Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey yerine kesinlikle sağ bek olarak bu eleman alınmalı. O da Boey gibi tempolu ve biraz daha 3. bölgede iyi işler yapan biri. Lecce'de bence güzel bir sezon geçirdi. Sözleşmesinin son senesine girecek 2 yıllık imzalanmış zaten. Fransalı olması da avantaj. Bence denenebilecek bir risk. Boey gibi tutarsa muhteşem olur.

Yazilan Pembele'yi Marsilya macinda izlemistim. Galiba Fener'e gelen Luan Peres'i hayattan küstürmüstü zaten sonra da kirmizi gordu. Pembele de Marsilya'nin solunu delik deşik etmisti. Gercekten cok begenmistim.
Neyde gelelim asil konuya 😁
Ben bu adami o zaman sag kanat sanmistim ve oyle aklimda kalmisti. Sonra ne yapmis diye arastirdim. Koca sezonu 1 gol 1 asist ile kapatmis ve tüm istatistikleri Marsilya macinda yapmisti. Almadan once iyi izlemek lazim. Atletikligi iyi ama sonrasi soru isareti.

Tijjan Reindersi Ajax henuz almadiysa biz alalim. Gelecekte yuksek fiyata satariz

Orta sahanın her yerinde oynar. Ön eleme maçlarından hatırlayanlar vardır , bizim defans ve orta sahanın tek başına içinden geçmişti. Uygun fiyata alınırsa kesinlikle bizim ligde iş yapar.

Muslera

Dubious Nelsson Abdülkerim Kazimcan

Torreira İlkay/Keita

Rashitca Firmino Kerem

İcardi

Ben herkesin aksine, Dubious’yı begendim İstanbulspor macinda, hucumda Boeyden cok daha iyiydi, defansta da idare etti. Seneye onunla devam edebiliriz, arkasina Kazimcan benzeri bir genç alarak.

8-10 numara transferleri kritik, pres yapabilen, top saklayabilen bir 10 no ve saglam bir box to box 8 oyunumuzu 2-3 seviye yukari tasiyabilir

Kazimcan var zaten

Muhtemel Sacha Boey satışı sonrası sağ bekimizi yedekleyeceğimizi düşündüğüm isim Bendegúz Bolla. Futbolcu 2021 yılında 2 milyon euro karşılığında Wolverhampton takımına transfer oldu. 2 yıldır Grasshopper tarafından kiralanıyor. 2 yılda toplam 66 maça çıkıp 6 gol 7 asist üretmiş. Macar milli takımında da 10 maça çıkmış.

Futbolcunun en güçlü yönleri hızı , tekniği, dengeli oyunu (ileri-geri hareketliliği) ve son kararlarındaki doğruluğu üst seviyede olması. Eğer solbekte defansif bir bek ile devam edecek isek, sağ bek için biçilmiş kaftan. çünkü maç içesinde çok fazla bindirme yapıp atak sonlandırabiliyor. tahmini bedeli 2-3 milyon euro civarına transferi bitebilir.

ligde yılın kalecisi seçilmiş

İsim olarak bilemem ama

Sol bek
8 numara
Sol kanat
Forvet arkası
Sağ kanat
Yedek forvet

Bunlar lazım bu takıma

Kanatlar mümkünse siyahi ve güçlü fizikli olsun

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Transfer
Torreira Transfer
Transfer Transfer Transfer
İcardi

Kadronun anlık durumu bu icsrdiyii aldık sayıyorum

Raphaël Guerreiro (Sol Bek)
Houssem Aouar (Merkez Orta Saha)
Stefan de Vrij (Stoper) *Nelsson satılırsa
Adama Traoré (Sağ Kanat) *Rashica alınmayacaksa
Andrea Belotti (Santrafor) *Icardi alınmayacaksa

Martin Baturina ve Arsen Zakharyan'dan birini alacak olsak hangisini istersiniz ve neden?

İzleyen arkadaşlar da yorum yaparsa ayrıca çok sevinirim.

Hazır Leiceister küme düşmüşken sol bek Victor Kristiansen.

1246393161.0.webp

Gomis yerine sene sonu sozlesmesi bitecek olan Dovbykimi alayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt