Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaqiri ( 5 Bonservis :( Yıllık 2.25 m )
Emerson ( Kiralık Yıllık 1.75 m , Opsiyon:7 m)
Vilhena ( 5 Bonservis 2+1 Yıllık 1.75 m )
Bentaleb ( Bonservissiz 2 Yıllık 1.50 m )

Emerson ve Arab sevici hocam varolduğu için Bentaleb kelepir olur )

güvenilir olmayan bir kanala göre modricle 2 sene sözleşme yapılacak deniyor.

Sol bek-sağ açık-orta saha-stoper transferleri lazım.

Bilmiyorum ben Belhanda ve Feghouli'den yana çok razı değilim forum'un genel kanısının aksine Falcao ve Babel'den çok farkı yok gözümde. Feghouli bu sezon takımda defans yükünden işin mücadele tarafından en bağımsız tutulan oyuncuydu 2 gol 3 asistle oynuyor stoper Donk da 2 gol 3 asistle oynuyor

Feghouli kadar korkunç maaş yükü ve ismi olan saha içinde bu kadar defans yükünden mücadele tarafından muaf tutulan sahada 1 kişi olabilir o adam da Hakan Çalhanoğlu gibi takımını sırtlayıp götürmesi gerekiyor

Babel mesela ne forvet oynayabilecek kadar bitiriciliği ve kararlılığı yok ne kanat oynayabilecek kadar da atletizmi yok

Falcao hakkında konuşmaya bile gerek yok

Belhanda ise ak ve kara gibi bir sonraki maç ne vereceği belli olmuyor hatta maçın içinde bile 180° değişebiliyor yaptığı işler

Babel 2.5 mil.€ Belhanda 3.5 mil.€ Feghouli 4 mil.€ Falcao 5 mil.€ garanti ücret alıyor bu şartlar altında böyle korkunç maliyetleri olan adamların daha tartışmasız oyuncular olması lazım yani en azından daha istikrarlı oyuncular olması lazım

Bence bizim takımın problemi Taylan'ın Saracchi'nin veya Emre Kılınç'ın Oğulcan'ın yapıp yapamadıkları değil bu bahsettiğim isimlerin neleri yapamadığı
Feg dediğin işi yapar, yapabilir lakin neredeyse 2 aydır sakat adam. 1 maça çıktı 50 günde ve çok fazla maç oynandı bu süreçte.

Ha o maaşı alan kimse olmamalı takımda o ayrı konu.

Yine de Feg varken takımın oyun kalitesinin ciddi şekilde yükseldiğinü görmüyor olamazsın.

dün milan crotona karsi oynadi sonuncu rakip 7numara ounas diye bi topcu var napoliden kiralanmis inanilmaz hizli ve teknik sag kanat oynadi cezayir asirli, birde 10 numaralari belali ikisi gercekten etlili.

Boupedza icin 10 milyon bonservis verecegime Thauvin icin 5 milyon imza parasi veririm. Hatta ayni sozlesmeyi Hakan icin de veririm.
Taylan Gedson
Thauvin Hakan Onyekuru
Muhammad
Gayet ölümcül hücum hatti.

Feg dediğin işi yapar, yapabilir lakin neredeyse 2 aydır sakat adam. 1 maça çıktı 50 günde ve çok fazla maç oynandı bu süreçte.

Ha o maaşı alan kimse olmamalı takımda o ayrı konu.

Yine de Feg varken takımın oyun kalitesinin ciddi şekilde yükseldiğinü görmüyor olamazsın.
Şöyle bir şey var reis kadronda Feghouli varken oynatırsın çünkü diğer ihtimaller Oğulcan / Emre Kılınç veya Babel olduğu için Feghouli dediğin gibi sahanın içinde top alış verişiyle bile oyunu yükseltir

Benim takıldığım tek konu maaşı hani inanılmaz bir maaş yükü var Feghouli'nin ~4 mil.€ garanti ücreti ile 4 senedir bu takımda üstüne bir de 4.5 mil.€ civarında bir bonservisi vardı

Türkiye şartlarında bir oyuncunun 5 sezon bu korkunç maliyetle kadroda kalması için 18/19 sezonundakine benzer bir katkı vermesi lazım Feghouli'nin yani en azından istikrarlı olması lazımdı

Feghouli bu takımın hatta ligin yıldızı çünkü reis ismiyle geçmişiyle aldığı ücretle de yıldız katkısı vermesi lazım Feghouli'nin son 2 sezonda yıldız katkısı vermek bir kenara vasat'ı bile aşamadı Feghouli'nin son 2 sezonda bu maçta gerçekten maçın adamı Feghouli'ydi maçı aldı diyebileceğimiz 4 bilemedin 5 maçı vardır onlar da işte bu seneki Hatay maçıdır geçen sene Kayseri maçıdır hani öyle inanılmaz maçları aldırmadı 18/19 sezonundaki gibi 2 senedir

Ben Feghouli kötü futbolcu demiyorum hele ki sahanın içinde olduğu zaman oyun aklını yükselttiğini kesinlikle inkar etmiyorum tek derdim maliyeti ve kendisinden beklediğim katkının çok çok daha fazlası olması gerektiği

Yani en azından Boupuendza & Larin & Gradel & Halil Akbunar & Ndao & Maxim & Adem & Davidson & Visca & Nwakaeme & Ekuban & Pelkas & Ghezzal gibi adamların oyunuyla ürettiği skorlarla fark yarattığı ligimizde Feghouli 2 golle oynamasın

Şöyle bir şey var reis kadronda Feghouli varken oynatırsın çünkü diğer ihtimaller Oğulcan / Emre Kılınç veya Babel olduğu için Feghouli dediğin gibi sahanın içinde top alış verişiyle bile oyunu yükseltir

Benim takıldığım tek konu maaşı hani inanılmaz bir maaş yükü var Feghouli'nin ~4 mil.€ garanti ücreti ile 4 senedir bu takımda üstüne bir de 4.5 mil.€ civarında bir bonservisi vardı

Türkiye şartlarında bir oyuncunun 5 sezon bu korkunç maliyetle kadroda kalması için 18/19 sezonundakine benzer bir katkı vermesi lazım Feghouli'nin yani en azından istikrarlı olması lazımdı

Feghouli bu takımın hatta ligin yıldızı çünkü reis ismiyle geçmişiyle aldığı ücretle de yıldız katkısı vermesi lazım Feghouli'nin son 2 sezonda yıldız katkısı vermek bir kenara vasat'ı bile aşamadı Feghouli'nin son 2 sezonda bu maçta gerçekten maçın adamı Feghouli'ydi maçı aldı diyebileceğimiz 4 bilemedin 5 maçı vardır onlar da işte bu seneki Hatay maçıdır geçen sene Kayseri maçıdır hani öyle inanılmaz maçları aldırmadı 18/19 sezonundaki gibi 2 senedir

Ben Feghouli kötü futbolcu demiyorum hele ki sahanın içinde olduğu zaman oyun aklını yükselttiğini kesinlikle inkar etmiyorum tek derdim maliyeti ve kendisinden beklediğim katkının çok çok daha fazlası olması gerektiği

Yani en azından Boupuendza & Larin & Gradel & Halil Akbunar & Ndao & Maxim & Adem & Davidson & Visca & Nwakaeme & Ekuban & Pelkas & Ghezzal gibi adamların oyunuyla ürettiği skorlarla fark yarattığı ligimizde Feghouli 2 golle oynamasın
Esasında geçen sene tam forma girmişti ki korona girdi.

Bu son sakatlıktan da bence çok iyi dönmüştü ama yine sakatlandı ki yıllar sonra bir oyun formatı kurmuşken bu formatın en kritik adamı olacakken sakatlanması da kötü oldu.

Sadece Malatya maçında o varken 25 dakikada rakibi kolayca açabiliyorken o çıkınca 70 dk açamamak bile bir örnek.

Ligde zaten muadili sadece Visca var o da oyun zekası açısından geridedir. Yetenek anlamında bu kadar iyiken; silik kalması bence de kabul edilemez lakin sanki bu dönemde takımda olsa işler biraz kolaylaşırdı; bu kadar zorlanmazdık.

Maaş konusuna lafım yok zaten ama ona da dönemin şartlarıyla bakmak lazım, euro 4 falandı Feg geldiğinde, bir de 27 yaşında nispeten az bonservise geldi. Belhanda daha maliyetli bonservisi katarsak :)

Ön liberoya FC Midtjylland'dan Frank Onyeka,
Forvete AZ ALKMAAR'dan M.Boadu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt