Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Firmino,Dybala hikaye Daichi Kamada'yı almak lazım Mertens'in şuan bizde oynadığı role en yakın topçu bence hem oyun devamlılığı orta daha temposu için en uygun isim inşallah düşüncemiz vardır.

Birde orta saha için tempolu iki yönlü atletik farklı bir orta saha diyoruz o isim de Sanchez falan diyoruz da tank top tüfek ne var ne yok Tielemans'a yüklenmek lazım. Zamanında 17-18 yaşında şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht miydi Kopenhag ile miydi bize karşı oynamıştı o günden beri çok severim takip ederim çocuğu inşallah ilgileniriz.

Eğer bu 2 ismi olurda getirip Oliviera ile Torreira'yı tutabilirsek kalite anlamında gerçekten şampiyonlar ligi seviyesinde bir orta sahamız olur.

Musleraya teşekkür edip LİVAKOVİC almamız lazım . sol beke kaç para verecekseler versinler adam gibi biri gelsin . orta sahaya dinamo lazım

Kaleci, sol bek, 8 no ve gerçek bir 10 numara almalıyız aksi takdirde Avrupa ligine bile katılmamız işkence olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şampiyon olacak takımın yarısını değiştiriyoruz aksldjasd

Nelsson
Boey

Bunlar kesin transfer yapacaklar bence, icardi ve raschicanın da şu an için garanti bir şey yok kala da bilirler, gide de bilirler.

Torreria her ne kadar kalacağım dese de seri a dan gelecek bir teklifte gider hele kalbur üstü takım olursa uçarak gider.

Musleranın da artık yerine geçecek bir kaleci almamız şart ne yazık ki.

Sergionun da yerine daha skorer ve hareketli birini aldırsak fena olmaz adam hayalet gibiydi bir sürü maçta.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herşeyden evvel adam akıllı bir 8 No hatta bence 2 kişi alınmalı

İyi bir kaleci Pena mesela

Sol beke Kazımcan ve Dubois devam edelir yabancı sınırı kalkarsa o zaman iyi bir bek

Güzel bir 10 numara

Ve forvet

Herşeyden evvel adam akıllı bir 8 No hatta bence 2 kişi alınmalı

İyi bir kaleci Pena mesela

Sol beke Kazımcan ve Dubois devam edelir yabancı sınırı kalkarsa o zaman iyi bir bek

Güzel bir 10 numara

Ve forvet
Pena iyi bir kaleci degil bizim icin. Muslera konusuna da yazdim gerci ama ayaklari haric diger kaleci ozellikleri ortalama bir kalecide bulunan ozellikler. Bizde as kaleci olamaz. Daha iyisi gerek mesela Livakovic.

Pena iyi bir kaleci degil bizim icin. Muslera konusuna da yazdim gerci ama ayaklari haric diger kaleci ozellikleri ortalama bir kalecide bulunan ozellikler. Bizde as kaleci olamaz. Daha iyisi gerek mesela Livakovic.
Bende Liva'yı isterim ama Manchester söylentisi var

Bize yedireceklerini sanmıyorum

Ama olsa çok iyi olurdu

Pena hakkında da geldiği zaman kimyamız tuttu

O yüzden istedim

Bende Liva'yı isterim ama Manchester söylentisi var

Bize yedireceklerini sanmıyorum

Ama olsa çok iyi olurdu

Pena hakkında da geldiği zaman kimyamız tuttu

O yüzden istedim
Livakovic zaten zor olur sirf ornek olarak verdim ismini , alacaksak boyle bir kaleci alinmali. Barcelona'nin B takimindan gelen yedek bir kaleci olamaz bizim as kalecimiz.

Livakovic zaten zor olur sirf ornek olarak verdim ismini , alacaksak boyle bir kaleci alinmali. Barcelona'nin B takimindan gelen yedek bir kaleci olamaz bizim as kalecimiz.
Gelecek sezon için kurmak istediğiniz veya planladığınız kadro ile ilgili konu açılabilir mi?Daha öncesinde de bu konu açılıyodu da..

Sampiyon olalim oyle. Simdi baska yerlere odaklanmanin zamani degil.
@Mustafa Alp Motz O zaman 1 isteğim daha var bunu kabul et en azından Alper abi yav :D Mustafa Alp'in banlandığı zaman Trabzonspor genelde yeniliyo Fb ile oynayacakları maç öncesinde ne suç işlerse işlesin onu banlamayın onun yerine beni istediğiniz kadar banlayın :D Şampiyonluk totemi için yapmazsam içim rahat etmez benim yav :D

@Mustafa Alp Motz O zaman 1 isteğim daha var bunu kabul et en azından Alper abi yav :D Mustafa Alp'in banlandığı zaman Trabzonspor genelde yeniliyo Fb ile oynayacakları maç öncesinde ne suç işlerse işlesin onu banlamayın onun yerine beni istediğiniz kadar banlayın :D Şampiyonluk totemi için yapmazsam içim rahat etmez benim yav :D
He kufur etsin -free card- vereyim sonra banlamayalim. Adam gibi kufur etmeden post yazsin boyle talep isteyecegine ona bu mesaji ilet .

He kufur etsin -free card- vereyim sonra banlamayalim. Adam gibi kufur etmeden post yazsin boyle talep isteyecegine ona bu mesaji ilet .
O zaten küfür etmekten banlanmıyo ki Alper abi yav :D Hıyarlıktan dolayı banlanıyo ona hıyarlık yapma desem de yine yapar o yav :D

Kaleci için pena diyenler var boyu kısa kalecileri ayakları iyi bile olsa pek tutmuyorum. Livakovic dünya kupasında da iyiydi bize yedirmezler benim önerim alabilme ihtimali olan strohoska olurdu. Çoğu kişinin aklında bizim maçta yaptığı hata kalmış olsa da bence iyi bir kaleci ve bütçemiz ona yeter diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt