- 11 Aralık 2009
- 18.317
- 11.117
- 1.998
Boldlamışım ya Oğuzhan-Ozan kısmını!...Neyse çok uzadı, bu kadar yeter...Yaşın benden büyükmüş ağabey...Çok şükür ağzıma almadım da latife olsun diye takılıyorum... Ama neye alakası yok dedin anlaşılmıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boldlamışım ya Oğuzhan-Ozan kısmını!...Neyse çok uzadı, bu kadar yeter...Yaşın benden büyükmüş ağabey...Çok şükür ağzıma almadım da latife olsun diye takılıyorum... Ama neye alakası yok dedin anlaşılmıyor?
"Yerli statüsünde olan, beğenip transfer edilmesini istediğin orta saha oyuncularını belirtirsen mantıklı bir diyalog mümkündür. Yok 35 yabancılı bir kadro hayal ediyorsan etme, hiç yormayalım birbirimizi bu mübarek gecede. Hayırlı geceler..."Boldlamışım ya Oğuzhan-Ozan kısmını!...Neyse çok uzadı, bu kadar yeter...
İyi de net sorularıma direkt cevap vermek yerine önceki-sonraki-başkasına yazılan mesajları katarsan olmaz ki. Mesela +- 23, kadroda olmasını istediğin altyapı kökenli futbolcuları soruyorsam buna uygun cevap vermelisin. Bu tavrını sürdürürsen forumda çok gereksiz polemiklere girersin, canın sıkılır gereksiz yere..."Yerli statüsünde olan, beğenip transfer edilmesini istediğin orta saha oyuncularını belirtirsen mantıklı bir diyalog mümkündür. Yok 35 yabancılı bir kadro hayal ediyorsan etme, hiç yormayalım birbirimizi bu mübarek gecede. Hayırlı geceler..."
1499 nolu post ile bana musallat olmadın mı? O postta benim şu mesajımı alıntılamadın mı? "Üstat lütfen bu mübarek gecede ne yapıyorsunuz Oğuzhana 1 Emreye 2 lütfen bir su içelim kendimize gelelim...hayırlı geceler..."
Ben orada oğuzhanı eleştirmiyor muyum? Ben de şimdi sana algı problemin mi var diyeyim? Ayıp olmaz mı gidip tartışmanın ortasından bir yer alıp kendine göre tahrifat yapıp boldladım demek yakışıyor mu?
Üstat hala aynı ısrar ben sana diyorum ki iyi ya da kötü fark etmez 8 tane oyuncu koyalım yeter zaten bunlar sadece kontenjan dolduracak...Şimdi elini vicdanına koy koray ozan'dan daha tecrübeli ve iyi değil mi?İyi de net sorularıma direkt cevap vermek yerine önceki-sonraki-başkasına yazılan mesajları katarsan olmaz ki. Mesela +- 23, kadroda olmasını istediğin altyapı kökenli futbolcuları soruyorsam buna uygun cevap vermelisin. Bu tavrını sürdürürsen forumda çok gereksiz polemiklere girersin, canın sıkılır gereksiz yere...
Ki forumda artık en eskilerden olmuş, çok az kişiyle polemiğe girmiş biri olarak söylüyorum bunları...
Bir kere Ozan nereden çıktı?. Benim önerim değil, olamaz o beyinsiz. Oğuzhan diyenlere karşı da Emre Çolak' ın daha iyi tercih olacağını belirttim, futbol profiliyle ki ayrıca altyapı kökenli olmasının avantajına da vurgu yaptım. Beni başka birileriyle karıştırıyorsun sanırım...Yoksa Emre' yi ister beğen ister beğenme, bana ne?...Üstat hala aynı ısrar ben sana diyorum ki iyi ya da kötü fark etmez 8 tane oyuncu koyalım yeter zaten bunlar sadece kontenjan dolduracak...Şimdi elini vicdanına koy koray ozan'dan daha tecrübeli ve iyi değil mi?
Peki her ikisi de 1 tam maç bile oynadı mı? hayır yani aralarında teknik olarak bir fark yok ikisi de sadece kontenjan doldurdu ama aralarında iktisadi bir fark var; ozan 19.000 tl kazanırken koray yıllık 1.500.000 tl kazanıyor diyorum ki boş ver kaliteyi 1.5 trilyon cebimizde kalsın...sen de diyorsun ki emreden kaliteli tercihin kim...ben elma diyorum sen armut...
