Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numaraya o Monaco'lu cocuk.
Saga Thauvin
10 numara ve solbek illaki bulunur ama Brezilyali olsun

10 numaralı oynamayız bence daha, oynamayalım da zaten. Oyun kurabilen kanat forvet her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Ama sol tarafa Onye'nin sol ayaklısı bir eleman şart. Onun kadar direkt skorer olmasa da Ghezzal tarzı hem oyun kurabilen, hem de skora etki edebilen bir oyuncu lazım. Solbek Saracchi'yi tutabilirse tutar hoca ama 6 numaraya ciddi bir kalite şart. Taylan'ın da performansına bakarsak Yusuf'un olmaması kısa vadede sıkıntılı olsa da orta vadede hayrımıza oldu. Yusuf da Taylan da iyiniyetli, özellikli ama bizim ihtiyacımızı karşılayabilecek kaliteden uzak oyuncular. Seneye FFP'den de kurtulunca oraya parayı basıp Gustavo-Fernando tarzı tartışmasız bir lider getirmemiz şart.

10 numaralı oynamayız bence daha, oynamayalım da zaten. Oyun kurabilen kanat forvet her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Ama sol tarafa Onye'nin sol ayaklısı bir eleman şart. Onun kadar direkt skorer olmasa da Ghezzal tarzı hem oyun kurabilen, hem de skora etki edebilen bir oyuncu lazım. Solbek Saracchi'yi tutabilirse tutar hoca ama 6 numaraya ciddi bir kalite şart. Taylan'ın da performansına bakarsak Yusuf'un olmaması kısa vadede sıkıntılı olsa da orta vadede hayrımıza oldu. Yusuf da Taylan da iyiniyetli, özellikli ama bizim ihtiyacımızı karşılayabilecek kaliteden uzak oyuncular. Seneye FFP'den de kurtulunca oraya parayı basıp Gustavo-Fernando tarzı tartışmasız bir lider getirmemiz şart.
Iste keske Irfan'i alsaydik. Bence Gedson ile iyi ikili olurlardi.

Iste keske Irfan'i alsaydik. Bence Gedson ile iyi ikili olurlardi.

İrfan olsaydı iyi olurdu ama 11 milyona Avrupa'dan İrfan'ın gol de atabilen bir versiyonunu getirirsek bizim için çok daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Skoru Belhanda'dan düşük orta sahaya bonussuz 10 küsur bayılmak enayilik olurdu şu şartlarda.

Yazın Emre Utkucan'a büyük iş düşecek gibi
Hocanın çok güzel planları var. İnşallah ffp nin de bitişiyle yeni yönetimle beraber uzun vadeli bir kadro planlaması yapılır.
Avrupavari bir kadro yapılanması için zaman geldi artık

İrfan olsaydı iyi olurdu ama 11 milyona Avrupa'dan İrfan'ın gol de atabilen bir versiyonunu getirirsek bizim için çok daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Skoru Belhanda'dan düşük orta sahaya bonussuz 10 küsur bayılmak enayilik olurdu şu şartlarda.
Iyi de 8 yabanci oldugunda Irfan her turlu degerdi. Ha seneye de 16 olacaksa dediginde %100 haklisin ama Fatih Terim bosuna israr etmemistir.

Iyi de 8 yabanci oldugunda Irfan her turlu degerdi. Ha seneye de 16 olacaksa dediginde %100 haklisin ama Fatih Terim bosuna israr etmemistir.

Yav 5.5 milyon + Linnes filan için iyi oyuncuydu işte. Gidip sırf pasaportu için taş çatlasın 6 milyonluk adama da 11 milyon filan verilmez. İrfan'a o parayı verene kadar yaşıtı Salih'i beleşe alıp gelişimini sağlarım daha iyi yani. Hoca da 5.5-6 teklife olurunu vermiştir zaten, fiyat 10 milyonlara çıkınca hiç umursamadığını ya da üzülmediğini zannediyorum ki tavırları ve açıklamaları da onu gösteriyor zaten.

Yav 5.5 milyon + Linnes filan için iyi oyuncuydu işte. Gidip sırf pasaportu için taş çatlasın 6 milyonluk adama da 11 milyon filan verilmez. İrfan'a o parayı verene kadar yaşıtı Salih'i alıp gelişimini sağlarım daha iyi yani. Hoca da 5.5-6 teklife olurunu vermiştir zaten, fiyat 10 milyonlara çıkınca hiç umursadığını ya da üzülmediğini zannediyorum ki tavırları ve açıklamaları da onu gösteriyor zaten.
Biizmkiler 7.5 milyon + Linnes + Maas
Zaten 8.2 yapiyor.

Gylfi sigurdson zorlanmalı lider olur bizim takımda çok rahat

Yaramı deştin, Ustaaaa
Seneye sadece Feg’e güvenilmez o bölgede sakatlıkları da artmaya başladı.
Everton sigurdsonu elden çıkarmak isteyecektir 1 yıl sözleşmesi kaldı adamın çok iyi fırsat transferi olur.Eğer etrafında hareketli topçular da olursa takım oyununa seviye atlatır çok rahat.

Biizmkiler 7.5 milyon + Linnes + Maas
Zaten 8.2 yapiyor.

Herkesin yazdığı Galatasaray'ın teklifi 5.5 + maaşıyla Linnes, hiç zannetmiyorum 7.5'a filan çıktığımızı. O kadar çıksak zaten Göksel bize bırakır, Fener fahiş bir maaş farkı yapmadıysa İrfan da Galatasaray'a gelmek isterdi. En nihayetinde teklif oysa gelmemesi de hayrımızı olmuş. Potansiyele eyvallah da bulunmaz hint kumaşı da değil. Sırf Türk pasaportu var diye skorsuz bir orta sahaya da o kadar para basılmaz.

Herkesin yazdığı Galatasaray'ın teklifi 5.5 + maaşıyla Linnes, hiç zannetmiyorum 7.5'a filan çıktığımızı. O kadar çıksak zaten Göksel bize bırakır, Fener fahiş bir maaş farkı yapmadıysa İrfan da Galatasaray'a gelmek isterdi. En nihayetinde teklif oysa gelmemesi de hayrımızı olmuş. Potansiyele eyvallah da bulunmaz hint kumaşı da değil. Sırf Türk pasaportu var diye skorsuz bir orta sahaya da o kadar para basılmaz.

Fener maaş olarak 17 m vermis biz 11 galiba dun rodop soylemis. Ben yayini izlemedim ama baskasindan duydum

İrfan Can elden gittiğine göre Salih Uçan'ı şimdiden bağlamak lazım sene sonu için bonservissiz uygun bir maaş ile gelecekse katkısı olur bu takıma

5.5 + 2 bonus

Bizimkiler bazen beni uyuz ediyor. Omar, Donk bile 11 milyondan fazla kazaniyor. Lan bari 15 milyona cikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt