Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu da kosede dursun. hangi basliga yazayim bilemedim.

husayn norchaev. ozbek haaland olabilecek potansiyel.
yas 20 suan.
18 ,19 yasinda, gecen sezon ligde 26 macta 13 gol atmisti...
*asya kupasinda *u23 milli takimiyla bugun etkiliydi. 2 gol atti *katar karsisinda...
sol acik *erkinov da bugun cok iyidi 1 gol 2 asist...

bu iki isim bu jenerasyondan asya kitasinda ozbekler adina one cikan yetenekler.

kanimca , *roma da oynayan *ozbek yetenek *shomurodov dan bile potansiyeli daha fazla bir yetenek *norchaev. gelimisi adina mutlaka avrupa yapmali. bizim ligden bir takim alsin isterim. malum biz bu bolgelere pek scout yapmiyoruz kulup olarak....

*muslera dan- geldiginden beri - *memleketinden soyle bir yetenegi kulubumuze onermesini beklerdim.

< -- >

penarol altyapi cikisli. 21lik *agustin alvarez. gecen sezon basi da deginmistim bu durumu.

bu yaz birine gidecegini bekliyorum...kisisel tahminim italya. plase ispanya ve portekiz ligleri...

Fransa liginden:

Etienne Green (21) - kaleci
Lucas Gourna-Douath (18) - orta saha/6 numara
Mahdi Camara (23) - orta saha
Adil Aouchiche (19) - orta saha
Denis Bouanga (27) - sol acik
Rémi Oudin (25) - sag acik

not: saint etienne ve bordeaux kume dusmek uzere.
Mohamed-Ali Cho (18) - forvet
Ibrahima Sissoko (24) - 6 numara
Jean-Ricner Bellegarde (23) - 8 numara

kosede dursun vol..

*joe bell ; kisaca , nacizane gozlem listemden - oyun tarzini pirlo'ya benzetiyorum. dolayisiyla benim ozelimde; yeni pirlo.... *yeni zellanda cikisli. cdm , cm , bolgelerinde verim alinabilecek kumasi iyi bir yetenek...

kosede dursun vol..

*joe bell ; kisaca , nacizane gozlem listemden - oyun tarzini pirlo'ya benzetiyorum. dolayisiyla benim ozelimde; yeni pirlo.... *yeni zellanda cikisli. cdm , cm , bolgelerinde verim alinabilecek kumasi iyi bir yetenek...

googleda aradım Mark wahlberg çıktı üstat

googleda aradım Mark wahlberg çıktı üstat

sevgili hayri,

dedigim yetenek yakin gecmiste-bu yilin basinda *kuzeye transfer oldu . > brondby kulubune... 1 m civarina yanilmiyorsam.

tam ismini yazayim madem seni istemeden de olsa ugrastirmisim ;

< -> joe zen robert bell .

sayet kuzey de kendini ispat ederse, ordan sicrama yapmasi olasi....
<onceki takiminda son sezon 29 macta 8 asist yapmisti. kumasini ,oyun gorusunu vs bgenmistim ilk genc milli maclarda izledigimde. fakir pirlosu da diyebilirsin. bu arada hafizam yaniltmiyorsa *kendisi *wellington phoenix reserv cikislidir :) hani bizim ufuk talay'in hocalik yaptigi kulup...

Portekiz ligi'nden:

Simon Banza (25) - santrafor
Fran Navarro (24) - santrafor
Pêpê (25) - 6/8 numara
Yanis Hamache (22) - sol bek

Marko Livaja 32 gol, 6 asist yapmış bu sene düşünülebilir.
Mislav Orsic, yıllardır favorim, 20 gol 4 asist.

Orta saha için bonservisi elinde önlibero önerim Carl Eiting olacak. Ajax alt yapı çıkışlı teknik deep lying playmaker diyebileceğimiz türden bir oyuncu ( tarzı Selçuk inana benziyor). Hollanda milli takım tüm alt yaş kategorilerinde oynadı. Çok hızlı düşünüp pas kararlarını hızlı alıyor ve ceza sahası içine koşular yapıyor. dayanıklılığı yüksek , mücadeleyi kolay kolay bıtakmıyor. Yanına alınabilecek box to box bir oyuncu ile çok farklı seviyelere çıkabileceğini düşünüyorum.

Liam delap 🤔
Screenshot_20220628-212452.webp

boştaymış. tam bir kilit açıcı oyuncu. tutarsa ilk 11. tutmazsa yedekten son 30 dk sok ortalığı karıştırsın.

.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220716-152605.webp
    Screenshot_20220716-152605.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220716-152830.webp
    Screenshot_20220716-152830.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt