- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Alanyasporlu Efecan iyi bir sağ acık yedeği olabilir....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi yaza yaza aldıracaksın bu adamı en sonundaSağ bek ve sağ açığa Maritimodan Nanu alınabilir. Maliyeti 1 milyonu bulmaz. 600 bin avro bonservis bedeli var.
abi yaza yaza aldıracaksın bu adamı en sonunda
![]()
Sead Haksabanovic - Oyuncu profili 2024
Sead Haksabanovic, 25, Karadağ ➤ Malmö FF, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 4 May 1999, Hyltebruk, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Daleho Irandust - Oyuncu profili 2026
Daleho Irandust, 28, Suriye ➤ Shaanxi Union, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 4 Haz 1998, Göteborg, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
maç özetlerinden falan reis, allsvenskan yeni başladı oralara bakıyorumnerden buldun lan bunlari![]()
Dur tahmin edeyim bunlar da Belhanda gibi arıza tipler kesin![]()
Sead Haksabanovic - Oyuncu profili 2024
Sead Haksabanovic, 25, Karadağ ➤ Malmö FF, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 4 May 1999, Hyltebruk, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Daleho Irandust - Oyuncu profili 2026
Daleho Irandust, 28, Suriye ➤ Shaanxi Union, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 4 Haz 1998, Göteborg, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
o kadarini bilmiyorum reis ama bi sıkıntı gormedim izlerkenDur tahmin edeyim bunlar da Belhanda gibi arıza tipler kesin![]()
Altyapımızdan yetişmiş bir oyuncu. Denenebilir.Alanyasporlu Efecan iyi bir sağ acık yedeği olabilir....
opsiyonu bragada ama biraz yuksek diye biliyorum, sportingde isler iyi gitmiyor geri donebilir ve kadroya yazabilirler. savunma yonlu topcu fizigi iyi kiralik olarak belki alabilirizJoao Palhinha (25)
sözleşmesi bu yaz biten Braga'lı merkez orta saha oyuncusu.
bizim gibi 3'lü iç orta sahaları ile oynayan takıma gitmez ama 2 merkez orta saha oynayan takımlar için çok ama çok değerli bir oyuncu.
akıllarda bulunmasında fayda var.