Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
What a team
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerim Frei - Oğuzhan ( sözleşmesi bitiyorsa ve yenilenmediyse riske değer ) - Trezegeut - Emre Akbaba - Moryke Fofana - Musa Cagiran - Poko - Umar Aminu - Uğur Çiftçi ( bedava gelecekse ) - Erce Kardeşler - Barış Alıcı . Türkiye'den alınabilecek bütçemize uyabilecek oyuncular bence .
Katılmıyorum . Bedava bir Oğuzhan Türk statüsünde ki buna ihtiyacımız var ve risk almaya değer . Trezegeut - Fofana - Umar Aminu gibi oyuncular oyuna girip hareketlilik yaratabilecek niteliklerde . Uğur yedek sol bek için Türk statüsünde ve bedava . Erce Kardeşler harika bir kaleci ve seneye Türk statüsünde yedek kaleci ihtiyacımız olacak . Barış Alıcı müthiş bir potansiyel kapabilsek büyük iş olur doğru ellerde çok parlar ama alabilmemiz zor : Poko ise mücadeleci bir orta saha ucuz maliyetli olursa ilk 11' e Ndiaye tarzı bir oyuncu alırsak harika yedekler . Gerekli avrupa maçlarında daha mücadeleci bir orta sahamız olması için de oynatılabilir .Emre akbaba , ucuza gelicekse frei ve musa dışındakiler işe yaramaz.
Emre akbaba , ucuza gelicekse frei ve musa dışındakiler işe yaramaz.
Katılmıyorum . Bedava bir Oğuzhan Türk statüsünde ki buna ihtiyacımız var ve risk almaya değer . Trezegeut - Fofana - Umar Aminu gibi oyuncular oyuna girip hareketlilik yaratabilecek niteliklerde . Uğur yedek sol bek için Türk statüsünde ve bedava . Erce Kardeşler harika bir kaleci ve seneye Türk statüsünde yedek kaleci ihtiyacımız olacak . Barış Alıcı müthiş bir potansiyel kapabilsek büyük iş olur doğru ellerde çok parlar ama alabilmemiz zor : Poko ise mücadeleci bir orta saha ucuz maliyetli olursa ilk 11' e Ndiaye tarzı bir oyuncu alırsak harika yedekler . Gerekli avrupa maçlarında daha mücadeleci bir orta sahamız olması için de oynatılabilir .
150m avroluk topçuyu bedava alabilirsek almaliyiz bence
bu aralar formsuz ama kalite açidan en azindan iyi 1 yedek olabilir. oguzhanin avantaji yillardir bizim oynadigimiz veya oynamak istedigimiz seviyede oynamis bir oyuncu olmasi. Emre Akbaba mesela böyle degil, bir kaç sezon önce TFF 1. Ligde bile oynuyordu kendisi.
Oğuzhan balon ya tek bir büyük maçta ortada görünmüyor karakteride bozuk bir oyuncu.
Ederinden çok daha fazla verdikten sonra 10 milyon verip oyuncu alsak da içimizde patlıyor . Açıkçası takımın gençleşmesine ve rotasyon oyuncularının kalitesinin artmasına aynı zamanda da Türk statüsü olayına takılmamamız gerekiyor . Evet Uğur Çiftçi'ye ben de bayılmıyorum örneğin ama bu takımın açıkça yedek sol beke ihtiyacı var ve bu Türk olmalı . 13-14 kişilik bi takımız o yüzden sadece ilk 11'e değil düşük maaş verebileceğimiz yedeklere de ihtiyacımız var .Ucuza gelmez hiç biri böyle çer çöp dolduruyoruz sonra satamıyoruzda 3 eden topçuya 10 veriyor bizim kulüp vermezseydi bende alalım derdim de her seferinde aynı yanlışı yapmaya gerek yok.
Katılmıyorum . Bedava bir Oğuzhan Türk statüsünde ki buna ihtiyacımız var ve risk almaya değer . Trezegeut - Fofana - Umar Aminu gibi oyuncular oyuna girip hareketlilik yaratabilecek niteliklerde . Uğur yedek sol bek için Türk statüsünde ve bedava . Erce Kardeşler harika bir kaleci ve seneye Türk statüsünde yedek kaleci ihtiyacımız olacak . Barış Alıcı müthiş bir potansiyel kapabilsek büyük iş olur doğru ellerde çok parlar ama alabilmemiz zor : Poko ise mücadeleci bir orta saha ucuz maliyetli olursa ilk 11' e Ndiaye tarzı bir oyuncu alırsak harika yedekler . Gerekli avrupa maçlarında daha mücadeleci bir orta sahamız olması için de oynatılabilir .
Futbolcuya anadoludan avrupadan diye bakmamak lazım bir adam kaliteliyse kalitelidir . Bu adamları Türkiye Ligi'den değil Norveç İsveç Hollanda Belçika liglerinden alsak da bir şey farketmeyecekti . Bundesliga'dan Tolga'yı aldık da noldu ? Real alt yapısından gelen Jose Rodrıgez'i de gorduk Osmanli'dan gelen N'diaye'yi anadoludan çıkan Cengiz'i Çağlar'ı da önemli olan doğru adamların transfer edilip doğru paralar verilmesi .Renktas naptin anadoludan oyuncu istemeyenleri derin yerden vurdun
Futbolcuya anadoludan avrupadan diye bakmamak lazım bir adam kaliteliyse kalitelidir . Bu adamları Türkiye Ligi'den değil Norveç İsveç Hollanda Belçika liglerinden alsak da bir şey farketmeyecekti . Bundesliga'dan Tolga'yı aldık da noldu ? Real alt yapısından gelen Jose Rodrıgez'i de gorduk Osmanli'dan gelen N'diaye'yi anadoludan çıkan Cengiz'i Çağlar'ı da önemli olan doğru adamların transfer edilip doğru paralar verilmesi .
Düzenleme : Buarada yanlış anlaşılmasın sadece Türkiye'den futbolcu alalım kafasında değilim istersek hiç almayalım sadece bana göre Türkiye'den alınabilecek katkı verebilecek izlediğim oyuncuları yazmak istemiştim . Yoksa Club Brugge'den Nakamba diye başlardım listeme![]()
Osmanlı düşerse Umar alternatif olarak
Garry satılırsa Edmilson yerine
Kanat problemi büyük oranda çözülecektir.Ben paranın büyük oranda orta sahaya aktarılmasından yanayım
Çoğu kişi yine köklü değişimler bekliyor olacağını pek sanmıyorum.Şu dediklerim yapılsa bile kafidir benim açımdan
Fransa - Belcika - Hollanda . Fransa'dan biraz parlayan adamı almamız zor . Hollanda ve Belçika bir de kuzey ligleri izlememiz gereken ligler .Club Brugge demisken belcika ligi kaliteli oyuncu dolu. Adamlar fazla izlenmeyen liglerden oyuncu aliyorlar 2-3 yil parlatip satiyorlar.