Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bence Gignac alinmali mutlaka. Gelecek transfer doneminde yildiz degil yildizi parlamaya baslayan oyuncu almaliyiz.

Bende burdaki arkadaşlar gibi takımımızın genç isimler keşfetmesini hep istemişimdir. Porto gibi Ajax gibi arsenal gibi parlatıp dünya piyasalarına sunması hayalini kurmuşumdur..Ama Mehmet Demirkolun bu konuya yaptığı bir yorumu duyduktan sonra hak verdim ona..

Dediki: hepimiz takımlarımızda neden bu genç yetenkleri göremiyoruz, scout sistemi kuralım diyoruz ama sorun orada değil..sorun o oyuncuları iyi bir eğitim sisteminin içinde iyi eğitmenlere vermek. yoksa kendi ülkemizden dahi bir sürü genç yetenek çıkar..

Bence de artık önemli olan oyuncuyu bulmak değil, o oyuncuları doğru yetiştirmek..messi acaba barcelona değilde bizim ülkemizde herhangi bir yerde olsa messi olurmuydu? hiç sanmam..olaya buradan başlamak lazım.

Rodney Sneijder(Ajax)

Moussa Sisokko(Toulouse)

Giovani Dos Santos(Totenham)

Miranda(Sao Paolo)

O zaman biraz geç kaldık bu isim için. Lyon'nun 20 milyon euroluk teklifi reddeldi. Herhalde 30'a yakın bir fiyata satarlar.

Dedigin dogru, biraz gec kalinnmis bir oyuncu ama, Gignac gibi o kadar oyuncu varki. Sadece arastirmak lazim. Galatasaray'in boyle oyuncular alabilmesi icin Rijkaard'la uzun sureli sozlesme imzalanmali. Ve cok iyi bir scout ekibi kurabilmesi icin de imkan saglanmali. Bence bu sekilde gec kalinmamiz oyunculari bulabiliriz.

Bu arada Metin Yucekaya arkadasimin Ajax gibi olalim tememnisine katilamiyacagim. Allah korusun. Hedefimiz buldugu oyuncularla daima sampiyonluga oynayan Porto ve Lion olmali bence...

Devre arası ilk iş orta saha alınsın diye düşünüyordum; sanki orta saah transferi sezon sonuna kalıcak gibi, sözleşmesi biten biri(Hamit ismi geçiyor) gelicek gibi.

Hem defans hem orta sahada oyanaybilecek biri

Rafael Márquez ya da

Gabriel Milito

Barcelano tekini göndericek muhtemelen; Dmytro'nun gelmesiyle.

Devre arası ilk iş orta saha alınsın diye düşünüyordum; sanki orta saah transferi sezon sonuna kalıcak gibi, sözleşmesi biten biri(Hamit ismi geçiyor) gelicek gibi.

Hem defans hem orta sahada oyanaybilecek biri

Rafael Márquez ya da

Gabriel Milito

Barcelano tekini göndericek muhtemelen; Dmytro'nun gelmesiyle.

G.Milito mu alinmali?

Halil Altintop

Sözleşme Bitiş Tarihi:30.06.2010

ya beyler aslinda bu dunku fener twente maçini izledim.. fenerin sağ kanadini hallaç pamuğu gibi dağitan bi gızan vardi;miroslav stoch. izleyenler varsa goruş belirtsinler ... çok mukemlle oynuyor henuz 19 yaşinda alinsa çok çok iyi olur ardadan çok daha iyi oynadiğini soyleyebilirim...tabiiki bir maçlik bir gozlem ama gercekten ikna edilse son beş yılın en iyi transferini yapmş oluruz...

ya beyler aslinda bu dunku fener twente maçini izledim.. fenerin sağ kanadini hallaç pamuğu gibi dağitan bi gızan vardi;miroslav stoch. izleyenler varsa goruş belirtsinler ... çok mukemlle oynuyor henuz 19 yaşinda alinsa çok çok iyi olur ardadan çok daha iyi oynadiğini soyleyebilirim...tabiiki bir maçlik bir gozlem ama gercekten ikna edilse son beş yılın en iyi transferini yapmş oluruz...

zaten fenerin sağ kanadını kim koridor yapıyorsa, o geleceğin yıldızıdır, bknz; Arda Turan; manisa-fb maçı :D

cidden o çocuk çok iyiydi, ayrıca pana daki Leto da iyi futbolcu.

Bu çocuk Chelsea'nin oyuncusu :)

Twente kiraladı bu sene :)

ilk önce sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Harry KeweLL'ın sözleşmesini uzatmalıyız!!!

Coloccini emana ve sercan devre arası alınsın bu takım tutulmaz...

coloccini_633571680536875000.jpg
Achille+Emana.jpg

=
Uefa_cup_landing_06112002.jpg

Geri
Üst Alt