- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
harry wilson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelecek sene 4 nokta transferi kazım.. stoper, sol bek, önlibero ve sağ açık

Kazım gelsin iyi transfer
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam tutmazsa dalga konusu olur yengel yatYangel Herrera
o kim?

Uzaklara gitmeye gerek yok boupendza sag acika cuk oturur
Sozlesme bitimi 1 sene kaliyor sen teklifi yap cik verirse verir vermezse vermez ligi bilen tutmasi garanti adamİstedikleri paraya Onyekuru+Mohammed'i aldık. O yüzden uzaklara gitmekte fayda var.
Feg dediğin işi yapar, yapabilir lakin neredeyse 2 aydır sakat adam. 1 maça çıktı 50 günde ve çok fazla maç oynandı bu süreçte.Bilmiyorum ben Belhanda ve Feghouli'den yana çok razı değilim forum'un genel kanısının aksine Falcao ve Babel'den çok farkı yok gözümde. Feghouli bu sezon takımda defans yükünden işin mücadele tarafından en bağımsız tutulan oyuncuydu 2 gol 3 asistle oynuyor stoper Donk da 2 gol 3 asistle oynuyor
Feghouli kadar korkunç maaş yükü ve ismi olan saha içinde bu kadar defans yükünden mücadele tarafından muaf tutulan sahada 1 kişi olabilir o adam da Hakan Çalhanoğlu gibi takımını sırtlayıp götürmesi gerekiyor
Babel mesela ne forvet oynayabilecek kadar bitiriciliği ve kararlılığı yok ne kanat oynayabilecek kadar da atletizmi yok
Falcao hakkında konuşmaya bile gerek yok
Belhanda ise ak ve kara gibi bir sonraki maç ne vereceği belli olmuyor hatta maçın içinde bile 180° değişebiliyor yaptığı işler
Babel 2.5 mil.€ Belhanda 3.5 mil.€ Feghouli 4 mil.€ Falcao 5 mil.€ garanti ücret alıyor bu şartlar altında böyle korkunç maliyetleri olan adamların daha tartışmasız oyuncular olması lazım yani en azından daha istikrarlı oyuncular olması lazım
Bence bizim takımın problemi Taylan'ın Saracchi'nin veya Emre Kılınç'ın Oğulcan'ın yapıp yapamadıkları değil bu bahsettiğim isimlerin neleri yapamadığı
Şöyle bir şey var reis kadronda Feghouli varken oynatırsın çünkü diğer ihtimaller Oğulcan / Emre Kılınç veya Babel olduğu için Feghouli dediğin gibi sahanın içinde top alış verişiyle bile oyunu yükseltirFeg dediğin işi yapar, yapabilir lakin neredeyse 2 aydır sakat adam. 1 maça çıktı 50 günde ve çok fazla maç oynandı bu süreçte.
Ha o maaşı alan kimse olmamalı takımda o ayrı konu.
Yine de Feg varken takımın oyun kalitesinin ciddi şekilde yükseldiğinü görmüyor olamazsın.
Esasında geçen sene tam forma girmişti ki korona girdi.Şöyle bir şey var reis kadronda Feghouli varken oynatırsın çünkü diğer ihtimaller Oğulcan / Emre Kılınç veya Babel olduğu için Feghouli dediğin gibi sahanın içinde top alış verişiyle bile oyunu yükseltir
Benim takıldığım tek konu maaşı hani inanılmaz bir maaş yükü var Feghouli'nin ~4 mil.€ garanti ücreti ile 4 senedir bu takımda üstüne bir de 4.5 mil.€ civarında bir bonservisi vardı
Türkiye şartlarında bir oyuncunun 5 sezon bu korkunç maliyetle kadroda kalması için 18/19 sezonundakine benzer bir katkı vermesi lazım Feghouli'nin yani en azından istikrarlı olması lazımdı
Feghouli bu takımın hatta ligin yıldızı çünkü reis ismiyle geçmişiyle aldığı ücretle de yıldız katkısı vermesi lazım Feghouli'nin son 2 sezonda yıldız katkısı vermek bir kenara vasat'ı bile aşamadı Feghouli'nin son 2 sezonda bu maçta gerçekten maçın adamı Feghouli'ydi maçı aldı diyebileceğimiz 4 bilemedin 5 maçı vardır onlar da işte bu seneki Hatay maçıdır geçen sene Kayseri maçıdır hani öyle inanılmaz maçları aldırmadı 18/19 sezonundaki gibi 2 senedir
Ben Feghouli kötü futbolcu demiyorum hele ki sahanın içinde olduğu zaman oyun aklını yükselttiğini kesinlikle inkar etmiyorum tek derdim maliyeti ve kendisinden beklediğim katkının çok çok daha fazlası olması gerektiği
Yani en azından Boupuendza & Larin & Gradel & Halil Akbunar & Ndao & Maxim & Adem & Davidson & Visca & Nwakaeme & Ekuban & Pelkas & Ghezzal gibi adamların oyunuyla ürettiği skorlarla fark yarattığı ligimizde Feghouli 2 golle oynamasın