Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
Twitter da önerilmiş iyi oyuncu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Otavio’u alırsak Sl kupasını da alabiliriz renktaş az bile dedinOtavio yu almak SL ceyrek finalini zorlamaktir.
Caludinho icin ajax 15m teklif edecemis gibi bir haber okumustum.
bizim alt ligimiz veya Anadolu takımlarından hangi topcuyu alabilirsinki bu 1 değil 2 değil ezberledik Avrupa'ya veya Trabzon'a 2 milyon bize yada fenere gelince 8, 10 milyon , ucuz bulsan dahi bu sefer yöneticiler kaleme yüksek döküp artan paraları cebellezi yapıyorlar diagne ndiaye örnekleri gibi, bende genç ve başarıya aç oyuncu istiyorum, babeli akbabayi, falcaoyu görünce öldürme içgüdülerim kabarıyorBizimkinin dandik olması diğerlerinde de bu özelliğin olmadığı anlamı taşımaz. Yanlış anlaşılmasın götündeki kıllar ağarmış herifler, ispanyada amatör kümede oynayan emre çolaklar falan oynayacağına 20 li yaşlarının başında pırıl pırıl olan bu çocuklar oynasın.
Ama biz daha kendi alt ligimizde benzer performans göstermiş oyuncuyu alıp takıma adapte edemiyoruz bir tık hazır oyuncu kovalıyoruz.
Avrupada düzeni oturmuş orta sıralarda takılıp tek görevi oyuncu yetiştirmek olan bir danimarka kulübüyle, Altınordu gibi ana misyonu genç oyuncu yetiştirmek olan kulüplerle oturup anlaşma yapmadan bu oyunculara hep angarya gözüyle bakmak zorundayız.
Bunu yapalım 20 tane kiralık oyuncumuz olsun.
Süleyman Rodop'un bonservissiz Scout ekibinin önerisiyle anlaştığımız bi futbolcu dediği bence budur.Video da 2:20 dakikasından sonra golünü atıyor.Mostafa Mohamed'e yedek olarak Yanis Begraoui dışında diğer oyunculara baktım ama bu daha mantıklı geldi.Kulübü oynatmamaya başlamış.Sözleşme yenilemezler büyük ihtimalle..
Iyi oyuncu mu?Sözleşmesi bitecek olan Porto'lu Otavio'yu alabilirsek takım orta saha verimliliği hususunda 1 değil 2 seviye atlar.
Gayet iyi bir oyuncu, Milan da ilgileniyor sanırım Hakan'ın yerine.Iyi oyuncu mu?
Sene sonu adı sıkça bizimle çıkacaktır büyük ihtimal. Hatta 7-10 milyon euro arasında alınırsa şaşırmam.Florentino ciddi anlamda fırsat transferi olabilir bu arada Monaco'da şans bulmayı bırak çoğu zaman kadroya alınmadı. O yüzden bonservisi makul seviyelere inebilir.
Fatih Terim insallah Mayin ayinda yine isimmeri medyaya verir de baski kurar
Muslera
Yedlin Luyi Marcao Aliy
Florentino Gedson
Thauvin Lindsrom Onyekuru
Mohammed
Lindsrom'u videolarda begendim.
Thauvin de hem tecrubeli hem de daha genc sayilir.
FFP bittigine gore Florentino zorlanabilir.
Fatih Terim insallah Mayin ayinda yine isimmeri medyaya verir de baski kurar
Muslera
Yedlin Luyi Marcao Aliy
Florentino Gedson
Thauvin Lindsrom Onyekuru
Mohammed
Lindsrom'u videolarda begendim.
Thauvin de hem tecrubeli hem de daha genc sayilir.
FFP bittigine gore Florentino zorlanabilir.
Once bekleyelim. Belki degismez yine3 yerli?
FalcaoFFP bitti diye, bize birden gökkusagindan para mi yagacak? Biz SL geliri varken bile transferlerde fazla eksi yapmadan zar zor kar acikliyorduk. Senin yazdin kadroyu kurmak icin para yetmez. Lindström, Mohamed ve Onyekuru toplam 15 milyon eder. Thauvin hayvan gibi imza parasi ister. Otavio 5 imza parasi istiyorsa, bu adam ondan fazla ister. Florentinoyu satin almayi istesen, Monacoda patlamis olsa bile 10 milyondan kapiyi acarlar.
Bu adamlari hangi parayla aliyoruz? Diagneden gelen 5-7 milyon ile mi? Bu sene bir de sampiyon olursak bile, Corona sayesinde iyi zarar yaparsak sasirmam. O paralari harcayamayiz bence