Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda’yı bir Arap kulübüne satarak 10-15 milyon € arasında bir bonservis geliri elde etmeyi hedefleyen Galatasaray, kadrodaki yenilemeyi büyük ölçüde bu parayla yapacak.

(Fanatik)

ölme eşşeğim ölme!!

la garyi 9a sattik onu da vermediler simdi onu da yapamazlar uyandik diye. nasil satacaksak 10 15e

10-15 ne yav arada Falcao'nun maaşı kadar fark var anasını satayım. İnsan onu yazana kadar 12.5 filan der de araştırmış gözükür bari. Feghouli-Belhanda ikilisini 12-13'e okutsak kardır, durdukça sırtta küfe oldular.

Belhanda kalacak arkadaşlar giden Feghouli olacak, onyekuru gelecek yerine. 5 milyon falan diyolar feg icin

İrfancan’da ne görüyorsunuz? Samimi olarak soruyorum. Ayak içi fena değil ve şu topa vuracakmış gibi yapıp yana çekmeyi çok iyi yapıyor. Başka?

Benim irfancan hakkında düşüncelerim şu: (kısıtlı sayıda maçını izledim)
Ayak içi fena değil
Vururmuş gibi yana çekmesini çok iyi beceriyor
Kafa topu alamıyor
Fizik kalitesi düşük. Sert rakiplere karşı kolay top kaybediyor. İkili mücadelelerde kötü
Defansif olarak kötü
Top saklamasını çok iyi beceremiyor.
Ofansif olarak çok etkili değil. Öyle yardırıp driplingle gidip kendine veya arkadaşına pozisyon yaralamıyor
Müthiş uzun toplarını da görmedim şu ana kadar. Belki işlemediğimiz maçlarda yapıyordur...
Yana veya içeri dikine veya ara pası yapacak kalitesi var ama çok özel bir pasör de değil

Nedir bu İrfancan olayı? Cengiz Ünder vardı bunlarda izlediğin zaman özel yetenekleri olduğunu, iyi adam geçip, iyi top saklayıp, çok iyi şut çekebildiğini söylüyordun. Roma’da sakatlanana kadar maçlarını izliyordum. Net olarak adam çok iyi. Bugün biraz oynadı ve yine klasını konuşturdu bir iki pozisyonda. Yanlış anlaşılma olmasın aynı bölgenin oyuncuları değil ama izleyip bir şeyler görmekten bahsediyorum. Özel oyuncu kendini farkettiriyor. Kötü oyuncu falan demiyorum ama böyle sanki çok iyiymiş gibi pazarlanmasını anlamıyorum. Yedek olarak bonservissiz gelecek olsa isterim. Birisi 10 milyon Euro altına bize verilmez demiş. Umarım verilmez.

Bir de Ozan Tufan ve Salih Uçan ikilisini hiç anlamadım. Salih yine bir bakıma gözden düştü ama Ozan’ı da önümüze yıldız olarak koyuyorlar. İşin ilginç yanı her teknik direktör bu adamı oynatıyor. Bence kötü bir futbolcu. Bugün yine izledim, yine berbattı. İrfan’ı da bizim maçta izledim ve evet Lemina’nın berbat hatasında sanırım asisti yapan oydu ama maç genelinde kötüydü.

İrfancan’da ne görüyorsunuz? Samimi olarak soruyorum. Ayak içi fena değil ve şu topa vuracakmış gibi yapıp yana çekmeyi çok iyi yapıyor. Başka?