Bunda şimdi 3 saattir anlAmayacak ne var ki sen bana ilk cevabı yazıp bu kadar uzattın...Hala en son mesajında soruma direkt cevap vermiyorsun diyorsun mustafa ağabey? Bundan direkt cevap mı olur sen sadece cevap olarak Emre Çolak dememi bekliyorsun galiba...Hadi allah rahatlık versin...
Tamam sorun ne?Bir kere Ozan nereden çıktı?. Benim önerim değil, olamaz o beyinsiz. Oğuzhan diyenlere karşı da Emre Çolak' ın daha iyi tercih olacağını belirttim, futbol profiliyle ki ayrıca altyapı kökenli olmasının avantajına da vurgu yaptım. Beni başka birileriyle karıştırıyorsun sanırım...Yoksa Emre' yi ister beğen ister beğenme, bana ne?...
Kaldı ki bizdeyken en çok eleştirenlerden biriyimdir; sen tanımazsın, @Adem Çakar adında bir üyeyle yarı şaka-yarı ciddi az takışmadık; o savunur, ben hep eleştirirdim inadına. Deportivo' da TD le ters düşmese hayal bile edemezdik, hem fiziken, hem mentalite bakımından level atlamıştı geçen yıl. Yoklukta denenmesinden yanayım o kadar, yoksa fanı filan değilim yani...
Ben sana sororuyorum bunu?. Ozan' dan, Oğuzhan' dan bahsediyorsun, sanki onları istiyor muşum gibi...Tamam sorun ne?
Mustafa ağabey ben sana değil ilk sen bana cevap yazıp alıntıladın ki post numarasını da verdim...Senin alıntıladığın mesajda oğuzhandan bahsediyordum onu dedim...Ben Emreyi istemiyorum sen isteyebilirsin sıkıntı yok...Kontenjan konusunda da mutabık olduğumuzu ikrar ediyorsun o zaman sorun yok eğer zorla bana emreyi övdürmeye çalışmıyorsan? Hürmetler ağabeyim sonuçta benden 10 yıldan fazla yaşlıymışsın...Ben sana sororuyorum bunu?. Ozan' dan, Oğuzhan' dan bahsediyorsun, sanki onları istiyor muşum gibi...
Amin cumlemizeKralsın reis kandilin mübarek olsun...
Umut Bozok
Emre Akbaba
Musa Çağıran
Ömer Bayram/Aziz Behich
Kaan Ayhan
Yerli kadrosunu kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Yedek oyuncularimiz igrenc.
Kesinlikle hem söylemiş olduğun isimler hem de Avrupadaki gurbetçi havuzundan birkaç isim kadroya dahil edilmeli ayrıca altyapıdaki 2000 jenerasyonundan bir yada birkaç oyuncu yavaş yavaş A takım için hazırlanmalı ...Umut Bozok
Emre Akbaba
Musa Çağıran
Ömer Bayram/Aziz Behich
Kaan Ayhan
Yerli kadrosunu kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Yedek oyuncularimiz igrenc.
___________________Muslera____________________
Mariano_____Maicon___Serdar____Nagatomo
___________Fernando_____Toure ________________
____Feghouli____Belhanda____Konoplyanka___
___________________Gomis________________________
Yedekler: Çağlar Akbaba,Denayer,Koray,Atila Turan,Selçuk,Emre.A,Sinan.G,Emre Mor,Okaka
+Linnes,Donk
Süper bir Şampiyonlar Ligi kadrosu olur
Yaya Toure boşa çıkıyormuş Ndiaye falan uğraşmadan çökmek lazım
Yedekler genç işte ona göre ayarladım Selçuk ve Okaka hariç baya genç bir yedek hattı olur.Bu 11de Serdar haric buyuk para kazandiracak oyuncu yok. Daha dogrusu genc oyuncu bile yok. Borclari nasil azaltacaksin, 30+luk oyunculara milyonlari vermeyi geride birakmaliyiz artik.