Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weston McKennie: Juve taraftarları kendisini günah keçisi belledi hücumda ekstra işler bekledikleri için. Maaşı da hayli yüksek diye biliyorum. PL takımları normalde pirana gibi üşüşür ama olur da hiçbir yerle anlaşmazsa...

İsaksen’i daha önce yazmıştım. Üstüne koyarak gidiyor. Büyük potansiyel alabilirmiyiz artık zor gibi

İsim: Dawid Kownacki
Uyruk: Polonya
Takımı: Fortuna Düsseldorf
Boy: 1,86
Mevki : Forvet, sol kanat
Sözleşme sonu: 2023

Seneye sözleşmesi bitecek bu kardeşimizin, ayakları gayet iyi bir oyuncu. Sol kenarda da oynuyor, son vuruşları da gayet iyi bir oyuncu. Bu sezon 8 maçta 5 gol 3 asist ile oynuyor. Forvette gezgin bir oyuncu. 20 yaşında iken Sampdoria'ya transfer oldu 4 milyon euroya ama orada bir sezonda 35 maçta 900 küsür dakika oynayarak çok fazla kendisini gösterme fırsatı bulamadı daha sonra zorunlu satın alma opsiyonu ile Düsseldorf'a kiralandı, kiralama+bonservis 8 milyon euro toplam bedelle Düsseldorf'a gitti. Polonyalı oyuncular Almanya ligine uyum sağlayan oyuncular orada oyunu gelişiyor ama önümüzdeki sene sözleşmesi bitiyor, Seferovic'in zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmaktansa bu arkadaşı kadroya dahil etmek bana daha mantıklı geliyor. Lech Poznan alt yapı çıkışlı olduğundan dolayı alt yapısı da iyi sayılır.

henüz erken bence onun için. Bi öncekinin sistemiyle devam ediyo biraz o da feyenoorda gecmisti
Geçen senemiydi ondan önceki senemiydi izlemiştim oynattığı oyunu yazmıştım galiba burdada jansenmiş adı

İzlediğim maçta müthiş kompakt oynatmıştı takımı ajaxa karşı şimdide baktım ligin zirvesinde boş herif değil belli

En azından 4 kanadı aynı anda sahaya sürüp üst üste bindirmiyodur

Geçen senemiydi ondan önceki senemiydi izlemiştim oynattığı oyunu yazmıştım galiba burdada jansenmiş adı

İzlediğim maçta müthiş kompakt oynatmıştı takımı ajaxa karşı şimdide baktım ligin zirvesinde boş herif değil belli

En azından 4 kanadı aynı anda sahaya sürüp üst üste bindirmiyodur
Haise olmaz mi bize?

Dun Lens Lyon macini ozledim. Lens'de bir tane 175 santimlik forvet var, adam pirana gibi hep ısırıyor. Degisik bir stili var

Seneye yine yeni bir takım kurulacağı için pek 11 oluşturamadım kafamda. Satilmazsa Nelsson Boey Torreira ve Sergio ve Miçø 11de olacaktır. Gerisi Türk ve transferler
Muthis planlamamiz oldugu icin 3 transferi salt forvete yapacağız :red:
Fb şmp olucağı için okan gönderilir,ft getirilir

Boeyle nelson zaten satılacak,nandoda uruguayda bırakıyomuş topu,toreyrada gider,bunlara karşılık yıldız kiralıklarımız geri dönecek

Çipe
Dubua,alpaslan,abdül,pva
Morutan,taylan,oliveira,kerem
Cicaldu,gomis

Td:imparator fatih terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt