Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmaya Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ömer Bayram ve Sadık Çiftpınar takviyesi olabilir.

Denayer, Carole, Cavanda, Latovlevici, Hakan, Koray, Ahmet ve Tarık Galatasaray'da oynayamaz.

Mariano, Linnes, Maicon, Serdar ve Nagatomo kadroda kalacak. Bir ihtimal Donk stoper diye yazılsa bile en az 1 sol bek ve 1 stoper gerekli.

Son düzenleme:
Çin'e giden oyuncuların futbol kalitesizliği ve ülke yaşamı gibi nedenlerle Avrupa'ya birer birer dönmesi yaşanırken Fredy Guarin'e teklif yapsak heralde eski takım arkadaşları Maicon ve Fernando ile beraber oynamak isteyecektir. Takımı Shenhua Guarin'le eş değer bonservisle aldığı Demba Ba'yı bonservissiz göndermiş. Çin kulüpleri sanırım bonservisi pek önemsemiyor. Guarin'e sulanmak lazım. Atmosfer ve gelecek planları anlatıldığında gelmek isteyeceğini düşünüyorum.

Çin'e giden oyuncuların futbol kalitesizliği ve ülke yaşamı gibi nedenlerle Avrupa'ya birer birer dönmesi yaşanırken Fredy Guarin'e teklif yapsak heralde eski takım arkadaşları Maicon ve Fernando ile beraber oynamak isteyecektir. Takımı Shenhua Guarin'le eş değer bonservisle aldığı Demba Ba'yı bonservissiz göndermiş. Çin kulüpleri sanırım bonservisi pek önemsemiyor. Guarin'e sulanmak lazım. Atmosfer ve gelecek planları anlatıldığında gelmek isteyeceğini düşünüyorum.

Yaşı 31 olmuş bu performansını ne kadar etkiler bilemiyorum ama Porto 'da ve Inter 'de takıma olan katkısına hayrandım. Özellikle Inter 'de orta sahanın en önemli elemanı Guarín idi ...

Yaşı 31 olmuş bu performansını ne kadar etkiler bilemiyorum ama Porto 'da ve Inter 'de takıma olan katkısına hayrandım. Özellikle Inter 'de orta sahanın en önemli elemanı Guarín idi ...

İnter'in kaptanlığını da yapıyordu son sene, öyle hatırlıyorum. Box to box orta saha denince aklıma ilklerde bu adam geliyor. Güçlü fiziği, mücadelesi, oyuncu eksiltmesi, şut tehdidi, hücuma katkısı... Çin'den sonra büyük mücadeleleri özlemiştir diye tahmin ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde eski takım arkadaşlarıyla tekrar mücadele etmeyi isteyecektir. Orta saha çok güçlenir.

8 numara transferi önceliğimiz olmalı. Bunu yine Ndiaye gibi ligdende ayarlayabiliriz Azubuike veya Poko olabilir. Fakat yurtdışındada mutlaka güzel alternatifler olacaktır. Nagatomonun bonservisini alma taraftarıyım. Etti 2 . Birde Gomise alternatif santrafor alalım yeter.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

orta sahaya 2 tane adam alınmalı kesin olarak
defans 1 tane
sol bek 1 tane
forvet 1 tane siprinter
ve kanat alınmalı rodrigesin gitmesi durumunda 2 olur
yani bize 6 tane lazım alamıyorsan sağlam adam 2 tane adam akıllı yap yeter

İnter'in kaptanlığını da yapıyordu son sene, öyle hatırlıyorum. Box to box orta saha denince aklıma ilklerde bu adam geliyor. Güçlü fiziği, mücadelesi, oyuncu eksiltmesi, şut tehdidi, hücuma katkısı... Çin'den sonra büyük mücadeleleri özlemiştir diye tahmin ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde eski takım arkadaşlarıyla tekrar mücadele etmeyi isteyecektir. Orta saha çok güçlenir.

Gerçekten gelip Inter 'deki fizik gücü mücadelesiyle oynarsa Fernando-Guarín bu lige bir kaç gömlek büyük gelir ...

54a5ebe656f745e9aa3f1f8880529caa.jpg

Mılan ve Gattuso bir güzellik yapsınlar bize versinler Bacca 'yı , Eren 'i kovup Gomis-Bacca-Sinan yaparız forvet hattını efsane olur ...

Anderlecht ile anlaşıp Trezegeyi hemen almalıyız.

Satabileceğimiz topçu.
Osmanlı düşerse umar aminu da ucuza kapatılır.
Potansiyeli , geri satma umudu olan topçular bunlar.

TS ceza yemezse Abdülkadir+Okay paketi yapmak lazim

Ikisi de gelecege bakarak iyi transferler olur

Xelçuk + para teklifi sunmak lazim

İçimden bir ses Hocanın Maicon-Gary-Belhanda-Feghouli-Gomis gibi oyunculara taliplisi varsa izin verecek gibi geliyor.Gomis tamamen iyi para getireceği için satılır.Sadece Gomis ve Garyden en az 35 milyon kazanırız gibi.Şuanki kadro sadece 8 numara transferi ve 1-2 yedek ile bu ligi çok rahat götürür.Hatta skorer kanat oyuncularıyla bu takım Belhandanın hücumdaki kısırlığını da kaldırabilir ama benim tercihim daha skorer bir 10 numara.Özellikle Badou tekrar gelirse ikisi birden şampiyonlar liginde çekilmez.Yazın maddi durumumuz nasıl olur bilmiyorum ama mümkünse ilk başta çok iyi bir 8 numara almalıyız.Diğer transferlere bütçe kalırsa onlara devam ederiz.
Ayrıca Selçuk ile anlaşıp (mesela 1 milyo euro verip) yollar ayrılsın.Yasin 2 yıllık 1.5 milyon euroya kalıyorsa sözleşme uzatılır.

Bursa'dan Emre Taşdemir sol beke iyi yedek olur,1 senedir sakat ama toparlarsa uzun yıllar forma giyer-baya iyi potansiyel sakat diye Bursa bırakabilir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvete Norvec ligi takimlarinda FC Midtjylland'in 23 yasindaki 2.01 m boyundaki Nijeryali forveti Paul Onuachu alinabilir.

Hava toplarindaki hakimiyetini anlatmaya gerek yok. Uzun bacaklarina ragmen top teknigi fena degil ve bence en önemli özelligi topsuz oyundaki kabiliyeti. Cok hareketli bir forvet.

Paul Onuachu - Spielerprofil 17/18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt