Transfer Önerileri (ARŞİV)

Katardan Kovulmuş Adamdan Birşey Olmaz,M.Baros'u Transfer Eden Takımın Hedefi Daha Büyük Olmalıdır.

Gol krallığını paylaşıyor 4 kişiyle birlikte Keirrison. Yani FM'de olduğu kadar golcü. Tabi o paylaştığı golcülerden biri de eski Fenerbahçeli Washington. Gerçi o adam da çok büyük bir golcüdür kendi kıtasında.

Tabi Avrupa liglerinde ne yaparlar? Orası meçhul işte.

Pedro OLDOİN var 1.90lık Brezilyalı. OBİNA ve D.TARDELLİ de iyi ama ciddi sakatlıklar gecirdiler.

Yine O.Lyon'un oynatmadıgı ve Ş.Liginde forma giymemiş olan Cesar DELGADO.(Kiralanabilir sezon sonuna kadar)

2006 Dunya Kupası sonrası Benfica'ya transfer olan solak santrfor Kiki F.FONSECA. Meksika milli takımında 50 kusur maçta 30 kusur golu var.

özer hurmacıyı alalım sırf diğerlerine gitmesin diye:D bizde oynayamaz ilk onbirde ama onlarda banko. Hem arda kewell lincoln 3lüsünden sakatlanan olursa yerine koyarız

Umit Karan, Nonda -ve belki- (Carrusca'yı geri cagırıp 1m euroya falan satabilirsek) satısından gelir elde edebiliriz.

Serkan Kurtulus, Mehmet Guven, Alparslan Erdem, iki forvet alırsak Yaser Yıldız da kiralanabilir. Skibbe zorda kaldıgında bile oynatmadı bu isimleri. Genç oyuncular oynamadan pişmez.

Sag bek sart:

Ponzio, Ebondo, Neill, vb.

Forvet:

R.S.Cruz, C.Delgado, K.F.Fonseca vb.

kale : ochoa , abbiati

defans : Michaël Chrétien(nancy) bence cok iyi bi sag bek oyuncusu.Francesco Pisano(cagliari)Marcos Camozzato(lüttich)ikinci capone miz olur!

orta : Loïc Perrin(st.etienne) stili deshamps a benziyor! m.topuz,özer,yusuf simsek.

forvet:Óscar Cardozo(benfica)mark janko(red bull)gomis(st.etienne)

kale : ochoa , abbiati

defans : Michaël Chrétien(nancy) bence cok iyi bi sag bek oyuncusu.Francesco Pisano(cagliari)Marcos Camozzato(lüttich)ikinci capone miz olur!

orta : Loïc Perrin(st.etienne) stili deshamps a benziyor! m.topuz,özer,yusuf simsek.

forvet:Óscar Cardozo(benfica)mark janko(red bull)gomis(st.etienne)

Abbiati dünyanın en rezil kalecisi :) gecen sene yedigi goller evlere şenlikti keza bu sene Milanda cok ic acıcı sayılmaz.

Anderson Miguel Da Silva Nene : galiba portekiz ligi nacionalda oynuyor şuanda ligde 7 golü var forvet oynuo eğer alınırsa nondanın yerine süper olur takip edin

ayrıca mark janko gelirsede süper olur ;)

Sağ bek istiyoruz da nasıl bir sağ bek öncelik ne özelliklere sahip bir oyuncu istiyoruz???

Bence üst düzey takımlarda oynayabilecek bir kapasitede bir sağ bek alınmadıktan sonra ben sağ bek transferine karşıyım.Sabri nin şu an ki performansı oldukça iyi .Serkan Kurtuluş iyileştikten sonra Sabri den formayı alabilir.Bence sıradan bir sağ bek alıp elimizdeki oyuncuları küstürmenin anlamı yok...

Önce gereksiz kadro şişkinliği yapan oyuncular gönderilmeli. Nonda (maalesef kopmuş oynamaya oynamaya), Volkan, Güven, Ferdi gibi. Sonra da isim yapmış tecrübeli yabancı alınabiliyorsa alınsın. Yoksa elde bu kadar genç varken yeni genç özellikle Türk oyuncu alınmamalı diye düşünüyorum. Tek istisna Özer Hurmacı olabilir.

