- 1 Mayıs 2018
- 57.223
- 48.017
- 3.873
Colak' Belhandadan kat kat daha iyi oynamazsa birsey bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan bosuna uzatmadi o kontratini.Şampiyonlar Ligi ve Fatih Terim faktörleri var belki olabilir,Baya joker bi oyuncu elimizi rahatlatır savunma hattında
Hücum anlamında kesinlikle daha iyi olur ama o da bizim seviyeyi karşılamaz daha kaliteli adam lazım oralara.Colak' Belhandadan kat kat daha iyi oynamazsa birsey bilmiyorum.
Yeni düzene göre çoğu oyunculara bonservis ve imza parası veriliyor.Başlık parası gibi birşey olduBalotelli bedavaya gelmez imza parası bonservis gibi olur.
Arenada her maç coşar da deplasmanda sallamayabilirbalotelli gelecekse büyük forma satışı olur ama mino raiola fena yolar bizimkileri
böyle şizo topçuların parçalı altında hayali bile güzel.
Akbaba hem daha yüksek maliyetli olacaktır, hem de fizik-mental açıdan iyi görüntü verse de biraz 'overrated' gibi geliyor bana. Deniz Türüç' ü daha yetenekli görüyorum, o da fizik-mental açıdan güven vermiyor...Akbaba alınamazsa el mahkum diyebiliriz.
Yedek sol bek şart mesela. Yabancı hakkımızı buraya harcamayacağımıza göre yerli yedek sol bek kim olur?
Bu söylediğim için vizyonsuz sayılabilirim ama bu sezon ki Belhanda & Feghouli yerine Emre Akbaba & Emre Mor ikilisi çoook daha fazla yararı olabilirdi takımımıza ...
Farklı bir konuya yazdım buraya da yazayım. Bu başlık altında transfer önerilerini yaparken çoğu arkadaşımızın atladığı bir konu var. Gelecek sezon Avrupa'ya bildirebileceğimiz 25 oyuncunun 8 tanesi Türkiye altyapısından yetişmek zorunda.
14 yabancı hakkımızı da dolduracağımız kesin olduğu için geriye sadece 3 gurbetçi oyuncu için yer kalıyor. 3'ten fazla gurbetçi oyuncu bildirebilmek için yabancılardan feragat etmemiz gerekiyor. Yani hem Kaan Ayhan, hem Emre Mor, hem Emre Akbaba, hem Sinan Gümüş olmaz. Kaldı ki Eren ve Tolga'nın sözleşmeleri devam ediyor. Tarık ve Endoğan'ı saymıyorum bile.
Gençler düşüyor, Uğur Çiftçi'nin sözleşmesi bitiyor.Fazla maaş verilmeyecekse ve kendisi de yedeğin yedeği olmayı kabul edecekse 3.alternatif olarak düşünülebilir.Yedek sol bek şart mesela. Yabancı hakkımızı buraya harcamayacağımıza göre yerli yedek sol bek kim olur?
hayal ötesi hayalAslında işler planlandığı gibi gitse feci bir kadro kurabiliriz.
1-Gary 15 milyona satılır
2-Gomis 20 milyona satılır
3-Belhanda 5 milyona satılır
4-Maicon 5 milyona satılır
5-Şampiyonlar ligi 25 milyon euro
70 milyon euro gelir.
1-Konop 10 milyon
2-Balotelli boservis yok
3-Chiellini bonservis yok
4-Kagawa 10 milyon
5-Okaka 2-3 milyon
6-Nago 2-3 milyon
7-Emre Akbaba 2-3 milyon+takas
8-Merkez orta saha 15 milyon civarı
9-Yedek sol bek
Mesela Bamba var ama ikna edileceğini sanmıyorum.Balo olmazsa adı geçen Ferraya veya Bacca olabilir.Chiellini olmazsa adı geçen Marcano var.Yeterki en az kaliteli 2 serbest oyuncu alalım.Gary ve Çin piyangosu vurursa gerçekten çok iyi bütçe yaratırız.Asıl para en önemli mevki orta sahaya harcanmalı.Tabii Gary ve Gomis satılmazsa 1 orta saha ve Okaka ile kapatırız![]()
Bu arada herkes yaşlı filan diyor ama dün gece Ribery neler yaptı gördük.Bayern sözleşme uzatırsa şaşırmam.
Benim dün maç izlediğim 2 Bayernli arkadaş sövüp duruyordu oyundan düşüyor artık iyice diyeBu arada herkes yaşlı filan diyor ama dün gece Ribery neler yaptı gördük.Bayern sözleşme uzatırsa şaşırmam.
3-Chiellini bonservis yok
Doğru ama iyi bir yabancı sol stoperle (zaten solak türk sol stoper yok ki...analar egemenden sonra öyle birini doğurmadı henüz) toparlar...abi maicon çok agır ya güven vermiyor hiç ,şampiyonlar liginde hızlı oyuncular maiconu parçalar gibi geliyor ...
geçen haftada real defansını yerden yere yatırırken de övüyorlardı...Benim dün maç izlediğim 2 Bayernli arkadaş sövüp duruyordu oyundan düşüyor artık iyice diye
sent via GSC