- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Katardan Kovulmuş Adamdan Birşey Olmaz,M.Baros'u Transfer Eden Takımın Hedefi Daha Büyük Olmalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee çok fm oynuyom
aynende o adam o kadar ii değil cardozoyu al bence taş bibi
20 maç 22 gol
özer hurmacıyı alalım sırf diğerlerine gitmesin diyebizde oynayamaz ilk onbirde ama onlarda banko. Hem arda kewell lincoln 3lüsünden sakatlanan olursa yerine koyarız
kale : ochoa , abbiati
defans : Michaël Chrétien(nancy) bence cok iyi bi sag bek oyuncusu.Francesco Pisano(cagliari)Marcos Camozzato(lüttich)ikinci capone miz olur!
orta : Loïc Perrin(st.etienne) stili deshamps a benziyor! m.topuz,özer,yusuf simsek.
forvet:Óscar Cardozo(benfica)mark janko(red bull)gomis(st.etienne)
Önce gereksiz kadro şişkinliği yapan oyuncular gönderilmeli. Nonda (maalesef kopmuş oynamaya oynamaya), Volkan, Güven, Ferdi gibi. Sonra da isim yapmış tecrübeli yabancı alınabiliyorsa alınsın. Yoksa elde bu kadar genç varken yeni genç özellikle Türk oyuncu alınmamalı diye düşünüyorum. Tek istisna Özer Hurmacı olabilir.
Yabancı olarak ta Porsmouthtan Diarrayı tek geçerim önliberoyu bu kadar doldurabilecek başka oyuncu bilmiyorum yaşına(24) ve fiyatına bakıldığında(yaklaşık 10-12 m Euro). Kesici olarakta süper aynı zamanda 10 numara meziyetlerine sahip. Ama gelirmi bilemem. Onun dışında Oscar Cordoza forvete alınabilir Barosun yanına tamamlarlar birbirlerini. O zaman da Karan gereksiz kalacaktır. Bunların dışında takıma takviyeye gerek olduğunu sanmıyorum kısa vadede. Biraz kazançlı satışlardan sonra olabilir tabiki Aslantepeye giderken.