Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk onbire 4 nokta atışı transfer, bir baba stoper, bir sol bek, gedson+bir adet taş gibi orta saha, bir adet de hücum lideri. emre kılınç, taylan, kerem, babel, akbaba, omar, donk, luyindama gibi quality adamlarla yapılmış güzel bir rotasyon.

forvete muhammed-halil-babel'in yanına bir adet alternatif forvet.

bjk dağılıp gidecek, fb de sil baştan takım kuracak büyük ihtimal.

şu rötuşları bir yaparsak, seneye direkt favori başlarız.

1- Duran top kullanan ve frikik atan 10 numara
2- Basan ,ısıran melo tarzı 6 numara
3- Orta açmayı bilen solbek
4-senede 5 gol atabilen stoper
5-Sağ tarafa kanat forvet
6- uzun boylu kaliteli bir forvet

ihtiyacimiz olan lider stoper Sergi Gomez

1621126120391.webp

Valla Mursat millet simdiden alacagi topculari belirlemisdir bile bizde daha hocada belirsiz baskanda belirsiz
Şu seçim işini acilen eski tarihine aldırmak lazım
Kim seçilecekse seçilsin yolumuza bakalım ona göre
Şu yönetimin kulüpte kaldığı her dk zarardayız

Emre Akbaba'ya kim mecbur etti onu da düşünmek lazım
Bu kadro her turlu sampiyon olurdu superligde, hocanin inadi ve egosu buna engel oldu bunu halen gormuyormusun.
Formunda Taylani kesip Emre Akbaba'yi oynatti , formunda Mostafayi kesip Falcaoyu oynatti , Gedson - Sener'i defansda oynatti Ozorn varken vs vs

Bu kadro her turlu sampiyon olurdu superligde, hocanin inadi ve egosu buna engel oldu bunu halen gormuyormusun.
Formunda Taylani kesip Emre Akbaba'yi oynatti , formunda Mostafayi kesip Falcaoyu oynatti , Gedson - Sener'i defansda oynatti Ozorn varken vs vs
Bunlara katılıyorum
Hocanın da hatasız olmadığını 2.devre boyunca sürekli söyledim
Taylan mevzuunda ben de kızmıştım ama Taylan'ın o dönem sakatlığı olduğu ve haftada iki maçı kaldıramadığı söylenmişti sonradan

Bunlara rağmen kalmalı diyorum

Yav 4 tane sağ beke para ödüyoruz halen yönetim adam almamışta oyuncu yokmuşta bilmem ne
Bırakın Allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt