Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muslera
(okan)

transfer nelsson abdul transfer
(leo kaan transfer kazımcan)

torriera
(berkan)

transfer
(oliviera)

rachica transfer kerem
(transfer yunus mertens B.A.Y.)

icardi
(transfer)​

Kaleye sağlam biri
Alternatif ön libero
Alternatif yabancı sol bek
2 yeni forvet
2 yeni kanat
1 forvet arkası

Kimi dinlesem Nelsson ve Boey kesin satılacak diyor. Nelsson 20, Boey 15 civarı bonservis getirse 35 milyon ciddi para. 35 milyona sıfırdan şampiyonluğa oynayacak kadro kuruluyor bizim ligde. Bu iki satış elimizi baya rahatlatır ancak Nelsson gibi bir stoper bulmak kolay olmaz. Sağ bek sorunu bir şekilde çözülür ama stoper çok kritik. Sezon sonu Inter ile sözleşmesi bitecek olan Stefan De Vrij ilaç gibi gelir bu mevkiye, tabi bu oyuncu ile Inter sözleşme yenilemek isteyecek mi bilmiyorum. Nelsson kesin gidecekse bu oyuncu için şartlar zorlanmalı. Stoper mevkisi riske etmeye gelmez garanti adam almak lazım.

Şu anki mevcut kadroyu koruyacaksak bir tane oyun bilgisi yüksek sol bek ve çift yönlü oynayabilen Torreria'yı rahatlatacak bir 8 numaraya ihtiyaç var. 4-3-3 oynayıp Sergio ile beraber oynadığında sırıtmayacak bir 8 numara alınırsa ben tehlikeli bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Muslera

Dubious Nelsson Abdülkerim Kazimcan

Torreira İlkay/Keita

Rashitca Firmino Kerem

İcardi

Ben herkesin aksine, Dubious’yı begendim İstanbulspor macinda, hucumda Boeyden cok daha iyiydi, defansta da idare etti. Seneye onunla devam edebiliriz, arkasina Kazimcan benzeri bir genç alarak.

8-10 numara transferleri kritik, pres yapabilen, top saklayabilen bir 10 no ve saglam bir box to box 8 oyunumuzu 2-3 seviye yukari tasiyabilir

Muslera-Okan
Nelsson-Abdülkerim-Kaan
Boey
Kazımcan
Torreira-Berkan
Kerem-Barış
Rashica-Yunus
Mertens
Icardi

Out: Adekugbe, Emre, Ross, Gomis, Mata, Yusuf (Yabanci sayilacaksa)
Belirsiz: Emin, Dubois, Zaniolo, Midtsjö, Oliveira

Kiradakiler: Batuhan, Taylan, Emre, Morutan, Cicaldau, Mostafa

şampiyon olacak takımın yarısını değiştiriyoruz aksldjasd

İşte böyle diye diye avrupada yokları oynuyoruz.
Her şampiyon olduğumuz dönemden sonra kadromuz yeterli diyoruz. şampiyon kadro bozulmaz diyoruz. Ve gerekli hamleleri yapmadığımız için başarıyı sürekli hale getiremiyoruz.

Bizim bu kadroya özellikle avrupa için ve doğal olarak ligi domine etmek için mecbur satılacak oyuncuların durumuna göre çok net dört,beş oyuncuya ihtiyaç var.Hiç alternatif falan uğraşmadan sadece bu dört,beş oyuncu alınsın yeter.

Hiçbir oyuncunun satılmaması durumunda bile bir tane hızlı stoper,8 numara,ofansif orta saha,sol bek ve yaratıcı kanat alınmalıdır.Daha icardininde kiralık olduğunu düşününce bu kadar transferler nasıl olacak hangi parayla olacak onuda düşünmüyor değilim.
malesef yabancı sınırıda çok fazla elimizi kolumuzu bağlayacak.

Ama artık ne olursa olsun Allah rızası için planlamayı doğru yapalım.Transferde başarı oranını yukarıya çekelim. Şampiyon olmamıza rağmen geçen sene trasnferde başarı oranı düşük olduğu için hala dört,beş oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paredes - Torreira
--- Ceballos ---

su orta sahayi kurduk mu seneye de lige embargo koyariz.

Tabiki Icardi sart.

Paredes - Torreira
--- Ceballos ---

su orta sahayi kurduk mu seneye de lige embargo koyariz.

Tabiki Icardi sart.

hepsinin sözlesme bitiyo

hangisini alacagız

hepsinin sözlesme bitiyo

hangisini alacagız
Sergio dururken van den Boomen = pas

Rabiot = bize dusmez fazla maas alan biri

Barkley = cop

Traore = oncelik olmamali cunku belese daha iyi olan Bamba var.

Van de boomen yerine renato gibi birini isterim sahsen guendozi de olabilir cift yonlu 8 sart bence kisacasi.

Guendouzi'yi nereye aliyorsunuz bu saatten sonra ya gece gece kafa acmayin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt