Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah. Benim orada kast ettiğim çabuk kaleye inmek ve her iki kanattan yapmak çok daha önemli olacak ilerde.

Bence şu an Onyekuru performans veriyor ama max. 3 maç sonra kitleyecekler. Şu an iki maçı bile öyle çözmemiz büyük başarı.

Önlenemez bir takım olmak istiyorsak sağdan da direkt bence kaleye inmemiz lazım. Bu durumda orta 3'lü çok önemli.

Marcao ile birlikte orta 3'lüyü pasör yaparsak orayı hatta bonus sağ stoperde pasör olursa o takım tadından yenmez gibi duruyor.

Iki kanat 2 tane sprinter olmak zorunda degil, bunu sadece anadolu takimlar yapiyor.

1 tane sprinter Onyekuru

1 tane Ghezzal, Feghouli, Q7 tarzi bir adam sag kanata.

Iki kanat 2 tane sprinter olmak zorunda degil, bunu sadece anadolu takimlar yapiyor.

1 tane sprinter Onyekuru

1 tane Ghezzal, Feghouli, Q7 tarzi bir adam sag kanata.

Benim kafamdaki planda sağ tarafa sprinterden ziyade ters ayak şutör bizi lazım.

Şartlar alınabilme durumu vs. olaylarından dolayı Skov Olsen geldi aklıma.

Bana göre çok sprinter bir adam değil Skov. Daha çok direkt kaleye inen ve ters ayakla kaleyi şutlayan biri.

Elbette hızı var ama ilk sıraya onu koyamayız.

Ben hala Onyekuru-Mohamed-Skov 3'lüsünün arka tarafı sağlam kurduğumuzda tozu dumana katacağını düşünüyorum. :)

Benim kafamdaki planda sağ tarafa sprinterden ziyade ters ayak şutör bizi lazım.

Şartlar alınabilme durumu vs. olaylarından dolayı Skov Olsen geldi aklıma.

Bana göre çok sprinter bir adam değil Skov. Daha çok direkt kaleye inen ve ters ayakla kaleyi şutlayan biri.

Elbette hızı var ama ilk sıraya onu koyamayız.

Ben hala Onyekuru-Mohamed-Skov 3'lüsünün arka tarafı sağlam kurduğumuzda tozu dumana katacağını düşünüyorum. :)

Boupendzayi yaz sag tarafa🤙

Boupendzayi yaz sag tarafa🤙

Değişik adam eyvallah ama sol kanatta sanki daha faydalı oynuyor gibi.

Bu durumda Onyekuru ile çakışıyorlar. Bir de saçma sapan paralar isteyecekler.

5 milyon üstü verilen her rakam büyük risk o adam için.

Bir de o üçlü full Afrika oluyor. Araya bir tane Avrupa falan mutlaka koymalıyız.

Adamlar sezon ortasında Afrika kupasına gidince 1 ay gol atamayız. :red:

Fakat bu kadar olumsuzluğa rağmen ister miyim? Valla gelsin bi deneyelim isterim. :red:

Değişik adam eyvallah ama sol kanatta sanki daha faydalı oynuyor gibi.

Bu durumda Onyekuru ile çakışıyorlar. Bir de saçma sapan paralar isteyecekler.

5 milyon üstü verilen her rakam büyük risk o adam için.

Fakat bu kadar olumsuzluğa rağmen ister miyim? Valla gelsin bi deneyelim isterim. :red:

Fatih hocayla nasil oynar ben cok merak ediyorum. Baya yontulmasi lazim.

Evet onyekuruyla cakisiyorlar mevki olarak ben zaten onyekurunun backup i olarak dusundum hep boupendzayi.

3mye baglayabilsek fena olaz

Fatih hocayla nasil oynar ben cok merak ediyorum. Baya yontulmasi lazim.

Evet onyekuruyla cakisiyorlar mevki olarak ben zaten onyekurunun backup i olarak dusundum hep boupendzayi.

3mye baglayabilsek fena olaz

Sözleşmesinin son yılına girmesine rağmen Mali Koç'u da hesaba katarsak o adamı 3 milyona almak imkansız.

Biz girince onlarda girecek bu durumda fiyat en az 7-8'lere çıkar o yüzden hiç gerek yok.

Mis gibi ufak maliyete Skov Olsen'i kiralarız keyfimize bakarız.

Onyekuru-Mohamed-Cengiz Ünder
Gedson-Taylan-N.De La Cruz
Sol Bek-Marcao-Mert Çetin-Yedlin
Muslera

ekstra olarak, İsmail Çokçalış,Gökdeniz Bayrakdar,Atakan Çankaya gibi genç isimler

Onyekuru-Mohamed-Cengiz Ünder
Gedson-Taylan-N.De La Cruz
Sol Bek-Marcao-Mert Çetin-Yedlin
Muslera

ekstra olarak, İsmail Çokçalış,Gökdeniz Bayrakdar,Atakan Çankaya gibi genç isimler
Cengiz benim de aklima geldi ama belki 2022 yazinda. Caglar da ilk senesinde oynamamisti.

thauvin manyagı şart,gelsin.aysal baskan varken ilgilendik ama alamadık

İsmail Çokçalış ve Gökdeniz Bayrakdar kesinlikle alınmalı ffp de bitti alırız rahat

Muslera

Yedlin Luyi Marcao Transfer

Transfer

Gedson Transfer

Transfer Mostafa Onye

4 bonservisli ve potansiyelli herif lazım seneye.

Önce aldıklarımızı verimli kullanalım ve onlara yoğunlaşalım illa ki zamanı gelince yine transferler yapılır.

Sabah akşam kadro kuranlar fm oynasınlar sizi o paklar sadece

Seon sonu sözleşmesi bitenlerden 2-3 çakarız ya..

Salih Uçan
Dorukhan Toköz
Hakan Çalhanoğlu
Kenan Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt