Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat bir an dedim benim yazımdan intihal yapmışlar sonra seni gördüm tebessüm ettim renktaş hemen her konuda mutabıkız senle beraat kandilin mübarek olsun renktaş...
3-4 milyona çöp alacağımıza paraya kıyıp iyi oyuncu almalıyız.Yaşı filan da önemli değil.Chiellini gelmeyi kabul ederse anında imzayı attıracaksın.Bu kulübü batıranlar Hagiler,Popescular,Baroslar,Drogbolar değil 500binlik adamlara 4-5 milyon bonservis ve yıllık 2-3 milyon vermemizden oldu.

Üstat bak sen kendin bana yaş imasında bulundun bu bir; ben sana cevap vermedim sen bana verdin bu iki; tesadüf postunu gördüm bana hitaben yazmışın ama bildirim göndermemen yanlış dedim sadece bu üç; madem kontenjan konusunda mutabıkız konuşacak bir sorun yok ki bu dört; emre çolaktan bahseden mi oldu sen kendin önce oğuzhandan ve ozandan bahsetmiyor muydun da illa emre çolaka getiriyorsun bu beş; ayrıca da emre çolakı sen beğen ben beğenmek zorunda değilim illa bana emre çolakın transfer edilmesi gerektiğini söyletmeye çalışıyorsun 3 saattir bu kandil gecesinde musallat oldun...Neyse mustafa renktaş sen bana saygı duymasan da ben sana hürmetler ederim...

Not: Rambo Yusuf'un, Prekazi'ye kabuklu dediğini hatırlayacak kadar da Galatasaraylıyım...
Alakası yok?!

Çok içmişsin derdim de ''Mübarek gece'' vurgusu yapıp duruyorsun diye demiyorum, yine de bilemem tabi, beni ilgilendirmez?!. Kafa karşıklığı diyeyim bari...

49 yaşındayım, Fatih Terim' in futbolculuk zamanlarını canlı izledim. Oldu mu?...
Bu tür sozial platformlarda 7den 70+e kadar herkes katılmalı bence.

Yıl olmuş 2018...utanılacak taraf olmamalı kesinlikle. Genç nesil zaten o tür negativ şekilde düşünür ise o genç nesilden bir bok olmaz

Facundo Ferreyra - Oyuncu profili 17/18

bu adam boşa mı çıkıyor?
öyleyse balotelli olmazsa buna çökelim.
Sakatlık geçmişi görünmüyor ama 17/18 de 38 maç oynayıp 28 gol ve 5 asist, kart problemi yok sayılır.
2-3 senedir yükselen performansla 7 M i bulmuş ama bir kaç yıl evvelki uzun düşüşünde 2.5 M a kadar da düşmüş. Düşüşün sebepleri belli değil.
Performansında istikrarsızlık dışında sıkıntı görünmüyor. bu sene haziranda da boşa çıkıyor galiba. 1.5-2 M imza ile kapılabilir belki..

rodi giderse yerine asa yı alarak sol tarafı naga yla ikisine emanet etmek lazım
İkisini aynı anda sahaya koyup maç içinde aralarında sol bek/açık mevzusunu halletsinler . rakiplerde kim nerenin adamı bilemeyip beyincik yesinler..:dans:

3-4 milyona çöp alacağımıza paraya kıyıp iyi oyuncu almalıyız.Yaşı filan da önemli değil.Chiellini gelmeyi kabul ederse anında imzayı attıracaksın.Bu kulübü batıranlar Hagiler,Popescular,Baroslar,Drogbolar değil 500binlik adamlara 4-5 milyon bonservis ve yıllık 2-3 milyon vermemizden oldu.
Dün de dediğim gibi kendimi okuyor gibiyim irtibatı koparmayalım renktaş...Eşkiya takibine devam...Hürmetler...

Yıl olmuş 2018...utanılacak taraf olmamalı kesinlikle. Genç nesil zaten o tür negativ şekilde düşünür ise o genç nesilden bir bok olmaz
Üstat ben tartışmamıza rağmen yaşına bir şey demedim beni biliyorsun tam tersi ağabey dedim hoşuma gitti ben zan altında kalmayayım bilakis yaşlıları tercih ederim istişare için hürmetler...

Üstat ben tartışmamıza rağmen yaşına bir şey demedim beni biliyorsun tam tersi ağabey dedim hoşuma gitti ben zan altında kalmayayım bilakis yaşlıları tercih ederim istişare için hürmetler...
Ben sana laf söylemedim zaten. Aranızda geçen konuyada girmek istemedim.
Yaşdan dolayı bu yaşda buralarda ne işin var diye laf yerim korkusundan dolayı sadece bir iki çümle katmak gereğinde hissettim kendimde okadar.

Belhanda ya da Feg'ten biri giderse Marlos Bonfim için şartları zorlamak lazım. Mariano-Marlos-Fernando gibi Brezilyalılar oyun kalitesi için gerekli.
Orta sahada eksik halkayı hep Fredy Guarin olarak düşünüyorum, ne durumda bilmiyorum tabi.
Gomis'in olabilecek yüksek teklifle gitmesi durumunda Carlos Bacca'yı çok isterim.
Şampiyonlar Ligi seviyesinde stoper olarak küme düşmesi çok muhtemel West Bromwich'ten Jonny Evans, Porto'dan Ivan Marcano; sürpriz olmazsa küme düşen Hamburg'tan Papadopoulos, eski flörtümüz Napoli'de forma şansı bulamayan Vlad Chiriches de düşünülebilir.
Almanya 1-2'de (bir ara Levent Ayçiçek'li bir dönem vardı, şimdilerde noldu bilmiyorum), Fransa 1-2, Hollanda, Avusturya'dan katkı verebilecek Türk scout transferleriyle birlikte yedekleri de güçlü, keyifli bir takım kurulur.

Şöyle bir şey oluşuyor:

-----------Muslera---------------

Mariano Maicon Evans Nagatomo

--------Guarin---Fernando--------

--Feghouli----Marlos-----Garry-------

----------Gomis (Bacca)---------------------

Son düzenleme:
Galatasaray, Marsilya'da forma giyen savunma oyuncusu Rolando ile ilgileniyor. (Le10 Sport)

Maicon 2

Galatasaray, Marsilya'da forma giyen savunma oyuncusu Rolando ile ilgileniyor. (Le10 Sport)

Maicon 2

Avrupa Fatihi Porto Tandemi

790

Avrupa'daki transfer piyasasının uçması, türk lirasının euro karşısında değer kaybı ve dünya kupası'nın etkisi ile transfer yapmanın en zor olduğu dönemlerden birini yaşamamız muhtemel.

Bana göre en elzem pozisyon 8 numara pozisyonu, 2011-12 Selcuk bulmamız gerekiyor oraya ancak alma ihtimalimiz olan tatmin edici bir isim gelmiyor aklıma. Moutinho olabilir belki, sözleşmesi bitiyor ve fransa'dan gelenler genelde iş yapıyor bizde. Emre Akbaba kesin düşünülecektir ancak kapıyı 10 milyondan açarlarsa yatar o iş.

Sol bek için Nagatomo ile anlaşılacağını düşünüyorum, umarım çok uzatmadan bu iş bitirilir.

Terim'in mümkünse sol ayaklı, ayağı iyi bir stoper için çalışmalara şimdiden başladığını tahmin ediyorum. İndi ne güzel olurdu

Bunlar dışında ilk 11e takviye yapılması kolay değil, satış yapılırsa yerine oyuncu alınacaktır elbet, Garry'nin satılma ihtimali yüksek bana göre ama en cok satılmasını istediğim oyuncu kuşkusuz Belhanda. Pek sanmıyorum ama dünya kupasında 1-2 iyi performans sergilerse neden olmasın.
Garry'nin gitme ihtimaline karşın Terim eski göz ağrısı Bernard'ı kesinlikle düşünüyordur sözleşmesi sona erdiği için ancak oldukça zor bir transfer olduğu kesin. İdeal senaryoda 10 numara pozisyonuna da skora yakın bir isim ihtiyacımız çok yüksek dolayısıyla Belhanda gitmese bile Terim bu pozisyona Kaka, Necati, Talisca tarzı tamamlayıcı bir oyuncu isteyecektir diye düşünüyorum. Kagawa dedikoduları doğru olabilir Nagatomo'nun da referansıyla oyuncuyu ikna edebilirsek neden olmasın

___________________Muslera____________________
Mariano_____Maicon___Serdar____Nagatomo
___________Fernando_____Toure ________________
____Feghouli____Belhanda____Konoplyanka___
___________________Gomis________________________
Yedekler: Çağlar Akbaba,Denayer,Koray,Atila Turan,Selçuk,Emre.A,Sinan.G,Emre Mor,Okaka
+Linnes,Donk

Süper bir Şampiyonlar Ligi kadrosu olur
Yaya Toure boşa çıkıyormuş Ndiaye falan uğraşmadan çökmek lazım
abi maicon çok agır ya güven vermiyor hiç ,şampiyonlar liginde hızlı oyuncular maiconu parçalar gibi geliyor ...

sözlesmesi biten gereksiz arkadaslarimiz: carrasso eray koray hakan lato yasin

sutlanmasi gereken diger arkadaslar: ahmet tarik tolga selcuk eren cavanda carole

sunlara bi halledelim belhandaya falan sira gelir.

Garry 10 üstüne satılırsa en az onun kadar katkı yapabilecek bir isim: Joel Campbell. Arsenal'e transfer olduktan sonra sürekli kiralandı, seneye de forma bulamaz. Max 4'e biter (O kadar da istemezler gerçi). Garry'den daha genç, hücumun her alanında oynar. Videoya dikkat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt