Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yorumu eleştirerek takıma bir şey kazandıramayız. Burası renklere sevdalı,amaçsız, çıkar beklemeden insanların düşüncelerini ifade ettiği bir forum. Yerli,kaliteli, takıma kazandıracak, maliyetten kurtaracak, rakibini zayıflatacak bir önerin varsa sen buyur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her yorumu eleştirerek takıma bir şey kazandıramayız. Burası renklere sevdalı,amaçsız, çıkar beklemeden insanların düşüncelerini ifade ettiği bir forum. Yerli,kaliteli, takıma kazandıracak, maliyetten kurtaracak, rakibini zayıflatacak bir önerin varsa sen buyur.

Emre akbaba ve emre mor alınmalı.

Oğuzhana 3 verip geldiği sezon yana yana nereye satıcaz bunu demeye gerek yok.

Öncelik zaten topçu almak değil satmak tolga, eren, selçuk, ahmet, maicon, belhanda bunları elden çıkarmalıyız.

Ucuz mal alacak kadar zengin degilim derler ya ustat cok dogru laf

Bize ne olduysa ucuz mal aldigimizdan oldu
Aynen reis sabah vergi dairesinde cebelleşmekle, öğlen de size dua etmekle meşguldüm afedersiniz büryan gömdüm de geldim kadınpazarında bir bakayım nedir listelerde son görüşmeler çağrına misliyle mukabele edeceğim inşallah ama Ozan Korkut aynen hikayedir, Turgay Kıran'ın yetiştirmesi siz düşünün...

Üstat yoklamakta fayda var dediğin doğru hatırlmayanlar olabilir Sammerleri, Hasslerleri son olarak da bir türlü gelemeyen Kloseleri ama bir de gelenler var; Kuntz-Podolski-Schumacher-Gütsow-Götz...
Kendisini büyük görür buraya gelmek icin. Juventus'ta sakatlandi diye tutunamadi diye hirs yapar simdi. Büyük olay olur tabiki gelse bize (böyle bir lider Stoper Pope ve Ujfa dan sonra görmedik )

stoke cityden NDİAYE-SHAQİRİ VE WİMMER paketi yapsak :D

Emre akbaba ve emre mor alınmalı.

Oğuzhana 3 verip geldiği sezon yana yana nereye satıcaz bunu demeye gerek yok.

Öncelik zaten topçu almak değil satmak tolga, eren, selçuk, ahmet, maicon, belhanda bunları elden çıkarmalıyız.

Oğuzhan ve Okay 25-26 yaşında bu ligde üst düzey top oynayan yerliler ikiside mücadeleci Oğuzhan’ın top tekniği daha yüksek piyasaları da var bedavaya alacaksın zarar etmeyeceksin Tarık-Umut Gündoğan-Selçuk-Tolga bunlara vereceğin maaş Oğuzhan’a verilir. Ayrıca İyi performans sergilerse satabilirsin. Ben oyuncu alalım satmayalım demiyorum. Aldığı ücreti hakeden oyuncuyu rakibinden alarak hem takıma ekstra psikolojik üstünlük sağlamış olursunuz. Beşiktaş Caner-Gökhan aynısını yaptı anlamadan eleştiriyorsunuz.

Oğuzhan ve Okay 25-26 yaşında bu ligde üst düzey top oynayan yerliler ikiside mücadeleci Oğuzhan’ın top tekniği daha yüksek piyasaları da var bedavaya alacaksın zarar etmeyeceksin Tarık-Umut Gündoğan-Selçuk-Tolga bunlara vereceğin maaş Oğuzhan’a verilir. Ayrıca İyi performans sergilerse satabilirsin. Ben oyuncu alalım satmayalım demiyorum. Aldığı ücreti hakeden oyuncuyu rakibinden alarak hem takıma ekstra psikolojik üstünlük sağlamış olursunuz. Beşiktaş Caner-Gökhan aynısını yaptı anlamadan eleştiriyorsunuz.

Eleştiriyorum çünkü beğenmiyorum oğuzhanı sana özel değil kim alalım derse eleştirdim.

Sen katkısı olur alalım dersin bende almıyalım derim buda gayet normal birşey ortada küfür yok, hakaret yok.

Eleştiriyorum çünkü beğenmiyorum oğuzhanı sana özel değil kim alalım derse eleştirdim.

Sen katkısı olur alalım dersin bende almıyalım derim buda gayet normal birşey ortada küfür yok, hakaret yok.

Tamamdır cuma günü tartışma yok eleştiri yapabilirsiniz fakat dediğimizi izah etmek istedim yanlış anlaşılmadan eleştirilmek daha doğrudur. Hayırlı günler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sokratis Dortmund'dan ayrılacakmış, alabilir miyiz acaba falan diyordum. Arsenal bitirmek üzereymiş. :)

Yeni topic actim bir 10 no icin

arkadaş bonucci milana gitmedi mi? chiellini nin mi Galatasaray'a geleceğine inanmıyorsunuz? Ver kaptanlığı senelik 4 mio yu dene şansını bakalım ne olacak? size 1 sene önce bonucci juveyi bırakıp milana gidecek deseler hiç biriniz inanmazdı bende dahil ama oldu. Chiellini italya dışına çıkarsa gidebileceği yerlerden biriyiz. Bu yaştan sonra premier lige adapte olamayacağını kendide biliyordur real barçada almaz. Muhtemelen ayrılırsa rusya, Türkiye, abd, çin gibi yerleri tercih eder. Yani bu bakış açısıyla hagi popescu sneijder filan iyi gelmiş bize size kalsa onları da göremezdik.

Tam bizlik adam var aslinda.. Szoboszlai (RBSden)

Badou Ndiaye, Ndombele, Boubakary Soumare, Amadou Haidara, Naby Keita, Bissouma, Kessie, Donsah, Amadou Diawara, Cyprien, Ndidi, Amartey, Thomas Partey

Son donemde afrikali orta sahalar baya on planda. Fernando'nun yanina yeni bir Ndiaye bulmaliyiz. Salzburg'da oynayan Haidara ilac olurdu ama o kesin Leipzig'e gider. Boyle birini alip, parlatip satacaksin. Lille duserse Bissouma 3-4milyona alinabilir.

Geçen senelere göre çok takip etmiyorum. Payet bütçe ayrıldığında ikna edilir diye düşünüyorum. Ki bu sene büyük gelir bekleniyor. 3 oyuncuyu da alabilecek güçteyiz. Cabella oyuncu tipi olarak Valbuena vari görünse de orta sahada da oynayabiliyor. Büyük maçlarda beklentilerin altında kalan ve oyununu skora yansıtabilen bir oyuncu olmadığı için kiralandı. Cabella Belhanda gibi farklı takımlarda deneyen ama seviye olarak büyük oyuncu olamayan futbolculardan kısacası.
Eyvallah.Payet de gelmez.Adam zaten sırf Marsilyada yaşamak ve oynamak için PLyi terk etti diye biliyorum.

Yahu 33 yaşındaki adamı şimdi hayal etmeyeceksek ne zaman edeceğiz? :)
Bence PL takımları yaşından dolayı almaz.Barca Real zaten almaz.Juvede kalmazsa seçenekleri İnter-Milan filan olur.Senelik 4+2 teklif edersek şansımız olur.Ayrıca bu adamı alırsak 8 numaraya da müthiş bir topçu almalıyız.Serdarı da daha iyi yapar.Sol beke gönlümden Asamoah geçse de Naga da iyi.Zaten 7 yıldır İtalyada oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt