Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyasporlu Efecan iyi bir sağ acık yedeği olabilir....

Sağ bek ve sağ açığa Maritimodan Nanu alınabilir. Maliyeti 1 milyonu bulmaz. 600 bin avro bonservis bedeli var.

Tudor gelmeden onceki senede boyle bir liste yapmistim. Gelecek sene kadroda olmamasi gereken oyuncular asagidalar. Ayrica yillik 3m Euro ve ustu alan hic kimse ama hic kimse alinmamali. Mumkunse marcao ve luyindama tarzinda oyuncular alinirsa bu enkazdan kurtuluruz

Falcao
Belhanda
Feghouli
Babel
Lemina*
Seri*
Onyekuru*
Jesse
Andone*
Linnes
Maicon
Selcuk*
Sener
Ahmet calik
* sözleşmeleri bitti

Mariano 1 sene daha belki kalabilir

nerden buldun lan bunlari 🧐

Dur tahmin edeyim bunlar da Belhanda gibi arıza tipler kesin :D

Darmstadt'dan Serdar Dursun'u şiddetle öneririm. Muriç'ten eksiği yok.
Bu yıl 19 gol 6 asist yaptı.

-Hava hakimiyeti yüksek
-Harika bir tek vuruşçu
-Savunmayı yıpratma özelliği var.

1 milyon euro serbest kalma maddesi varmış kaçırmamak lazım.

Adem Büyük
Serdar Dursun
Yabancı

ile güzel bir forvet rotasyonumuz olur.

Yeni gelen yabancı sınırlaması + Korona Virüs ile birlikte gelen ekonomik sıkıntılar + Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligini kaçırdığımız için gelecek sezon için çok büyük öyle transfer hayallerim yok Feghouli&Falcao&Belhanda&Diagne&Babel ve Maicon gibi oyuncuları satabilir, 25-26 yaş gruplarında yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir takım kurabilirsek yeterli benim için

Artık 33-34 yaşındaki adamları transfer etmek istemiyorum, her sezon 4-5 tane kiralık adam takımda görmek istemiyorum daha doğrusu tek sezonluk futbolcuları istemiyorum geçen senelerde olduğu gibi bu transfer döneminde de sıfırdan takım kurmamız gerekiyor ama işin kötüsü baştan takım kurabilecek bütçemiz de yok

Muslera
Transfer-Luyindama-Marcao-Ömer
Transfer-Transfer
Transfer
-E.Akbaba-E.Kılınç
Transfer

Haydi diyelim ki Muslera iyileşti sezonun ortasında takıma dönecek bunun haricinde bile 5 tane net transfer yapmamız gerekiyor ilk 11 düzeyinde(+Emre Kılınç)

Yerli sınırlaması için 3 yerli oyuncumuz Emre Akbaba & Ömer Bayram ve Emre Kılınç olabilir bunun haricinde ön libero olarak Kaan veya Okay olabilir tabii ben de isterim bonservisini ödeyelim Hakan gelsin İrfan gelsin oynasın ama olmaz işte 10 mil.€ bonservis ödemeyi geçtim bu sezon herhangi bir oyuncu için bonservis ödeyebileceğimizden bile emin değilim

İşin kötü yanı Feghouli&Falcao gibi adamları satamazsak hem seneye daha da geriye gitmiş performanslarını izlemek zorunda kalacağız hem de transfer yapabilecek bütçemizi de oluşturamayacağız

Bu kötü durumun oluşmasında baş aktör Fatih Terim benim gözümde çünkü bu takımı kuran da üst üste 7 maçtır kazanamayıp Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligi gelirlerinden uzaklaşmamız her ne sebeple olsun Fatih Terim'e yazar

Şampiyonluk şansı kalmayan Galatasaray'ın yeni sezondaki zararı 450 milyon TL'yi bulacak

Joao Palhinha (25)

sözleşmesi bu yaz biten Braga'lı merkez orta saha oyuncusu.

bizim gibi 3'lü iç orta sahaları ile oynayan takıma gitmez ama 2 merkez orta saha oynayan takımlar için çok ama çok değerli bir oyuncu.

akıllarda bulunmasında fayda var.

Joao Palhinha (25)

sözleşmesi bu yaz biten Braga'lı merkez orta saha oyuncusu.

bizim gibi 3'lü iç orta sahaları ile oynayan takıma gitmez ama 2 merkez orta saha oynayan takımlar için çok ama çok değerli bir oyuncu.

akıllarda bulunmasında fayda var.
opsiyonu bragada ama biraz yuksek diye biliyorum, sportingde isler iyi gitmiyor geri donebilir ve kadroya yazabilirler. savunma yonlu topcu fizigi iyi kiralik olarak belki alabiliriz

•Belhanda
•Feghouli
•Babel
•Falcao

4’lüsünden kurtulmamız lazım ilk gün

*Falcao maaş indirimi yaparsa 6 ay daha denenebilir bence 3. olmamız durumunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt