Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 uncu forvet olarak yasi 34 de olsa super fit olan ve asiri hirsli clint dempsey i alir getirirdim

Arda 'nın şu hali ile gelmesine kesinlikle karşıyım

Ama birde şöyle düşünüyorum şu anda Latov-Tolga veya Garry oynuyor sol kanatta bu ikilinin yerine Asamoah-Arda ikilisi gelirse ciddi fark yaratır

Ama Arda' nın herşeyi bırakıp sadece futbol oynamak için gelmesi lazım fizik olarak kafa olarak sadece futbola odaklanması lazım bunları yapar mı Türkiye ligi buna ne kadar uygun bunu hiç bilmiyorum

Ama gelecek gibi büyük ihtimal klasik Özbek yönetimi taktiği yapacakları işi önden bir medyaya sunar taraftarın nabzını yoklar yavaştan zehri verirler olaylar o yönde ilerliyor

Vida
Asamoah
Emre Akbaba
Kanat/Forvet (Sol) (Kiralık olabilir)

Bu şekilde bir devre arası transfer dönemi geçirirsek muazzam faydalı olur.

Onun dışında Lozano vardı sezon başı Bruma'dan sonrası için adı geçiyordu PSV almıştı çocuk döktürüyor ; o zaman çok istemiştim kaçan balık yine büyük oldu.

Asamoah sol bek olacak gibi hem çok pahalı olmayacak hemde alt yapı olarak iyi Cheryshev düşünülebilir yaş olarak da genç Türkiye Ligi'nde iş yapabilir kendini gösterirse iyi bir fiyata da satılır..

asamoah,kiralık bruma , krmencik, deniz türüç hamleleri bizi hedefe götürür

Karabüksporlu Poko, ödenmeyen alacaklarından ötürü kulübe ihtar çekti, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. (via @kksmedia)

DN27rwwW4AAZtdQ.jpg

ayı sinan'ın dediğine göre cengiz ve bruma'yı sezon sonuna kadar kiralık istemişiz.

eger garry satilirsa onun yerine kayseride oynayan ryan mendesi alalim

[FONT=&quot]Tudor yönetimle yapılacak toplantıda Linnes ve Latovlevici'nden memnun olmadığından Asamoah için şartların zorlanmasını isteyecek.[/FONT]

YouTube

Carlos Eduardo

21 yasinda, 1.73 m

Sag acik, 32 mac 9 gol 1 asist.

Senin Danilo bu hafta fena oynamış

Sportingi yıkıyordu neredeyse 1 penaltı aldırdı 1 gol attı özetlerde rastladım da
Fernando yokken istedigim bir oyuncuydu. Hala tam potansiyeline henuz ulasmamis bir oyuncu bana gore.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt