Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Serhat guzel kadro yapmıs ama kovac ı onlıberoda hıc ızlemedım.Gerci o kadroya on lıberoda gerekmezkı.bı forvet daha oynatırsın.Cılgın bı kadro

toulouse takımının orta sahasında oynayan braaten(norveçli)bence gayet kaliteli bir orta saha.fiyatı nedir bilmiyorum ama Türkiyede iş yapar.

transfermarkt sitesinde emana nın değeri 14 milyon yuro gözüküyor

Mido vasat bir futbolcu ve gelirse takımda zaten pek bulunmayan harmoniyi iyice yerle bir eder...

Milli maçta bir alıcı gözle izledim de Eren Güngör ne kadar sert falan oynuyor desekte iyi adam bence.

Uzun sert ve iyi top yapıyor yani aranan kan. GElecek Teknik adamın yetiştirmesiyle daha da iyi olur.

Aydın ve Mehmet güveni verip biraz da para versek bir taşla kuş katliamı yapmış oluruz.

Ben de çok beğendim bugün.Servet'in yanında pişer mi acaba?

Hocam Premier ligde düzenli oynayan hiçbir oyuncu vasat olamaz ki,Midoyu defalarca canlı izledim,bizim Ümit'i Nonda'yı kucağına alır golü atar!

Ben tribünde birçok kez seyrettim ve nasıl bir insan olduğunu biliyorum. Arkadan konuşan, bencil ve kıskanç bir topçu. Yetenekli biraz, evet. Şu haldeki Nonda ile Ümit Karan'dan iyi "futbolcu" ama onlardan daha iyi "insan" değil.

Premier Lig'de düzenli oynayıp vasat olan o kadar çok futbolcu var ki...

Nonda ile ilgili Galatasaray’a bir tekliflerinin olmadığını belirten Uygun, "Ümit zaten gelmiyor, Almanya’ya gidiyor" dedi. Hasan Şaş’ın Türkiye’de kalmak istediğini ifade eden Uygun, Hasan’ı kadrolarında görmek istediklerini kaydetti. Uygun, 3 yabancı ve 5 yerli oyuncuyu kadrolarına katmayı düşündüklerini aktardı.

Bülent Uygun bu açıklamaları yapmış demek istediğim sanırım Ümit'ten kurtuluyoruz bu da bizim için çok mantıklı bir transfer :D

Federico Fazio (21) (Sevilla) Stoper + Sağ Bek + Ön Libero

Dario Srna (26) (S.Donetsk) Sol Bek + Sol Açık

Miguel Veloso (20) (S.Lizbon) Orta Saha

Joao Moutinho (21) (S.Lizbon) Orta Saha

Hamit Altıntop ve Halil Altıntop

------GALATASARAY 2009-2010-------

-------------Aykut E.-----------------

- Hamit A., F.Fazio, Servet, D.Srna ----

- Arda, M.Veloso, J.Moutinho, H.Kewell -

----------M.Baros, Halil A.-------------

Bu oyunculardan bir tek Halil Altintop ve Fazio'nun gelme ihtimalleri var, gerisi kesinlikle imkansiz yedirmezler bize.

Hele hele Veloso-Moutinho ikilisini Real Madrid istemisti bi ara satmadi adamlar.

gelecek sezon bu iki oyuncu Ingiltere, Italya, Ispanya top4 takimlardan birinde görebiliriz yani.

Bizim yönelmemiz olan oyuncular su an ligdeki olan oyuncular, Murat Ceylan, Eren, Ufuk, Özer gibi yetenekli gencler ondan sonra yabanci transferi

Nonda ve Linderoth bi kere gitmesi lazim.

Ben tribünde birçok kez seyrettim ve nasıl bir insan olduğunu biliyorum. Arkadan konuşan, bencil ve kıskanç bir topçu. Yetenekli biraz, evet. Şu haldeki Nonda ile Ümit Karan'dan iyi "futbolcu" ama onlardan daha iyi "insan" değil.

Premier Lig'de düzenli oynayıp vasat olan o kadar çok futbolcu var ki...

:005::005:

bizim midomu marsilyada oynayan o adamdan bi cacik olmaz cok bencil bir adam havali ben marsilyada oynarken izledim adam herkesi cildirtiyodu

Sağbek: Bordo' lu Chalme

chalme-22.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Mathieu_Chalmé

-----------------------------------------------------------------------------

Stoper: Bordo' lu Diawara

diawara_bordeaux.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Souleymane_Diawara

Önlibero: Bordo' lu Alou Diarra

aloud.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Alou_Diarra

Forvet:Monaco' dan Juan Pablo Pino Puello

pino.jpg

https://transfermarkt.de/de/spieler/46809/juan-pablo-pino/profil.html

arkadaslar emana'nın sözleşmesindeki ’Takım küme düşerse futbolcunun bonservis bedeli de düşer’ maddesi herkes tarafından doğrulandı.. bence direk saldırmamız lazım:)

arkadaslar emana'nın sözleşmesindeki ’Takım küme düşerse futbolcunun bonservis bedeli de düşer’ maddesi herkes tarafından doğrulandı.. bence direk saldırmamız lazım:)

kimse doğrulamadı bunu. yok böyle bir madde çünkü.

Edin Dzeko için 20 milyon € civarı bir bonservis gerekir. onu versek bile bizi tercih etmeyebilir.

Milan Puroviç

Müthiş bir oyuncu Kayserispor'da kiralık oynuyordu alacaklarını sanmıyorum.

milan-purovic.jpg

Tam aradığımız forvet tipi henüz 24 yaşında ve müthiş timing ve vuruşlara sahip 2 yıl sonra 10 milyon euroya zor alırız..

Hakan Şükür'e çok benziyor..1,93 boyunda bir dev..

Bence yönetim kaçırmamalı..

Sanırım 2 milyon euro'ya alabiliriz...

Milan Puroviç

Müthiş bir oyuncu Kayserispor'da kiralık oynuyordu alacaklarını sanmıyorum.

milan-purovic.jpg

Tam aradığımız forvet tipi henüz 24 yaşında ve müthiş timing ve vuruşlara sahip 2 yıl sonra 10 milyon euroya zor alırız..

Hakan Şükür'e çok benziyor..

Bence yönetim kaçırmamalı..

Sanırım 2 milyon euro'ya alabiliriz...

Kayserispor'un 3 milyon €'luk satın alma opsiyonu var.

Geri
Üst Alt