Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben oynarım , solda ters ayak - sağda stoper özellikle oynarım

hava topunda iyiyim...

senelik 500k - imza parası 1.5 m euro istiyorum.

(Belli mi olur bir anda "Gel gel gel gel " diye ararlar )

Sparta Prag'da oynayan Kuchta'yı çok beğenirdim yedek forvet için.Midtjylland'a transfer olmuş.Takımı oynatan 1 forvet..

şunlardan 1-2 tane ayıklasak ne güzel olurdu

Livan Burcu diye gurbetçi 1 futbolcu dikkatimi çekti.Maç'ta Gol de attı takımı genelde atakları onun kanadından yapıyo.Biraz tarzı bencil ama yedek olarak başlar bizde.Beşiktaş'ta 1 ara denemeye çağırmış beğenmemiş almamış.Fizik geliştirirse Kerem ve Barış gibi verim alabileceğimiz 1 kanat oyuncusu olabilir..

Scouting yerli oyuncular için yapılmalı, anadolu takımlarında parlamadan genç yaşta düşük bedellere takıma alınmalı. Yeni Barışlar, Keremler hatta Yunuslar, Berkanlar, Kaanlar bulmak lazım. Yabancı transferleri daha çok nokta atışı olması gerekiyor bazı seviyeleri aşmış, seviye atlamış oyuncular olmalı. Yerli oyuncular bizde seviye atlayabilir.

Ben kafaya Sabitzer’i taktım. Hazır yedek kalmaya başlamışken harekete geçilmeli, tam bizlik oyuncu. 10-12’ye alırız herhalde.

Ben de baumgartneri çok istiyorum yaşı da 25 hem para kazanabiliriz hem de uzun yıllar oraya adam aramayiz ..Umarım bu yıl yedekte çürür de iyice piyasası duser

İsrail Ligi'nde oynuyo diye Konu'sunu açmak istemedim ama potansiyelli 1 oyuncu olan Yanai Distalfeld'i alıp kiralamak gerekli diye düşünüyom.Rennes - Porto ve Sporting Lizbon gibi kulüpler de takipte bu oyuncuyu.En çok öne çıktığı Maç Juventus'un Altyapı Takımı'na karşı oynadığı Maç.Şimdi de gittiği kulüpte duran toplarını geliştiriyolarmış bu oyuncunun..

İsrail Ligi'nde oynuyo diye Konu'sunu açmak istemedim ama potansiyelli 1 oyuncu olan Yanai Distalfeld'i alıp kiralamak gerekli diye düşünüyom.Rennes - Porto ve Sporting Lizbon gibi kulüpler de takipte bu oyuncuyu.En çok öne çıktığı Maç Juventus'un Altyapı Takımı'na karşı oynadığı Maç.Şimdi de gittiği kulüpte duran toplarını geliştiriyolarmış bu oyuncunun..
israil'li olmak suç mu

israil'li olmak suç mu
Oyuncu hem Slovakyalı hem de İsrailli.Pek destek vermiyodur bence.O Lig'de potansiyelli olan oyuncu hemen kaçmak istiyo o Lig'den.Lig'de de oynayan oyuncular var destek verenler gidiyo destek vermeyenler gitmiyo.Yine de Konu'sunu açmak içimden gelmedi..

Oyuncu hem Slovakyalı hem de İsrailli.Pek destek vermiyodur bence.O Lig'de potansiyelli olan oyuncu hemen kaçmak istiyo o Lig'den.Lig'de de oynayan oyuncular var destek verenler gidiyo destek vermeyenler gitmiyo.Yine de Konu'sunu açmak içimden gelmedi..
Soruma cevap ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt