Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu

Okan
Boey Nelsson Marcao Transfer
Transfer
Cicaldau Transfer
Yunus Mohammed Kerem

Birtane yerli sol bek ve 2 adet orta saha çözmemiz lazım yerli şartı 4 olucak işin içinden çıkamayız yoksa

Sezon sonu

Okan
Boey Nelsson Marcao Transfer
Transfer
Cicaldau Transfer
Yunus Mohammed Kerem

Birtane yerli sol bek ve 2 adet orta saha çözmemiz lazım yerli şartı 4 olucak işin içinden çıkamayız yoksa

aman abi ne cicası 3-5 veren çıkar umarım,marcao kerem de satılır yüksek fiyata bence

Schalke Bundesligaya cikamazsa, Harit ve Ozani ucuza satarlar bence. 3 milyon brüt ama gercekten baya yüksek maas.

Ikisini ucuza kapsan, kendilerini toparladiklari an adam basi +10a satma sansin olur.

Sene sonu Ozan kabak bir şekilde halledilmeli
Kalede Okan-Batuhan
Sağ kanatta Yunus-Emre
Solda Kerem-Barış
Orta sahada Berkan-Taylan
Forvete Umut Bozok (Kasımpaşa yüksek meblağlar istemezse)
Sol beke Eren Elmalı
Orta sahaya Umut Güneş (Akbaba+1M falan çözülür gibi)
Çözdün mü yerli sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum

Dovbyk In / Mohamed Out
Arnaud Nordin - Haksabanovic İn / Kerem Out
Guus Til- Enis Bardhi İn / Cica Out
Yunus Akgün İn / Babel Out
Jandro Orellano - Beka Beka İn / Soso Out
Johan Vazquez-Schlotterbeck İn / Marcao Out
Umut Bozok İn / Halil Out
Gidecekler konusunda bu oyuncuların gideceğini net düşünüyorum. Umarım yerlerini iyi şekilde doldururuz. Benim istediğim ve fırsat gördüğüm transferler bunlar. Xeka'da vardı ama maaş olarak 2.5 galan diye okudum basından o yüzden yazmadım hiç.

Kasımpaşa' daki Eren benim de dikkatimi çekiyor. Bunu derken, az sayıda maçını seyrettim, çok ekstra işler yapmıyor ama oyunun hep içinde ve defansif yönden yeterli olduğuna dair ön kanaatim oluşmuş durumda. FB den sonra A. Avcı' nın TS a istediğine dair haberler başladı. Hele söz konusu Kasımpaşa olunca zor tabii...

Benzer profilde gördüğüm Uğur Çiftçi' yi GB de sözleşmesi bittiğinde almak lazımdı; SS 30 yaşındaki adam için 2 milyonun altına inmediğinden alamadı TS. İmkan olsa bile o kadar para verilmemeli artık...

Önümüzde sene için Boey,Nelsson, Marcao, yerli kontenjanını da düşünerekten Yunus ve Kerem i banko yazarım gerisi transfer.

10 no oynatılacaksa belki morutan ı da yazardım ama çocuğun başını yediler bitirdiler maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önümüzde sene için Boey,Nelsson, Marcao, yerli kontenjanını da düşünerekten Yunus ve Kerem i banko yazarım gerisi transfer.

10 no oynatılacaksa belki morutan ı da yazardım ama çocuğun başını yediler bitirdiler maalesef.

Reis bu ligde ofansif oyuncuların kaliteli olacak.Bu çok açık ve net.Yerli oyuncu hakkımızı mümkün olduğunca defans bölgesinde kullanmalıyız.

Yunus ve kerem kanatları kesinlike yetersiz olur.Üç maç sonra bu adamlara sövmeye başlarız.inşallah yeni gelecek başkan ve yönetim bu şekilde düşünmez.

Allah rızası için artık şu transferlerde planlamada basit hatalar yapılmasın.Bıktırdılar yemin ederim.

Solbaken sağlam oyuncu görüntüsü veriyor ,bi kaç defa yazdım gerçi.dortmund felan affetmez onu.bizle anlaştı sezon sonu için diye çok fazla laf döndü ama ben hiç sanmıyorum yedirmezler bence .işin kötü yanı şu ki yabancı kuralı var ve ayrıca yunus dönecek kısmetse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 yabancılı iskelet bu olmalı.Artık adam gibi bir kadro kurup lige ambargo koyalım.

Doğan

mert ozan yabancı yabancı

Yabancı yabancı

Yunus Yabancı trezeguet

Yabancı

Doğan mert ozan ve trezeguet mutlaka alınmalı

Campos bu isimleri satsın bir zahmet

Marcao
Kerem
Nelson
Mohamed
Cicaldau
Morutan

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelssondan sonra:

1647350434797.png

Via Veneto’da yemek yiyen Burak Elmas ve Joan Laporta, Galatasaray ve Barcelona kulüpleri arasında işbirliği anlaşması imzaladılar. Buna göre Barcelona, Iñaki Peña transferinde olduğu gibi kiralık göndereceği futbolcuları önce G.Saray’a önerecek.

Her iki tarafa da fayda sağlayabilecek gelecekteki işbirliklerinden bahseden Laporta ve Elmas arasında bir anlaşma yapıldı. Domènec Torrent'in yedek kulübesinde olması, Katalan ekibi için bir artı oldu ve Iñaki Peña transferi, gelecekteki işbirlikleri için ilk adımı oluşturdu.

1-Umut bozok kiralıkmış yerli forvet olarak alınabilir. mostafa bu performansı devam ederse kadro tutuluğ elmander etkisi yaptırabiliriz ama gomisin yerine kaliteli bir golcü alınmalı.

2- 10 numara pozisyonuna emre akbaba olabilir yada çok beğendiğim kophenhaglı ispanyol PEP BİEL alınablir.

1-Umut bozok kiralıkmış yerli forvet olarak alınabilir. mostafa bu performansı devam ederse kadro tutuluğ elmander etkisi yaptırabiliriz ama gomisin yerine kaliteli bir golcü alınmalı.

2- 10 numara pozisyonuna emre akbaba olabilir yada çok beğendiğim kophenhaglı ispanyol PEP BİEL alınablir.
Umut Bozok'u opsiyonuyla kiraladılar, kullanirlar o opsiyonu.

Dovbyk In / Mohamed Out
Arnaud Nordin - Haksabanovic İn / Kerem Out
Guus Til- Enis Bardhi İn / Cica Out
Yunus Akgün İn / Babel Out
Jandro Orellano - Beka Beka İn / Soso Out
Johan Vazquez-Schlotterbeck İn / Marcao Out
Umut Bozok İn / Halil Out
Gidecekler konusunda bu oyuncuların gideceğini net düşünüyorum. Umarım yerlerini iyi şekilde doldururuz. Benim istediğim ve fırsat gördüğüm transferler bunlar. Xeka'da vardı ama maaş olarak 2.5 galan diye okudum basından o yüzden yazmadım hiç.
Stoperler hariç diğerleri alınabilir isimler. O stoperleri malesef alamayız

Stoperler hariç diğerleri alınabilir isimler. O stoperleri malesef alamayız
Schlotterbeck'in sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Vazguez'i de takımı son 7 maçtır falan stoper değil de sol bek olarak kullanıyor gözüküyor o yüzden 7'ye falan salarlar diye düşündüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt