Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfermarkt güvenlir bir kaynak değil kafalarına göre fiyat yazıyorlar..

buarada ligin en genç takımı trabzon en yaşlı takımı sivas en pahalı kadro GALATASARAY

Boş herif demek ki. Bir de 10 numara diye pozisyon yok artık yav.
Kanat oynuyor zaten.

Kötü adam da değil ama Porto kötü durumda, zaten dikkat ederseniz kimsenin sözleşmesini uzatamıyorlar son dönemde. Herkes ayrılıyor sözleşmesi bitince.

Kaça alınır gelir mi gelmez mi hepsi doğal olarak soru işareti ama ben gedson dan sonra bu tarz transferlere devam diyorum ve sol bek önerimi bırakıyorum.
Adria pedrosa

Bazı free olacak gençler umarım bu tip bedava gençlerden alırız ya ne kaybederiz ki

Yıllar sonra çok sağlam forvet ve sol kanadımız oldu arkadaşlar bizim sene sonu mutlaka bir sağlam sağ kanat bir sağlam 6 numara bir sağlam sol bek almamız lazım

Muslera
Yedlin Transfer Marcao Transfer
Transfer
Gedson Taylan
Transfer Mohammed Onyekuru

sol bek orta saha sağ Kanada genç dinamik sağ stopere 30 yaş üzeri kaliteli ujfa tarzı bi stoper bulmamız lazım ayriyeyyen

Linnes
Şener
Ömer
Emre
Babel
Falcao
Belhanda
Etebo
Fatih
gibi gereksiz topçuları yollayıp yerlerine iş yapan yedekler bulmamız lazım kadro derinliği için

Mohamedi satin alip Falcao, Diagne ve Babbeli dehlemek lazim. Yerine de 1 genç, 1 yasli fw almak lazim. Ogulcan 3./4. seçenek olarak takilir.

Bilmiyorum ben Belhanda ve Feghouli'den yana çok razı değilim forum'un genel kanısının aksine Falcao ve Babel'den çok farkı yok gözümde. Feghouli bu sezon takımda defans yükünden işin mücadele tarafından en bağımsız tutulan oyuncuydu 2 gol 3 asistle oynuyor stoper Donk da 2 gol 3 asistle oynuyor

Feghouli kadar korkunç maaş yükü ve ismi olan saha içinde bu kadar defans yükünden mücadele tarafından muaf tutulan sahada 1 kişi olabilir o adam da Hakan Çalhanoğlu gibi takımını sırtlayıp götürmesi gerekiyor

Babel mesela ne forvet oynayabilecek kadar bitiriciliği ve kararlılığı yok ne kanat oynayabilecek kadar da atletizmi yok

Falcao hakkında konuşmaya bile gerek yok

Belhanda ise ak ve kara gibi bir sonraki maç ne vereceği belli olmuyor hatta maçın içinde bile 180° değişebiliyor yaptığı işler

Babel 2.5 mil.€ Belhanda 3.5 mil.€ Feghouli 4 mil.€ Falcao 5 mil.€ garanti ücret alıyor bu şartlar altında böyle korkunç maliyetleri olan adamların daha tartışmasız oyuncular olması lazım yani en azından daha istikrarlı oyuncular olması lazım

Bence bizim takımın problemi Taylan'ın Saracchi'nin veya Emre Kılınç'ın Oğulcan'ın yapıp yapamadıkları değil bu bahsettiğim isimlerin neleri yapamadığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt