Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Livaja kanka, alınabilecek en iyi 10 no şuanda. Diğerleri çok tuzlu kaçıyor onlara güç yetmezO zaman 10 numaraya kimi önerirsin.
sözleşme uzattı dedik ya reis unut onuLivaja kanka, alınabilecek en iyi 10 no şuanda. Diğerleri çok tuzlu kaçıyor onlara güç yetmez
Unutmuşum harbi, adam kalmadı abi ben bırakıyom takibisözleşme uzattı dedik ya reis unut onu
plea falan kovalamamız lazım şuan ama bizimkiler bir topcu yatınca sistem değiştirip evander amiri falan kovalıyorlar. bazı şeyler oturmuyor kafama. okan hoca cıkıp anlatsa keske kafasındaki oyunuUnutmuşum harbi, adam kalmadı abi ben bırakıyom takibi
Unutmuşum harbi, adam kalmadı abi ben bırakıyom takibi

Amiri falan yedeğe alınacak adamlar knk. Gidip ludovic blas falan alabilecek durumun yoksa git plea kovala harbi çift forvet oyna, başka yapacak bişey yokplea falan kovalamamız lazım şuan ama bizimkiler bir topcu yatınca sistem değiştirip evander amiri falan kovalıyorlar. bazı şeyler oturmuyor kafama. okan hoca cıkıp anlatsa keske kafasındaki oyunu
Stoper değil mi bu çocukBayern kiralamaya sıcak bakıyormuş. 4-3-3 oynarsak 6 numarada fark yaratır.
—-——Nianzou
—Sergio——Evander
Yunus——————Harit
———-Seferovic——-
El basan rashani miLivaja bu iş için biçilmiş kaftan
Hoffmann bu işin piri ama tuzlu olur
Rashani clermontta oynuyor rotasyon için iyi iş görür
Deulofeu mesela hayalim ama zor transfer
En temiz transfer boufal olur manyak bi adam
İkisini de oynuyorStoper değil mi bu çocuk
cassio de souza soares lincoln10
Sol bek filan geliyorsa kanat dahil yabancı olarak. Cengizin geleceğine inandım gibi.Sol bek aradigimiz soyleniyor. Diyelim ki dogru
Junior Firpo ve Marcos Alonso firsatlari cikabilir transferin son gunlerinde. Tetikte olalim
Yunus varken Cengiz gereksiz derim. Sol bek her turlu yabanci olur Kazimcan oynayacak degil yaSol bek filan geliyorsa kanat dahil yabancı olarak. Cengizin geleceğine inandım gibi.
3 türk oynayacak millet yunus keremee takacak. Bence kiralanacak öyle hissediyorumYunus varken Cengiz gereksiz derim. Sol bek her turlu yabanci olur Kazimcan oynayacak degil ya
Edit: Alma ihtimalimiz de yok Cengiz'i
Gelirse avatarimi Tolstoy yaparim. Ya da istedigin herhangi bir sey bir ayligina3 türk oynayacak millet yunus keremee takacak. Bence kiralanacak öyle hissediyorum