- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Motz kufur mu ediyor hiç rastlsamadim. Hicde öyle gibi durmuyorHe kufur etsin -free card- vereyim sonra banlamayalim. Adam gibi kufur etmeden post yazsin boyle talep isteyecegine ona bu mesaji ilet .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motz kufur mu ediyor hiç rastlsamadim. Hicde öyle gibi durmuyorHe kufur etsin -free card- vereyim sonra banlamayalim. Adam gibi kufur etmeden post yazsin boyle talep isteyecegine ona bu mesaji ilet .
Ne bilem ben genelde onu banlamiyorum ki. Arkadaslara denk geliyor zaten onun cezasiMotz kufur mu ediyor hiç rastlsamadim. Hicde öyle gibi durmuyor
Pena iyi bir kaleci degil bizim icin. Muslera konusuna da yazdim gerci ama ayaklari haric diger kaleci ozellikleri ortalama bir kalecide bulunan ozellikler. Bizde as kaleci olamaz. Daha iyisi gerek mesela Livakovic.
Chukwueze'yi Sahi Mi Dion Alper abi yavBir liste yapmistim ama sonra eklemeler yapacam.
Kaleci: Alban Lafont (24)
Solbek: Aarón Martín* (26)
Stoper: Ismaël Doukouré (19)
Sagbek: ?
Orta saha: Dani Ceballos* (26) / Leandro Paredes (28) / Habib Diarra (19)
Ofansif kanat: Samuel Chukwueze (23) / Jonathan Bamba* (27)
Forvet: Georges Mikautadze (22) / Jean-Philippe Krasso* (25) / Moïse Sahi Dion (21)
*bonservissiz
1 sene sonra sozlesmesi bitiyor kendine daha iyi kulup ariyormus. EPL'den talibi cikmazsa yoklamak lazim.Chukwueze'yi Sahi Mi Dion Alper abi yav![]()
Her türlü zor 1 transfer gibi.İngiltere Ligi'ne gitmezse Fransa Ligi'ne gider..1 sene sonra sozlesmesi bitiyor kendine daha iyi kulup ariyormus. EPL'den talibi cikmazsa yoklamak lazim.
Fransa ligi'nde Marsilya veya PSG istemedigi surece gitmez. Ki bunlarin alacagini da sanmam.Her türlü zor 1 transfer gibi.İngiltere Ligi'ne gitmezse Fransa Ligi'ne gider..
Leandro Barreiro'ya ne dersin reis?Seneye rashica-oliveira ve mertense veda edilmeli..
Orta sahaya dribblingli bir box to box mertensin yerine de oyun kurucu rolünde bir 10 numara.. Bu sene sırf oyun kurulumu yapıyor diye oliveirayi el üstünde tuttuk ama yanında toreira olmasa şampiyonluk falan hayaldi.. Ortada sağlam durmamız şart Gedson -Ndiaye ilk maçta Mensah resmen darma duman etti bizi..
Leandro Barreiro'ya ne dersin reis?
Bize karşı 2 Milli Maç'ta da oynamıştı..Alman ligini izleyecek kadar midesiz degilim Muro EPL dışında sarmıyor beni..ne desem yalan olur bu herifle ilgili
![]()
Tijjani Reijnders - Spelersprofiel 25/26
Tijjani Reijnders, 27, uit Nederland ➤ Manchester City, sinds 2025 ➤ Centraal middenveld ➤ Marktwaarde: 60,00 mln. € ➤ * 29 jul. 1998 in Zwolle, Nederlandwww.transfermarkt.nl