Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pena iyi bir kaleci degil bizim icin. Muslera konusuna da yazdim gerci ama ayaklari haric diger kaleci ozellikleri ortalama bir kalecide bulunan ozellikler. Bizde as kaleci olamaz. Daha iyisi gerek mesela Livakovic.

Pena'yi isteyenleri bende anlamiyorum adamin bir kere boyu oldukca kisa ve bunnu dezavantaji buyuk oluyor gecen sene Gedson'un attigi gol sonrasinda bir baska macta yine sanirim fener maciydi benzer sekilde.. Tamam refleks iyi, ayaklari baya iyi ama oyle cok da istenecek seviyede oldugunu dusunmuyorum bende.

Bir süredir şahsi wishlist’imizde olan

Üzümlü kekim’in doğum günüymüş üstelik

Bir genis liste yapmistim ama sonra eklemeler yapacam.

Kaleci: Alban Lafont (24)

Solbek: Aarón Martín* (26)
Stoper: Ismaël Doukouré (19)

Sagbek: ?

Orta saha: Dani Ceballos* (26) / Leandro Paredes (28) / Habib Diarra (19) / Denis Zakaria (26)

Ofansif kanat: Samuel Chukwueze (23) / Jonathan Bamba* (27)

Forvet: Georges Mikautadze (22) / Jean-Philippe Krasso* (25) / Moïse Sahi Dion (21) / Haji Wright (25)

*bonservissiz

Bir liste yapmistim ama sonra eklemeler yapacam.

Kaleci: Alban Lafont (24)

Solbek: Aarón Martín* (26)
Stoper: Ismaël Doukouré (19)

Sagbek: ?

Orta saha: Dani Ceballos* (26) / Leandro Paredes (28) / Habib Diarra (19)

Ofansif kanat: Samuel Chukwueze (23) / Jonathan Bamba* (27)

Forvet: Georges Mikautadze (22) / Jean-Philippe Krasso* (25) / Moïse Sahi Dion (21)

*bonservissiz
Chukwueze'yi Sahi Mi Dion Alper abi yav :D

Seneye rashica-oliveira ve mertense veda edilmeli..
Orta sahaya dribblingli bir box to box mertensin yerine de oyun kurucu rolünde bir 10 numara.. Bu sene sırf oyun kurulumu yapıyor diye oliveirayi el üstünde tuttuk ama yanında toreira olmasa şampiyonluk falan hayaldi.. Ortada sağlam durmamız şart Gedson -Ndiaye ilk maçta Mensah resmen darma duman etti bizi..
Rashicaya gelirse savunma katkısına zaten kimse laf edemez ama bizim ligde bile çoğu maçta hücumu 0 gibi birşey .. Arkasındaki Boey de hücumda kötü olunca sağdan yapabileceğimiz çoğu atak çöp oldu sezon genelinde..Bilhassa Boeyi önünde iyi bir kanat oyuncusuyla görmeyi çok isterim..
Zaniolo iyi bir teklif gelirse şartsız surtsuz gönderilsin 1 sezon daha böyle olursa net zararına satarız.. İyi teklif gelmezse zanioloyu 1 yaz kampiyla görmek daha mantıklı olur..

Seneye rashica-oliveira ve mertense veda edilmeli..
Orta sahaya dribblingli bir box to box mertensin yerine de oyun kurucu rolünde bir 10 numara.. Bu sene sırf oyun kurulumu yapıyor diye oliveirayi el üstünde tuttuk ama yanında toreira olmasa şampiyonluk falan hayaldi.. Ortada sağlam durmamız şart Gedson -Ndiaye ilk maçta Mensah resmen darma duman etti bizi..
Leandro Barreiro'ya ne dersin reis?

Yedek de lazim

Forvette top tutabilen fizigi iyi olan biri mesela

Vedat muric tarzinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt