Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

hamit altıntop

sercan yıldırım

murat ceylan

eren güngör...4ünüde alırsak 10 senede en az 7 kez şampiyon oluruz

hamit altıntop

sercan yıldırım

murat ceylan

eren güngör...4ünüde alırsak 10 senede en az 7 kez şampiyon oluruz

Kesinlikle, bir dahaki transfer sezonunda üst düzey türk oyuncuları kadromuza katıp devam etmeliyiz. Yabancı oyuncu işini bir şekilde hallediyoruz ama uzun zamandır böyle transferler yapmıyoruz

ya teyer artık ne sercanı o kim ya allah aşkınıza bi de baros u kesermiş miş ya ibrahim akın şu an sercanın 2 katı daha iyi oynuyo baros u keser mi ? Baros u türkiye de hiç bi forvet kesemez rakiplerle boğuşuyor ve alan açıyor onun gibi golcü yok ..

O adamin fiyatini 2 milyon euro saniyorsaniz o zaman kafayi yemissiniz demektir

Türk forvet Eren Derdiyok'u isterdim aslında çok iyi bir yedek olurdu. Sercana bu kadar para yerine Eren düşünülebilirdi. Sağlık olsun artık.

bende 1 kaç öneride bulunmak istedim arkadaşlar öncelikle bündesligayı takip edenler bilir marco marin özellikle kewell gidebilir diye kafayı takınca orayı en iyi dolduracak isim kanımca odur,kim kalström lyon orta sahasında oynuyor isveçli hem defansın önünde hemde forvetin arkasında oynayabiliyor yaşıda genç sayılır,liverpool takımında oynayan ryan babel sağ kanat öncelikle olmak üzere forvet arkası ve forvette oynayabiliyor işimize çok yarar,

Sen degilsen digeri o zaman

bjk'den ernst ve holosko olablr aslında. yaşlarını bilmiyorum ama. eren güngör'de mutlaka alınmalı.

Bence forvet sayımız az gözüküyor.Resmi siteye baktım.Her nekadar Keita,Kewell,Arda gibi ofansif forvetler olsada direk santrafor olarak sadece 3 futbolcumuz var ki birisi 2 yıldır sakat ve o da aslında kanat forvet.Hamit ve Nuri gibi kaliteli futbolcular alınmadığı sürece orta sahaya trasnfer gereksiz artık.Forvete Biri 20-23 yas arası geleceği parlak olan bir yabancı forvet ve yine aynı statüde Türk bir forvet alırsak çok faydalı olur.Eren defans için düsünülebilir ama bu sene değil sene sonu Emre Asık emekli olursa eğer.Çünkü defasnımızın tamamı Türk su an.Bana kalırsa seneye orta sahaya bir türk bir yabancı,forvete bir türk bir yabancı,defansa da bir türk ve yabancı almamız lazım.Devre arası ise en çok aksayan bölgeye 1 trasnfer yaparsak faydalı olur.Ki bana göre bu isim Türk bir forvet oyuncusu olması lazım.

Deediyok kendini defalarca ispat etti ama siz yaşına bakıp aldanıyorsunuz.

Koray Kurt (çanakkale dardenelspor) srna(shaktar) koevarmans(PSV)

Srna mı? :D

Adam Alves'ten iyi bir oyuncu. :D

Bize gelse daha transfer istemem. :D

Sağ kanadı Srna, Elano, Keita üçlüsü kullanırsa maç oynanmasın. :D

Geri
Üst Alt