Yabancı olarak ta Porsmouthtan Diarrayı tek geçerim önliberoyu bu kadar doldurabilecek başka oyuncu bilmiyorum yaşına(24) ve fiyatına bakıldığında(yaklaşık 10-12 m Euro). Kesici olarakta süper aynı zamanda 10 numara meziyetlerine sahip. Ama gelirmi bilemem. Onun dışında Oscar Cordoza forvete alınabilir Barosun yanına tamamlarlar birbirlerini. O zaman da Karan gereksiz kalacaktır. Bunların dışında takıma takviyeye gerek olduğunu sanmıyorum kısa vadede. Biraz kazançlı satışlardan sonra olabilir tabiki Aslantepeye giderken.

Serveti eklemeyi unutmuşum. En büyük dileğim adam gibi bir paraya elden çıkarılması. Her maçta bu kadar heyecan yaşamaktan yorulduk. Emre Güngör ve Meira yeterince doldurur defansı. Emre Aşığıda gönderirsek işte o zaman bir takviye olabilir Murat Akça yetişene kadar.

Önce gereksiz kadro şişkinliği yapan oyuncular gönderilmeli. Nonda (maalesef kopmuş oynamaya oynamaya), Volkan, Güven, Ferdi gibi. Sonra da isim yapmış tecrübeli yabancı alınabiliyorsa alınsın. Yoksa elde bu kadar genç varken yeni genç özellikle Türk oyuncu alınmamalı diye düşünüyorum. Tek istisna Özer Hurmacı olabilir.

Yabancı olarak ta Porsmouthtan Diarrayı tek geçerim önliberoyu bu kadar doldurabilecek başka oyuncu bilmiyorum yaşına(24) ve fiyatına bakıldığında(yaklaşık 10-12 m Euro). Kesici olarakta süper aynı zamanda 10 numara meziyetlerine sahip. Ama gelirmi bilemem. Onun dışında Oscar Cordoza forvete alınabilir Barosun yanına tamamlarlar birbirlerini. O zaman da Karan gereksiz kalacaktır. Bunların dışında takıma takviyeye gerek olduğunu sanmıyorum kısa vadede. Biraz kazançlı satışlardan sonra olabilir tabiki Aslantepeye giderken.

söylediğin 2 transfer 30 milyon euro

Öyle ahım şahım öneriler yok ancak maçlarını izlediğim adamları yazacağım sadece.

İlk olarak, Okaka denen bi oyuncu var Roma'da. Daha önce de söylediğim gibi Roma'nın Walcott'u gibi bir değeri var Roma camiasında. Ancak bonservis bedeli 5m olarak gösteriliyor transfermarkt.de de. Neden olmasın diyor insan.

İkincisi, yine aynı takımdan olan Menez. Bonservisi 10m olarak gösteriliyor aynı sitede. Vücutlu, teknikli, son vuruşları harika olan bir oyuncu.

Bir diğer öneri ise, geçen sezon Beşiktaş'ın ilgilendiği Klasnic. Menez kadar övemesem de, son vuruşları iyi olan bir oyuncu. Baros ile iyi işler çıkarırlar ki arkalarında Lincoln olacak.

----------------

Bir de taktiksel olarak bir önerim olacak. Porto'nun yıldızlarından Rodriguez, ayaklarına çok hakim, bire birde etkili ve tecrübeli bir oyuncu. Onu alarak son vuruşları iyi olan ve bu sene ligimizde bol gol atan Kewell'ı forvete çekerek;

------------------De Sanctis------------------

Sabri-----------Servet-----Meira---------Hakan

----------------------Barış--------------------

Arda----------------------------------Rodriguez

--------------------Lincoln--------------------

-----------Baros-------------Kewell-----------

gibi bir taktikle çıkabiliriz. Bu da hücum gücü iyi olan bir Galatasaray yaratır.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Geri
Üst Alt