Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falcao vea diagneyle iyi tamamlayıcı olabilcegini düşünüyorum beleşe alırız

Benfica pek oynatacak gibi değil. Geçen sene devre arası geldiği Alaves'te 13 maç oynamış. Kiralık değil satılık verirler. Hiç yoktan iyidir

Benfica pek oynatacak gibi değil. Geçen sene devre arası geldiği Alaves'te 13 maç oynamış. Kiralık değil satılık verirler. Hiç yoktan iyidir

üstat bunun cenazesi 2 sene önce kalkmadı mı

sakatlığı var mı diye merak ettim ama oynamış alaves'te ligin 2.yarısı. Bir sürü oyuncu ismi söyledim ama maliyetler fazla, kimseyi de satamıyor bu yönetim. Fejsa riskine girmek lazım artık.
mehmet topal daha iyi bi seçim olurdu üstat sırf yabancı diye hiç gerek yok. zaten aradıgımız adam tipinde degil bu tek yönlü herif çapa bu

mehmet topal daha iyi bi seçim olurdu üstat sırf yabancı diye hiç gerek yok. zaten aradıgımız adam tipinde degil bu tek yönlü herif çapa bu

bonservis verme imkanımız varsa bu arkadaşı çok beğeniyorum. Haftasonu maçını da izledim.

hagi gs efsanesisin ya td iken bütün kazmatörleri kulübe çakıyodun göndersene bize takımınden genç bi yetenek. oglunu bile 2 milyona sattın baska biri için herhalde 3 5 istemezsin?
fmde 5890 tane wonderkidvari topcu var takımında

hagi gs efsanesisin ya td iken bütün kazmatörleri kulübe çakıyodun göndersene bize takımınden genç bi yetenek. oglunu bile 2 milyona sattın baska biri için herhalde 3 5 istemezsin?
fmde 5890 tane wonderkidvari topcu var takımında
ianis iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt