Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davide Astori (Fiorentina)
Kwadwo Asamoah (Juventus)
Yevhen Konoplyanka (Schalke 04)/ Nico Gaitan (A.Madrid)

Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak bu tarz bir şey yapabiliriz.

Gelecek sezon Sampiyonlar Ligine katilirsak ve mevut ilk 11'e bakarsak iyi bir sol bek ve sol kanat lazim.

Sol bek icin Asamoah devre arasinda umarim olur, olmazsa sene sonu. Zaten cogu sartlarda anlasmisiz, juventus kendisini ikna etmedigi surece veya ozamana kadar baska takimlardan iyi teklif gelmedigi surece Asamoah bize gelmeyi tercih edecektir.

Sol kanada da Bruma gibi scout transferi iyi olur, tercihim fransa'dan veya guney amerika'dan biri, hizli, teknik, adam eksilten ve gelecek icin bir yatirim olabilecek bir sol kanat almamiz lazim.

----------------------------------Muslera--------------------------------------

-Mariano-------------Maicon-----------------Astori----------Asamoah-------

--------------------Fernando----------------Ndiaye/Badelj---------------------

-Feghouli------------------------Belhanda-------------------Cengiz/Gaitan----

-----------------------------------Gomis-------------------------------------------

-----------------------------------Carrasso--------------------------------------

-Kaan-------------Denayer--------------------Serdar-----------Linnes---------

---------------------Badelj/Ndiaye------------Tolga------------------------------

-Yasin/?-----------------------------------------------------------Ntep-------------

-----------------------Eren--------------------Transfer-----------------------------

TRANSFERLER

Kwadwo Asamoah-Bonservissiz
Milan Badelj-Bonservissiz
Kaan Ayhan-Bonservissiz
Paul-Georges Ntep-Kiralık
Davide Astori
Cengiz Ünder-Kiralık 2 sene/ Nico Gaitan-Kiralık Opsiyonlu

İki takımı da şampiyonluğa oynar.

DLmSFxnX0AALZpp.jpg

Kaan Ayhan
Kwadwo Asamoah
Stoper
Kanat Forvet

Bu transferlerle muhteşem bir kadroya erişiriz

Muslera
Carrasso (1 senelik yine anlaşılır)

Mariano
Kaan

Asamoah
Linnes

Maicon
Mangala
Serdar
Ahmet

Fernando
Ndiaye
Belhanda
Tolga
(Asamoah)

Feghouli
Joel Campbell
Rodrigues
Yasin

Gomis
Eren

YouTube

Devre arası veya sezon sonu Cengiz'i kiralayalım.Tudor bu programda zaten Cengiz'in ismini söylemiş.

garip garip konuşmayın birader, Hakan Balta 34 yaşında. Kaan'ın yaşından haberin yok sanırım. 94 Doğumlu biriyle 83 doğumlu birini kıyaslaman çok ilginç gerçekten.

Ben performansa bakarım yaşa değil. İngiltere 2. liginde oynayan adam Kaan'ı maçta sahadan sildi. Süperlig'de İzlanda'da oynayan oyuncalara benzeyen çok topçu var (Sigurdson Hariç)

Ben performansa bakarım yaşa değil. İngiltere 2. liginde oynayan adam Kaan'ı maçta sahadan sildi. Süperlig'de İzlanda'da oynayan oyuncalara benzeyen çok topçu var (Sigurdson Hariç)

Izlanda Euro16de Ingiltereyi de sahadan silmişti.

Bu Ingiliz oyuncularin kötü oldugu anlamina mi geliyor

Bi düşün

Son düzenleme:

ciddi çok boş konuşuyorsun. İzlanda maçında sahadan silinmeyen bir adam var mı ? veya bir maçla sahadan silindi diye bir oyuncuyu 34 yaşındaki adamla kıyaslamak hangi akla hizmet. Hadi kıyaslıyorsun 2 senedir varlık gösteremeyen Hakan Balta ile mi kıyaslıyorsun ? Bari başka bir oyuncu söyle de içimiz yanmasın :D İlla o alınsın, süper oyuncu falan demiyorum bu arada. Sadece kıyasladığın adamların absürtlüğünden bahsediyorum.

Mevcut kadromuza Asamoah ve mümkünse Cengiz veya benzer bir sol ön oyuncusu katılırsa öneri yapacak birşey kalmıyor. Kıyamıyorum hiçbirine.

ciddi çok boş konuşuyorsun. İzlanda maçında sahadan silinmeyen bir adam var mı ? veya bir maçla sahadan silindi diye bir oyuncuyu 34 yaşındaki adamla kıyaslamak hangi akla hizmet. Hadi kıyaslıyorsun 2 senedir varlık gösteremeyen Hakan Balta ile mi kıyaslıyorsun ? Bari başka bir oyuncu söyle de içimiz yanmasın :D İlla o alınsın, süper oyuncu falan demiyorum bu arada. Sadece kıyasladığın adamların absürtlüğünden bahsediyorum.

Izlanda Euro16de Ingiltereyi de sahadan silmişti.

Bu Ingiliz oyuncularin kötü oldugu anlamina mi geliyor

Bi düşün

Bu adam Galatasaray'da oynayacak performans göstermedi daha. O kadar da oyuncu denemeye müsait değiliz bu dönemlerde. Ondan sonra çöpe dönmüş oyuncuları göndermekle uğraşıyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt