Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufegdzic ikinci mohammed etkisi yaratır bence.. hem teknik hem güçlü hem de skorer.. bu senede 4 maçta 4 golü var.

Tarzı nasıl
Bruno fernandese benzetenler olmuş

mohammed gibi hepsinden var. 10 numara gibi oynuyor kanatlara gidiyor geriden oyun kuruyor gol atıyor.. bizimle adı geçen 10 numaralar arasında en beğendiğim bu oldu.. ben mohammedi yazın izlemiştim oldukça beğenmiştim.. bu da onun gibi olur diye düşünüyorum.

Belhanda'dan sonra ikinci bir Faslı kaldıramam diye düşünüyordum ama bu çocuk Amine Adli Toulouse-Ajaccio maçında dikkatimi çekti, baya beğendim. Hocanın solak ofansif orta saha tanımına uyuyor. Ligue 2 biraz pahalı bir lig olmaya başladı, ne kadar isterler bilemiyorum ama listede olmalı. Bu sezon 7 gol 4 asist ile oynuyor.

Çocuğa daha skills videosu yapmamışlar, bir tane bunu bulabildim.

Belhanda'dan sonra ikinci bir Faslı kaldıramam diye düşünüyordum ama bu çocuk Amine Adli Toulouse-Ajaccio maçında dikkatimi çekti, baya beğendim. Hocanın solak ofansif orta saha tanımına uyuyor. Ligue 2 biraz pahalı bir lig olmaya başladı, ne kadar isterler bilemiyorum ama listede olmalı. Bu sezon 7 gol 4 asist ile oynuyor.

Çocuğa daha skills videosu yapmamışlar, bir tane bunu bulabildim.

Iyiymis

Denizlisporlu Uzun sarı saçlı Sagal mı ne cok dikkat cekmeye başladı....

6 numara
10 numara
Sag kanat
Sol bek
Insallah Belhanda ile filan ugrasmazlar.

Taylan için ciddi klüp isimleri geçmeye başlıyor aslanım inşallah sakatlanmadan aynı şekilde devam eder böyle giderse de ortalama 8-12 arası bi bedele Avrupa yapabilir.
Bu arada aynı şey Emre Kılınç içinde geçerli ne zaman orta saha oynamaya başladı kendini buldu ve formu git gide yükseliyor Emre'den de bi Avrupa bekliyorum açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt