üçlüsünü gönderip Ghislain Konan ve Omar Colley gibi adamlar katmamız lazım takıma

Orta sahaya gelince Belhanda-Seri-Nzonzi üçlüsü olmadı Seri-Lemina-Nzonzi üçlüsü de olmadı bu üçlünün arasında hücum katkısı çok yüksek bir adam olması gerekiyor gerçekten konuşulan Talisca-Teixeira gibi hücum katkısı olan skor üretebilen adamlar lazım bize hani Giuliano gibi bir adam bile çok işimize yarardı

Yani bu adamları almak için öncelikle Belhanda&Feghouli&Mariano&Nagatomo&Marcao ve Babel gibi adamları bir şekilde elden çıkarmak gerekiyor. Bu adamları kim alır ? satabilir miyiz ? işte ondan emin değilim

Bulgar Dunav Ruse takmında oynayan Türk asıllı Ahmed Ahmedov’u izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
24 yaşındaki oyuncu son 2-3 sezonda yukselen performansı ile Bulgaristan Milli takımına doğru gidiyor.
En etkili özelliği doğru pozisyon almak , topu iyi ve doğru yerde ayağında tutmak ve sahanın her yerinde mücadele etmektir.
Kafa vuruşu iyi bitiriciliği ortalama duzeyde. Kısaca Vedat Müriqi tarzı bir oyuncu ama daha hızlısı.
50-100 bin euroya alınıp 2-3 sezon sonra 5-10 milyon euroya satılabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 65194Ekli dosyayı görüntüle 65195
Transfermarkt : Ahmed Ahmedov - Player profile 19/20

Hocam bu ne çocuğun altı pas dışından golü yok ' amazing goals' yazan videosunda bile ki onların da çoğu boş kaleye.

Monaconun onyekuruyu vereceğini hiç sanmıyorum belki onyekuru bu olayı çözer
Teixeira galiba sıkıntılıymış oda olmaz zaten 30 yaşına dayanmış hocamın isteyeceğinide sanmıyorum devre arası daha çok genç ve Türk transferler bekliyorum

Teixeira galiba sıkıntılıymış oda olmaz zaten 30 yaşına dayanmış hocamın isteyeceğinide sanmıyorum devre arası daha çok genç ve Türk transferler bekliyorum

Onyekuruyu bizde sayabiliriz bu saatten sonra olumsuz olmaz

Haklısın hocanın kriterlerine hiç uymuyor.
Oysa 33 olsaydı hocan kesin aldırırdi.

Terim istifa!

Fatih Terim'in ısrarla istediği Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a maliyeti belli oldu. Monaco, 1.5 yıllık kiralama bedeli olarak 2.5 milyon euro talep ediyor. (Hürriyet)

Umarim daha aza anlasmisizdir. Gurrpegi bitmis demisti cünkü

Devre arasında takıma dinamik bir sol bek gerekli. Bedelsiz bir önerim var.Aralık sonu sözleşmesi bitiyor. Bu sene Sırbistan milli takımaına çağrılmaya başlandı.

Miroslav Bogosavac.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt