- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
bunlar güvenilir di degil mi? KI Gurrpegi demisti zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
getir bu gerizekalilari terim. sana güzel küfür edeyim
belhanda gibi birini halen oynatan bir adam terim. tükürdügünü yalayip ardayi bile alabilecek potansiyelde olan bir herif olmus terim. kafayi yemisKulübü bitirmeye yemin etmiş ajan galiba, dünyada bulunamayacak tek topçu 1 senedir boşta geziyor
Kral adam. Hem portekizli hem futboldan anlayan kurt! Kriterlerime uyuyor her sekilde zaten benficadan severim bu olmazsa rui vitoria ve ekibiJorge Jesus
Oncelik TD
Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum
kilinc zu bjk
O şerefsizi alan utansın ne diyeyimKulübü bitirmeye yemin etmiş ajan galiba, dünyada bulunamayacak tek topçu 1 senedir boşta geziyor
Kral adam. Hem portekizli hem futboldan anlayan kurt! Kriterlerime uyuyor her sekilde zaten benficadan severim bu olmazsa rui vitoria ve ekibi![]()
Jesusun karizma da ayri ya renktas, o da hem brezilya serie a yi aldi hem libertasoresi alsi flamengoyla. Oralar hocama sardiysa gelmeyebilir avrupayaAsil abimiz
Pellegrini reyiz ,ama çindeyken anlasmak lazimdi
Ingiltereye kapagi tekrar atti
Bizim gibi ekipler ile basarili olan birisi
Saclar dan dolayi JJ yla benzeelik var ,hic farketmez
Ekli dosyayı görüntüle 65959
Ekli dosyayı görüntüle 65960
Bu amca daum gibi sürekli son hafta son maç şampiyonluk kaçıran amca mıydı ben mi karıştırıyorum.Asil abimiz
Pellegrini reyiz ,ama çindeyken anlasmak lazimdi
Ingiltereye kapagi tekrar atti
Bizim gibi ekipler ile basarili olan birisi
Saclar dan dolayi JJ yla benzeelik var ,hic farketmez
Ekli dosyayı görüntüle 65959
Ekli dosyayı görüntüle 65960
Jesusun karizma da ayri ya renktas, o da hem brezilya serie a yi aldi hem libertasoresi alsi flamengoyla. Oralar hocama sardiysa gelmeyebilir avrupaya![]()
Bu amca daum gibi sürekli son hafta son maç şampiyonluk kaçıran amca mıydı ben mi karıştırıyorum.