Benim irfancan hakkında düşüncelerim şu: (kısıtlı sayıda maçını izledim)
Ayak içi fena değil
Vururmuş gibi yana çekmesini çok iyi beceriyor
Kafa topu alamıyor
Fizik kalitesi düşük. Sert rakiplere karşı kolay top kaybediyor. İkili mücadelelerde kötü
Defansif olarak kötü
Top saklamasını çok iyi beceremiyor.
Ofansif olarak çok etkili değil. Öyle yardırıp driplingle gidip kendine veya arkadaşına pozisyon yaralamıyor
Müthiş uzun toplarını da görmedim şu ana kadar. Belki işlemediğimiz maçlarda yapıyordur...
Yana veya içeri dikine veya ara pası yapacak kalitesi var ama çok özel bir pasör de değil

Nedir bu İrfancan olayı? Cengiz Ünder vardı bunlarda izlediğin zaman özel yetenekleri olduğunu, iyi adam geçip, iyi top saklayıp, çok iyi şut çekebildiğini söylüyordun. Roma’da sakatlanana kadar maçlarını izliyordum. Net olarak adam çok iyi. Bugün biraz oynadı ve yine klasını konuşturdu bir iki pozisyonda. Yanlış anlaşılma olmasın aynı bölgenin oyuncuları değil ama izleyip bir şeyler görmekten bahsediyorum. Özel oyuncu kendini farkettiriyor. Kötü oyuncu falan demiyorum ama böyle sanki çok iyiymiş gibi pazarlanmasını anlamıyorum. Yedek olarak bonservissiz gelecek olsa isterim. Birisi 10 milyon Euro altına bize verilmez demiş. Umarım verilmez.

Bir de Ozan Tufan ve Salih Uçan ikilisini hiç anlamadım. Salih yine bir bakıma gözden düştü ama Ozan’ı da önümüze yıldız olarak koyuyorlar. İşin ilginç yanı her teknik direktör bu adamı oynatıyor. Bence kötü bir futbolcu. Bugün yine izledim, yine berbattı. İrfan’ı da bizim maçta izledim ve evet Lemina’nın berbat hatasında sanırım asisti yapan oydu ama maç genelinde kötüydü.

İrfanda oyun görüşü var bir kere.. Tekniği çok iyi pasları şutları standart üstü.. Ayrıca hırslı olmasını seviyorum.. Gerçekten klas bir oyuncu umarım Avrupayla gidip bir üst levelle taşır kendini

diyelim ki su anda gecen isimler geliyor:

Nando
Linnes XXX Marcao XXX
Nzonzi Lemina
XXX Teixeira Onyekuru
Falcao/Balotelli

Luyindama ve Andone'nin sözleşmeleri dondurulsun. Kiralıkların hepsi Nzonzi, Seri, Lemina, Emre Mor gönderilsin. Nagatomo ve Mariano'dan 3-5 ne kazanırsak kar, devre arası gönderilsinler hiç kazanamazsak dahi sözleşmeleri kalan 6 ay alacaklarına karşılık feshedilsin. Babel Çin'e postalansın. Belhanda Arabistan'a yallah.

Linnes ve Emre Akbaba 2. yarıya gelecek. Onyekuru'yu 1,5 yıl kiralayalım. Melo ve Gomis 1,5 yıl gelsin. Maicon'u tekrar çağıralım. Diagne geri dönsün. Bu kadro şampiyonluğa daha yakın.

Luyindama, Andone, Nzonzi, Seri, Lemina, Emre Mor, Nagatomo, Mariano, Babel, Belhanda out

Linnes, Emre Akbaba, Onyekuru, Maicon, Melo, Gomis ve Diagne in

Muslera
Linnes Maicon Marcao Emre T.
Feghouli Melo Ömer Onyekuru
Gomis Falcao

Yedekler: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Süleyman Luş, Ahmet Çalık, Taylan Antalyalı, Adem Büyük , Jimmy Durmaz, Diagne,

Kaani yazin alacaktik yaz. 6 ‚mio cikis bedeli vardi

Sagda Mariaano ile
Solda Nagatomo ile
Ortada Okay ile
Saldir Cim bom bom

Okay, Kaan ve hatta Kenan’a hayir denmez. Yabanci siniri gelince 2sine banko guvenilebilir.

INSIDER | Aus einer seriösen Quelle haben wir die Information, dass Galatasaray sich vor dem Abschluss des Transfers von Okay Yokuslu (24) befindet. Er soll im Winter zu uns, kam bei Celta Vigo bislang auf 4 Ligaspiele. Meinungen?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt