Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan Badelj - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

40633-1448527591.jpg

Belhanda'dan kurtulup sene sonu kontratında gitmek için olan opsiyondan faydalanıp kadroya katmalıyız.

robbeni getirelim robbenle feghouli kan alırlar robbenin sözlesmesi bitiyor seneye

aslında bizim takımı oynatıcak bi 10 numara alıp belhandayı kanada ceksek cok daha verimli bi futnol oynarız gibime geliyor keza belhanda cogu macta kayboluyor

Ulan bu Tolisso 'yu zamanında Galatasaray 'a önermiştim :asd22:

şovunu yapıyor aslanım ...

Amerika liginde oynuyor sanırım Giovinco nasil olurdu ? Mali açıdan almak zor mu?

Yine yeniden diyorum kanattan topu alip hayvan gibi yardiracak hizli oyunculara ihtiyacimiz var.

Adama traore diyorum ama o gerizekali bencil demeyin artik akillilarinida goruyoruz ne haldeler.
Topu defanstan alsin gitsin birakin. Bu ligde hele korkudan bekler cikamaz maca 1-0 onde baslamis olursun

Yine yeniden diyorum kanattan topu alip hayvan gibi yardiracak hizli oyunculara ihtiyacimiz var.

Adama traore diyorum ama o gerizekali bencil demeyin artik akillilarinida goruyoruz ne haldeler.
Topu defanstan alsin gitsin birakin. Bu ligde hele korkudan bekler cikamaz maca 1-0 onde baslamis olursun

bu seneki takima daha uygun olabilir ewt.

https://youtu.be/BKq5M76ifwI

2 gun onceki macta videonun sonlarina dogru bakin aradigimiz topu orta sahadan alip yardiran oyuncu ornegi. Gecen sene bruma bunu yapiyordu bir sekilde nefes aliyorduk bu sene yapan yok rakip bekleri orta sahaya koymus dagli sollu saldiriyor rakibin aklini alirsin.

https://youtu.be/mWUS1QsdWB8

Seneye villareaal falan alir sonra adamlar buluyor abi yha diye muhabbetlet ceviririz.
Once goz onundeki oyunculari bulup sonra scout sevdasina dusmek gerekir. Bu sene yaptigimiz butun transferler ahmet bulut onerileri, elinde traore olsa o da gelirdi eminim illa menajerler mi onermeli yani bizim ekip ne ise yariyor merak ediyorum

Son düzenleme:
Seydou Doumbia. Hızlı forvet eksiğini giderir. Bu sene Sporting'de çok kötü durumda ve Dostun yedeği. Devre arası mantıklı hamle olur.

Devre arasinda Cengiz olmazsa Ntep'i kiralayalim, wolfsburg da yedek kulubeyi isitiyor.

Bütçe ne kadar olacak acaba.Yazdan artan 12-13 milyon euro vardı..
Sol bek-Sol açık kesin alınmalı.3. transfer olacaksa tercihim yedek forvet olurdu.

Valla benim kafamda şu var sol bek orta saha ve sol kanat

Asamoah
Joel campbel
Ferri

Belhanda yedek ndiaye forvet arkası

Muslera
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Fernando
Ferri Ndiaye
Feghouli Gomis Campbel

Yedekler
Eray malum
Koray
Linnes
Belhanda
Emre akbaba
Gary
Eren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt