- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Talisca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kafaya Sabitzer’i taktım. Hazır yedek kalmaya başlamışken harekete geçilmeli, tam bizlik oyuncu. 10-12’ye alırız herhalde.
israil'li olmak suç muİsrail Ligi'nde oynuyo diye Konu'sunu açmak istemedim ama potansiyelli 1 oyuncu olan Yanai Distalfeld'i alıp kiralamak gerekli diye düşünüyom.Rennes - Porto ve Sporting Lizbon gibi kulüpler de takipte bu oyuncuyu.En çok öne çıktığı Maç Juventus'un Altyapı Takımı'na karşı oynadığı Maç.Şimdi de gittiği kulüpte duran toplarını geliştiriyolarmış bu oyuncunun..
Oyuncu hem Slovakyalı hem de İsrailli.Pek destek vermiyodur bence.O Lig'de potansiyelli olan oyuncu hemen kaçmak istiyo o Lig'den.Lig'de de oynayan oyuncular var destek verenler gidiyo destek vermeyenler gitmiyo.Yine de Konu'sunu açmak içimden gelmedi..israil'li olmak suç mu
Soruma cevap verOyuncu hem Slovakyalı hem de İsrailli.Pek destek vermiyodur bence.O Lig'de potansiyelli olan oyuncu hemen kaçmak istiyo o Lig'den.Lig'de de oynayan oyuncular var destek verenler gidiyo destek vermeyenler gitmiyo.Yine de Konu'sunu açmak içimden gelmedi..
Dedik ya ulan destek vermiyosa 1 sıkıntı yok..Soruma cevap ver
Ülkesini desteklemekte ne gibi suç varDedik ya ulan destek vermiyosa 1 sıkıntı yok..
Galatasaray'da desteklerse suç olur kendi ülkesinde ne yapıyosa yapsın..Ülkesini desteklemekte ne gibi suç var